• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Selam bayanlar. Yumurtlama döneminde çok şiddetli sancı çeken var mı aramızda?
2 saattir kıvranıyorum. En son 2 yıl önce aşılama döneminde böyle ağrı hissetmiştim. Şuan herhangi bir tedavi görmüyorum. Iki büklüm haldeyim. ..

Selam bayanlar. Yumurtlama döneminde çok şiddetli sancı çeken var mı aramızda?
2 saattir kıvranıyorum. En son 2 yıl önce aşılama döneminde böyle ağrı hissetmiştim. Şuan herhangi bir tedavi görmüyorum. Iki büklüm haldeyim. ..
Canim benimde agrim olurdu ama öyle değil kramp giriyo banada bugün mu yumurtlama günün

Canim benimde agrim olurdu ama öyle değil kramp giriyo banada bugün mu yumurtlama günün
Evet canım bugün. Hep hissederim zaten ama bu ağrı fazla oldu.. Gerçi hissedip değerlendirsek de özel günleri, 3 aydır bir gelişme yok. Bu ay da olumlu sonuç alamazsak haziranda tüpe başlıyoruz inşallah

Evet canım bugün. Hep hissederim zaten ama bu ağrı fazla oldu.. Gerçi hissedip değerlendirsek de özel günleri, 3 aydır bir gelişme yok. Bu ay da olumlu sonuç alamazsak haziranda tüpe başlıyoruz inşallah
Canim bu ay benimde öyle oldu çok ama çok ağrım oldu ayakta duramadim.

Canim usutmussende aynı agri olur siz değerlendirin bu günleri insallah daha fazla bekletmez bebisin

Ayy benimde öyle ütü yapacaktım onu bile yapamadım çok yoruldum evde is bitmiyor ya
evde iş bitmemesinden bende şikayetçiyim hele çamaşır hiç bitmiyor yzlık kışlık ayırdım yzlıkları yıkayıp yerleştiririm dedim yağmur yağınca aksadı :) birde sınv var hiç zaman kalmıyor ders çalışmaya

Günaydın kızlar:halay::halay:

bende bu hafta evi kaldırdım çok yoruldum bide yardimcim olmasına rağmen :temizlik:
Ev kaldırmak çok yorucu bende kadın geldi evim zaten küçük hemen yaptı sağolsun ya asıl gözümde büyüyen yazlık kışlık ayrılması esimin birsürü gömleği var offf ya gözümde buyuyo

evde iş bitmemesinden bende şikayetçiyim hele çamaşır hiç bitmiyor yzlık kışlık ayırdım yzlıkları yıkayıp yerleştiririm dedim yağmur yağınca aksadı :) birde sınv var hiç zaman kalmıyor ders çalışmaya
Ben daha yapmadim hafta sonu mutfağı temizledim dolabı sildim yerleştirdim o bile çok yordu beni

Ben daha yapmadim hafta sonu mutfağı temizledim dolabı sildim yerleştirdim o bile çok yordu beni
MUTFAĞIM TEMİZ ÇOK ŞÜKÜR SÜREKLİ YER DEĞİŞTİRİYORUM HALEN YERLEŞTİREMEDİM KALICI OLARAK BAZI ŞEYLERİ HER DEĞİŞTİRİŞTE SİLİYORUM ... DR YE NE ZAMAN GİDİYORDUN CANIM

ELİNE SĞLIK GÜLE GÜLE KİRLET HAVA SOĞUK YA BEN DAHA KALDIRMADIM
sağol cnm baya yoruldum daha yazlık kisliklar var onlarida bu hafta halledersem yeter

Ev kaldırmak çok yorucu bende kadın geldi evim zaten küçük hemen yaptı sağolsun ya asıl gözümde büyüyen yazlık kışlık ayrılması esimin birsürü gömleği var offf ya gözümde buyuyo
aynen cnm ya yapmasakta olmuyor temizlik yapincada içim açılıyor bi yandanda her yerim agriyor inan ki

Kizlar Allah'ın izniyle Çarşamba günü opu var.Lütfen benim için de dua edin..:dua:
cnm inss bolbol kaliteli yumilerin olsun Allah işini rast getirsin cnm güzel haberlerini hep okuruz inş buradan

Back