Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim benim. hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. İnşallah şu 2016 da hayirlisiyla hamile kalabiliriz hepimiz.
Insallah canim her sene bu sene insallah diyorum kismet olmadi bi turlu..
Yine Insallah diyorum 2017 dogacak artik ama bari 2016da temelini atalim :)

Insallah canim her sene bu sene insallah diyorum kismet olmadi bi turlu..
Yine Insallah diyorum 2017 dogacak artik ama bari 2016da temelini atalim :)
Insallah bu sene hepimiz hamile kalacagiz canm allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah canim moral bozmak yok her defasında birsey öğreniyoruz canim insallah bu senin son negatifin olur canim

Hihi
Insallah bu sene hepimiz hamile kalacagiz canm allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah canim moral bozmak yok her defasında birsey öğreniyoruz canim insallah bu senin son negatifin olur canim
Insallah canim üzülmeyecegim diyorum bir foto gordum yaslar kendiginden suzüldü Isyan etmiyorum Ama arkadaslarim hep hamile onlari gorünce niye diyorum

Hihi

Insallah canim üzülmeyecegim diyorum bir foto gordum yaslar kendiginden suzüldü Isyan etmiyorum Ama arkadaslarim hep hamile onlari gorünce niye diyorum
Canim ya bugün ler geçecek yeni tedavi yeni umutlar getirecek acin daha taze tabiki ağlayacaksin bak benim 1 ay oldu hala agliyorum durduramiyorum kendimi işyerinde evde banyoda çok zor geliyo ama geçecek biliyorum bebeklerimiz bize gelecek ogunler yakın canim

Insallah canim Hic diyecek kelime bulamiyorum böyle durumlarda Rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin en kisa zamanda ..

Cikmadi canim ya gittim almaya daha yok yarina gelin dedi verdikleri kağıtta bunu saat 6 diyodu benimle biri daha geldi onada cikmadi dediler Uyuz lar ya
gulsahcim inss sonuckarin temiz cikacak cnm hastane gercekten insani cildirtir yani bende bikac gün geç gidim bari

Al_pi ile karıştırdım canım pardon ... sonuçları ne zaman alacaksın peki ?
cnm 10 güne dediler ama ben iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…