- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.881
günaydın hiç güzel başlayamadım güne inşallah güzel biter diyelimGünaydın kızlar güzel bir gün geçirelim inşallah
ctrl+alt+ delete yap görev yöneticisi açılıyor ordan siteyi göreceksin üstüne tıkla görevi sonlandır deGünaydın kızlar. Aranızda teknoloji ve telefonla arası iyi olan varmıdır. Ya sabah açtığım bir sitenin sayfasını bir türlü kapatıyorum. Normalde telden google kullanıyorum. Onun üzerinden arama yapıyorum
Yani açtığımdà normalde google arama sayfası çıkmalı.ama bu sitede çıkıyor direkt olarak.nasıl geri eski haline getirebilirim ya.sinir bir durum.resmen ana sayfa gibi oldu
bu arada tedavi ne durumda canımGünaydın kızlar. Aranızda teknoloji ve telefonla arası iyi olan varmıdır. Ya sabah açtığım bir sitenin sayfasını bir türlü kapatıyorum. Normalde telden google kullanıyorum. Onun üzerinden arama yapıyorum
Yani açtığımdà normalde google arama sayfası çıkmalı.ama bu sitede çıkıyor direkt olarak.nasıl geri eski haline getirebilirim ya.sinir bir durum.resmen ana sayfa gibi oldu
neden acaba böyle oldu inşllah güzel haberler alırsınCikmadi canim ya gittim almaya daha yok yarina gelin dedi verdikleri kağıtta bunu saat 6 diyodu benimle biri daha geldi onada cikmadi dediler Uyuz lar ya
O zaman bu ay hiç ugrasmayalim haziran nasılmis pekiastrolojik bir bilgi veriyorum size kızlar 10 gezegenden 5i geri harekete geçiyor mayıs ayında bu işlerde aksama demek attığın adımlara dikkat et demek uzun vadeli kararlarda şimdi iyi olsa bile ilerde sorun yaşama ihtimali olması demek ayrıntılı bilgi sahibi olmak isterseniz oğuzhan ceyhan var facede ordan takip edin yada billur tv de yorumları izleyin pişman olmazsınız
Canım telden nasıl yapacağım kictrl+alt+ delete yap görev yöneticisi açılıyor ordan siteyi göreceksin üstüne tıkla görevi sonlandır de
Simdilik iğneleri devam.ama artık gına geldi.iğne yapacak yer kalmadı karnımda. Bugün sin şükür. Yarın kontrol var.bakalım buyunuslwr mi yumoslarimbu arada tedavi ne durumda canım
Emin gibiyim cunku aylardir lekelenmem var ve artik o lekelere yerlesmemi ustune gormemi demekten yoruldum..Eminmisin cnm olduğuna hayırlısı olsun bende uzuldum inanki
Google ac yanda ayarlardan bak acilis sayfan olarak ekle gibi birsey vardi ona tamam de actiginda google acilsin .. Sanirim sen yalnislikla actigin sayfayi acilis sayfasi yapmissin..Canım telden nasıl yapacağım ki
TELDEN MİYDİ PCDEN ANLADIM BEN TELEFONU YENİDEN BAŞLAT CANIM OZAMANCanım telden nasıl yapacağım ki
HAZİRAN YORUMLARINI BİLEMİYORUM HARİTAYA GÖREDE DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR BİLGİLER O YÜZDEN TAKİP ET DERİMO zaman bu ay hiç ugrasmayalim haziran nasılmis peki)
GÜNDE KAÇ İĞNE VURULUYORSUN İKİNCİ TEDAVİDE BENDE ÖYLE OLMUŞTUM GÜNDE 4 İĞNEM VARDI EN SON GÜN 6 İĞNE OLMŞTU SONUCU DÜŞÜNÜNCE İNSANA GÜÇ GELİYOR BEBEĞİNİN KOKUSUNU DÜŞÜN BEN ÖYLE YAPIYORDUM İNŞALLAH CANIM DUALARIMDASINSimdilik iğneleri devam.ama artık gına geldi.iğne yapacak yer kalmadı karnımda. Bugün sin şükür. Yarın kontrol var.bakalım buyunuslwr mi yumoslarim
Hallettim çok şükür canimGoogle ac yanda ayarlardan bak acilis sayfan olarak ekle gibi birsey vardi ona tamam de actiginda google acilsin .. Sanirim sen yalnislikla actigin sayfayi acilis sayfasi yapmissin..
Canım bir lucrin kullanıyorum. Günde 2.5 mle indirdik.bir de fostimon 300ml kullanıyorum. Biraz hazırlama zahmetli oluyor.ve yakıyor resmen.daha önceki tedavide pregondu çok rahattı. Seninki daha cokmus ya. Sağol canım. Ben de öyle diyorum.sonunda mutluluk olacaksa katlanıyor insanGÜNDE KAÇ İĞNE VURULUYORSUN İKİNCİ TEDAVİDE BENDE ÖYLE OLMUŞTUM GÜNDE 4 İĞNEM VARDI EN SON GÜN 6 İĞNE OLMŞTU SONUCU DÜŞÜNÜNCE İNSANA GÜÇ GELİYOR BEBEĞİNİN KOKUSUNU DÜŞÜN BEN ÖYLE YAPIYORDUM İNŞALLAH CANIM DUALARIMDASIN
evet uzun protokoldu ben hastaneye gidiyordum iğne vurulmk için :) sen evde lkendin vuruluyorsun sanırımCanım bir lucrin kullanıyorum. Günde 2.5 mle indirdik.bir de fostimon 300ml kullanıyorum. Biraz hazırlama zahmetli oluyor.ve yakıyor resmen.daha önceki tedavide pregondu çok rahattı. Seninki daha cokmus ya. Sağol canım. Ben de öyle diyorum.sonunda mutluluk olacaksa katlanıyor insan
Hayirdir cnm ne oldu inss günün kalanı güzel geçsin senin icingünaydın hiç güzel başlayamadım güne inşallah güzel biter diyelim
hakkında hayırlısı olsun canım inşallahEmin gibiyim cunku aylardir lekelenmem var ve artik o lekelere yerlesmemi ustune gormemi demekten yoruldum..
Cunku o sans bana vurmaz her ay 2-3gun leke gelir sonra adet olurum ki vucut isimda düstü ihtimal hic yok canim..
Insallah canim ikimixinde iyi cikar ya iğrenç bir hastane sonuc ne zaman çıkar o bile belli değil bide dün bekletin biraz diyo dün benimle birlikte bir adama o sonucu bekliyo du en son adam doktor bizden bunu bekliyo dedi biraz bekleyin sonuc gelebilir diyo bide çok rahatlar sinirler yanigulsahcim inss sonuckarin temiz cikacak cnm hastane gercekten insani cildirtir yanibende bikac gün geç gidim bari
cnm 10 güne dediler ama ben iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?