- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.101
Hoşgeldin cnm inss bu sefer hemencecik olur ilk seferde tutsun inssAdana kışla başkent Esra Hanım'a gittim 5. Denemede tuttu suan oğlum 15 aylık ve bu ay sonu 2. Bebek icin gidecez Esra Hanım'a inş tutar
AminHoşgeldin cnm inss bu sefer hemencecik olur ilk seferde tutsun inss
İnss bu bir sorun değildir cnm geç olsun güç olmasın inşallahGünaydın kızlar yumurtalar yine istenilen duruma gelmemiş. Tahlil sonucuna göre iki gün daha uzatilacak.
Canim buyur rahat ol sen kaçıncı günün bugün canim moral bozmak yok canim sen bal polen yemeye devam et canimGünaydın kızlar yumurtalar yine istenilen duruma gelmemiş. Tahlil sonucuna göre iki gün daha uzatilacak.
Gunaydin canim nasilsin sonucun ciktimi merak ettimGunaydinlar herkese..
İnşallah büyür canm.Bugün 12.günüm,akşam iğnemi olacam.Aslında büyüyenler varmış ama geriden gelenlerde varmış onların büyümesi için iki gün daha beklicez.Bir de döllenenler pgt ye de gireceği için çok yumurta olmasi lazim.Söylediğin karışımı yiyorum hem sabah hem aksam yesem olur mu?Canim buyur rahat ol sen kaçıncı günün bugün canim moral bozmak yok canim sen bal polen yemeye devam et canim
İnss bu bir sorun değildir cnm geç olsun güç olmasın inşallah
yok cnm çıkmamış daha pazartesiden sonra cikacakmisGunaydin canim nasilsin sonucun ciktimi merak ettim
inş herşey yolunda gider cnm sağlıklı embiriyolarin olsun bolbolCanim ilk tedavim olduğu için bilmiyorum sorun olur mu olmaz mı? PGT ye de girecek embriyolar.İnşallah yolunda gider.Sen ne yaptin canm sonucun ne oldu?
İnş temiz çıkar hemen başlarsın tedavine. Çabucak ilerlesin evlatların seninle olsun inş. .yok cnm çıkmamış daha pazartesiden sonra cikacakmis
inş herşey yolunda gider cnm sağlıklı embiriyolarin olsun bolbol
Yok cnm daha çıkmadı sonucum inss pazartesiden sonra cikacakmis
Amin cnm inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsünİnş temiz çıkar hemen başlarsın tedavine. Çabucak ilerlesin evlatların seninle olsun inş. .
Ne oldu cnm hayirdir inss önemli değildirKızlar enerjim gitti benim nazar ettim kendime . Bugün acayip sinirliyim ve Üzgünüm . Böyle parçalamak istiyorum bazı insanciklari
canım büyürler ilk tedavin olduğu için tedirginsin haklı olarak gülşahın dediği karışımı da ihmal etme bu dönemde stres bize iyi gelmez ve şuan yumurta sayısını arttırıyor çok iyi bir şey çoğalması için şansın var iyi yönü ile düşünGünaydın kızlar yumurtalar yine istenilen duruma gelmemiş. Tahlil sonucuna göre iki gün daha uzatilacak.
bazen insan yenik düşüyor içindekileri attınDensiz densiz konuşanlar yüzünden tersledim ama . Bütün gün ağladım sinirden. Takmıyordum ama bugun hassasim heralde .
Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı ve dün aksam da yedim ama bilmiyorum sabah akşam mi yoksa sadece sabah mi yesem.canım büyürler ilk tedavin olduğu için tedirginsin haklı olarak gülşahın dediği karışımı da ihmal etme bu dönemde stres bize iyi gelmez ve şuan yumurta sayısını arttırıyor çok iyi bir şey çoğalması için şansın var iyi yönü ile düşün
AminHoşgeldin cnm inss bu sefer hemencecik olur ilk seferde tutsun inss
Canim ya onlar hep varlar hep cevremizde olacaklar ne konustuk larını bilmezler oyüzden takma kafana moralini bozmaya değmez canimDensiz densiz konuşanlar yüzünden tersledim ama . Bütün gün ağladım sinirden. Takmıyordum ama bugun hassasim heralde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?