- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.901
Evet canım evde göbekten yaptırıyorum.evet uzun protokoldu ben hastaneye gidiyordum iğne vurulmk için :) sen evde lkendin vuruluyorsun sanırım
Elerine düşünce surunduruyorlar.allah muhtaç etmesin.Insallah canim ikimixinde iyi cikar ya iğrenç bir hastane sonuc ne zaman çıkar o bile belli değil bide dün bekletin biraz diyo dün benimle birlikte bir adama o sonucu bekliyo du en son adam doktor bizden bunu bekliyo dedi biraz bekleyin sonuc gelebilir diyo bide çok rahatlar sinirler yani
amin cnmInsallah canim ikimixinde iyi cikar ya iğrenç bir hastane sonuc ne zaman çıkar o bile belli değil bide dün bekletin biraz diyo dün benimle birlikte bir adama o sonucu bekliyo du en son adam doktor bizden bunu bekliyo dedi biraz bekleyin sonuc gelebilir diyo bide çok rahatlar sinirler yani
iş ile ilgili bir sıkıntı biriyle bayağı tartıştım tüm enerjimi aldı götürdü halen negatif enerji içindeyim :)Hayirdir cnm ne oldu inss günün kalanı güzel geçsin senin icin
büyük cesaret vallaEvet canım evde göbekten yaptırıyorum.
Kovv ustunden negatifligi cnm sen elinden geldiğince pozitif ol hormonlarini etkiler no stresiş ile ilgili bir sıkıntı biriyle bayağı tartıştım tüm enerjimi aldı götürdü halen negatif enerji içindeyim :)
AKŞAM ARTIK ÇAY KİTAP SAATİ YPINCAKovv ustunden negatifligi cnm sen elinden geldiğince pozitif ol hormonlarini etkiler no stres
Cnm bende bisey anlamadım inss bir sorun yoktur Dr ne zaman gosterecen cnmLökosit sayısı. 5170 lenfosit 26.3 lenfosit sayısı 1360 T-lenfosit 16.4. TNF IL-10 7.67
INF 12.67 ben birsey anlamadım
Esimin sonuclari çıkınca ikisini göstereceğim canim sıkıldı ya bir değer çok düşükCnm bende bisey anlamadım inss bir sorun yoktur Dr ne zaman gosterecen cnm
canım değer aralığı ne tahlil sitesi var ordan bakalımLökosit sayısı. 5170 lenfosit 26.3 lenfosit sayısı 1360 T-lenfosit 16.4. TNF IL-10 7.67
INF 12.67 ben birsey anlamadım
canım değer aralığı ne tahlil sitesi var ordan bakalım
Cnm bir sorun olsa bile ilacı varmış zaten en azından bir neden olduğu anlaşılacak merak etme her şeyde bir hayır vardırEsimin sonuclari çıkınca ikisini göstereceğim canim sıkıldı ya bir değer çok düşük
Teşekkür ederim canım ya değer çok düşük olunca korktum biraz doktorum bakalım ne diyecekCnm bir sorun olsa bile ilacı varmış zaten en azından bir neden olduğu anlaşılacak merak etme her şeyde bir hayır vardır
Bebeğine bir adım daha yaklaştin bence cnm inss güzel şeyler söyleyecekTeşekkür ederim canım ya değer çok düşük olunca korktum biraz doktorum bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?