- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.081
Tmm canm çok teşekkür ederim.Eşim de içse faydası olur mu?Tadı da pek iyi diyemem macunun.Canim ben toplamaya kadar içtim birsey olmadı zaten catlatma ignesi yle birlikte bir tane daha vuruluyosun ya o baskiliyo catlatmaz canim küçükler vardır canin onlarda büyüsün diye iç canim ana yinede sen bilirsin
Esinde icsin canim onada çok iyi gelir toplandigi günde icsin öyle gitsin insallah size çok iyi gelir evet tadı iyi degilmis ama etkisi çok iyiTmm canm çok teşekkür ederim.Eşim de içse faydası olur mu?Tadı da pek iyi diyemem macunun.
Tamm canım bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Esinde icsin canim onada çok iyi gelir toplandigi günde icsin öyle gitsin insallah size çok iyi gelir evet tadı iyi degilmis ama etkisi çok iyi
Hayırlı olsun cnm sağlıklı imanlı bir evlat olup can bulsun göbeğindeSelam kızlar
Dün transferim oldu
Bir adet Blast embriyo artık gobiste.küçük kızımla oldukça zor oluyor kendimi korumak.rabbim içindekini korusun ve can versin.bakalım onbir gün sonra sonuç ne olacak.belki dayanamam önce de yapabilirim.
Gözün aydın canim insallah bebisin sana tutunur sağlıklı bir gebelik geçirirsin 10 gün sonra bize güzel haberler verirsin artık bu topiktede bir hamile mız olsunSelam kızlar
Dün transferim oldu
Bir adet Blast embriyo artık gobiste.küçük kızımla oldukça zor oluyor kendimi korumak.rabbim içindekini korusun ve can versin.bakalım onbir gün sonra sonuç ne olacak.belki dayanamam önce de yapabilirim.
HYIRLI OLSUN CANIM SENDE POZİTİFİ GÖRÜRÜZ İNŞALLAH SONRASINDA DA BİZLERE NASİP OLUR İNŞ.Selam kızlar
Dün transferim oldu
hayat_gun canım ilaçlar ne kadar ödedin şimdilik ? ilaçlar için yardımcı oldular mı ?
HER HANGİ BİR YERDEN Mİ ALDIN CANIM ? PGT İÇİN EVRİM HANIM İLE GÖRÜŞTÜN MÜ ? DOLAR DA YÜKSELDİ ŞANSIMIZACanim ilkinde 8 merional 3 orgalutran piyasada 690 civarinda olmasına rağmen ben bir eczaneden 450ye aldım. Sonra 15 merional 5 orgalutran ve catlatma ignesi 800e aldım.
Evet canm eşim görüştü.Düşer mi acaba dolar?Keşke başta hazır etseydik.Eczane universal hastanesinin karşısında.HER HANGİ BİR YERDEN Mİ ALDIN CANIM ? PGT İÇİN EVRİM HANIM İLE GÖRÜŞTÜN MÜ ? DOLAR DA YÜKSELDİ ŞANSIMIZA
VOLKAN ECZANESİ DEĞİL Mİ? YA BEN 2,35 KEN ALACAKTIM ÇOK PİŞMANIM ALMADIĞIMA ÇARPINCA BYAĞI FARK EDİYOR İNŞALLAH DÜŞER EMBRİYO BAŞINA MI ÖDEME YAPACAKSIN YOKSA TÜMÜ İÇİN Mİ?Evet canm eşim görüştü.Düşer mi acaba dolar?Keşke başta hazır etseydik.Eczane universal hastanesinin karşısında.
Canim cok güzel inşallah bu bebisin de sana sımsıkı tutunur canimAdana kışla başkent Esra Hanım'a gittim 5. Denemede tuttu suan oğlum 15 aylık ve bu ay sonu 2. Bebek icin gidecez Esra Hanım'a inş tutar
VOLKAN ECZANESİ DEĞİL Mİ? YA BEN 2,35 KEN ALACAKTIM ÇOK PİŞMANIM ALMADIĞIMA ÇARPINCA BYAĞI FARK EDİYOR İNŞALLAH DÜŞER EMBRİYO BAŞINA MI ÖDEME YAPACAKSIN YOKSA TÜMÜ İÇİN Mİ?
Adana kışla başkent Esra Hanım'a gittim 5. Denemede tuttu suan oğlum 15 aylık ve bu ay sonu 2. Bebek icin gidecez Esra Hanım'a inş tutar
Benim tüplerim kapalıydı ameliyatla açılmadı ve sonrasında tüp uçlarında Sıvı birikmiş ve Bebeğin tutunmasına engel olmuş Rahime zehirli Sıvı dağlatmış.esra hoca bunu biraz geç fark etti ve ameliyatla tuplerimi Aldı sonraki denemede hemen tuttuMaşallah canm inşallah bu defa ilk denemende evlatlarini kucağına alırsın.Diğer denemelerin neden tutmadi belli bir sebebi var mı?
Çok şükür tutmuş canm ve enazindan sorun farkedip giderildiği için inşallah bidahaki denemende hemen tutar.Yavrunu Allah bağişlasin.İnşallah hayırlı sağlıklı kardesleri olsun..Benim tüplerim kapalıydı ameliyatla açılmadı ve sonrasında tüp uçlarında Sıvı birikmiş ve Bebeğin tutunmasına engel olmuş Rahime zehirli Sıvı dağlatmış.esra hoca bunu biraz geç fark etti ve ameliyatla tuplerimi Aldı sonraki denemede hemen tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?