• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim buyur rahat ol sen kaçıncı günün bugün canim moral bozmak yok canim sen bal polen yemeye devam et canim
İnşallah büyür canm.Bugün 12.günüm,akşam iğnemi olacam.Aslında büyüyenler varmış ama geriden gelenlerde varmış onların büyümesi için iki gün daha beklicez.Bir de döllenenler pgt ye de gireceği için çok yumurta olmasi lazim.Söylediğin karışımı yiyorum hem sabah hem aksam yesem olur mu?

Gunaydin canim nasilsin sonucun ciktimi merak ettim
yok cnm çıkmamış daha pazartesiden sonra cikacakmis

Canim ilk tedavim olduğu için bilmiyorum sorun olur mu olmaz mı? PGT ye de girecek embriyolar.İnşallah yolunda gider.Sen ne yaptin canm sonucun ne oldu?
inş herşey yolunda gider cnm sağlıklı embiriyolarin olsun bolbol
Yok cnm daha çıkmadı sonucum inss pazartesiden sonra cikacakmis

yok cnm çıkmamış daha pazartesiden sonra cikacakmis

inş herşey yolunda gider cnm sağlıklı embiriyolarin olsun bolbol
Yok cnm daha çıkmadı sonucum inss pazartesiden sonra cikacakmis
İnş temiz çıkar hemen başlarsın tedavine. Çabucak ilerlesin evlatların seninle olsun inş. .

Günaydın kızlar yumurtalar yine istenilen duruma gelmemiş. Tahlil sonucuna göre iki gün daha uzatilacak.:KK43:
canım büyürler ilk tedavin olduğu için tedirginsin haklı olarak gülşahın dediği karışımı da ihmal etme bu dönemde stres bize iyi gelmez ve şuan yumurta sayısını arttırıyor çok iyi bir şey çoğalması için şansın var iyi yönü ile düşün

canım büyürler ilk tedavin olduğu için tedirginsin haklı olarak gülşahın dediği karışımı da ihmal etme bu dönemde stres bize iyi gelmez ve şuan yumurta sayısını arttırıyor çok iyi bir şey çoğalması için şansın var iyi yönü ile düşün
Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı ve dün aksam da yedim ama bilmiyorum sabah akşam mi yoksa sadece sabah mi yesem.:KK64:Çoğalır mi dersin yumurtalar?olgunluğu iyiymiş aslında ama geriden gelen küçükler varmış inş onlar da büyür.Çünkü bir de pgt ye girecekler.Doğrusu güzel bir heyecan da var ama arada kaygılarım da oluyor.:KK35:

Back