Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

hayırlısı olsun canım sonuç beklemekten yorulduk artık tez vakitte sıkıntılarımızdan kurtulalım inşallah rabbim bize daha güzel günler yaşatsın

Mutlu biri ne guzel :))))
Benim adetler bile sıkıntı veriyor hep cuma ctesine denk geliyor doktor stresi yasiyorum birde haftanin basi ne guzel :))
Bak buna da sevineyim haftabaşı adet oldum kızlar iyice karamsar olduk yahu . Azcık moral verelim birbirimize. Bak haftasonu olsam da derdim ki oh oh tatile denk geldi ağrıyı evde çekerim

Canim sonuçların iyi ozaman çok sevindim benim esimin sonuclari da kötü çıktı doktora gosterecegiz sonuçları bizi uzun bir tedavi bekliyo
Yok cnm sonuç çıkmadı ama bu testin neticede tedavisi varmış yani engel değil baslamamiza zaten DNA hasar testini eşim geçen sene yaptirmisti sorun yok demişti Dr cnm yine de belli olmaz tabiki inss herşey yolunda gider cnm

Cnm DNA testi mi Dr gittinizmi inss tedaviyle halolacak bir durumdur cnm dualarim seninle

Bizim çok kötü doktora daha gidemedim bu hafta gitmeyi düşünüyorum off hiç birşey yolunda gitmezmi ya hadi bende çıktı esimde çıkmasın ikimizde çıkınca umutlar tukeniyo

Bizim çok kötü doktora daha gidemedim bu hafta gitmeyi düşünüyorum off hiç birşey yolunda gitmezmi ya hadi bende çıktı esimde çıkmasın ikimizde çıkınca umutlar tukeniyo
lütfen umudunu yitirme cnm inss çözümü olan sorunlardır
Cnm kotu olduğunu nasıl anladın laboratuarda ki Dr mu söyledi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…