- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.861
Canım ya çok üzüldüm ya insallah bi dahaki tedavine tutunur yavrunSanmam canim benim 2-3gun önce lekeler gelmeye baslar her zaman sonra adet olurum hic sasmadi yani
Hayirlisi artik napalim bu Anneler gunundede nasip olmadi :-(
O cok kotu oluyo bende diyorum hamile olsaydım çok güzel olurdu nasip degilmis diyorumSanmam canim benim 2-3gun önce lekeler gelmeye baslar her zaman sonra adet olurum hic sasmadi yani
Hayirlisi artik napalim bu Anneler gunundede nasip olmadi :-(
Sagol canim.. Napalim bizimde sinavimiz bu Rabbim nasip eder insallah bizlerede anneligiO cok kotu oluyo bende diyorum hamile olsaydım çok güzel olurdu nasip degilmis diyorum
Canim benim.Sagol canim.. Napalim bizimde sinavimiz bu Rabbim nasip eder insallah bizlerede anneligi
Insallah canim her sene bu sene insallah diyorum kismet olmadi bi turlu..Canim benim.hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. İnşallah şu 2016 da hayirlisiyla hamile kalabiliriz hepimiz.
Al_pi ile karıştırdım canım pardon ... sonuçları ne zaman alacaksın peki ?Yok cnm Dr bir test istemisti gulsahin yaptırdığı onu yaptırdım dün cnm
hayırlısı olsun canım rabbim emeklerimizi boş çıkarmasınAminn canim Allah razi olsun .. Benim kirmizilar gorundu bugun yarin cogalir :-/
Bari kandil gunu gelmeseydi ..
Insallah canim her sene bu sene insallah diyorum kismet olmadi bi turlu..
Yine Insallah diyorum 2017 dogacak artik ama bari 2016da temelini atalim :)
Insallah bu sene hepimiz hamile kalacagiz canm allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah canim moral bozmak yok her defasında birsey öğreniyoruz canim insallah bu senin son negatifin olur canimInsallah canim her sene bu sene insallah diyorum kismet olmadi bi turlu..
Yine Insallah diyorum 2017 dogacak artik ama bari 2016da temelini atalim :)
HihiTemel atmak
Insallah canim üzülmeyecegim diyorum bir foto gordum yaslar kendiginden suzüldüInsallah bu sene hepimiz hamile kalacagiz canm allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah canim moral bozmak yok her defasında birsey öğreniyoruz canim insallah bu senin son negatifin olur canim
Ay bizde 1 kere de 2 tane doğururuz belkiHihi
Insallah canim üzülmeyecegim diyorum bir foto gordum yaslar kendiginden suzüldüIsyan etmiyorum Ama arkadaslarim hep hamile onlari gorünce niye diyorum
Aynen bende bu durumdayım..üzülmemek elde değilHihi
Insallah canim üzülmeyecegim diyorum bir foto gordum yaslar kendiginden suzüldüIsyan etmiyorum Ama arkadaslarim hep hamile onlari gorünce niye diyorum
Insallahhhhh aminnnn..Ay bizde 1 kere de 2 tane doğururuz belkigeçeriz onları
Diyecek hic birsey yok cidden sabir sabir yaa sabirrAynen bende bu durumdayım..üzülmemek elde değil
Canim ya bugün ler geçecek yeni tedavi yeni umutlar getirecek acin daha taze tabiki ağlayacaksin bak benim 1 ay oldu hala agliyorum durduramiyorum kendimi işyerinde evde banyoda çok zor geliyo ama geçecek biliyorum bebeklerimiz bize gelecek ogunler yakın canimHihi
Insallah canimCanim ya bugün ler geçecek yeni tedavi yeni umutlar getirecek acin daha taze tabiki ağlayacaksin bak benim 1 ay oldu hala agliyorum durduramiyorum kendimi işyerinde evde banyoda çok zor geliyo ama geçecek biliyorum bebeklerimiz bize gelecek ogunler yakın canim
Amin canim insallah en yakin zamanda hamile kalirizInsallah canimHic diyecek kelime bulamiyorum böyle durumlarda Rabbim hayirlisiyla bizlerede nasip etsin en kisa zamanda ..
Eminmisin cnm olduğuna hayırlısı olsun bende uzuldum inankiAminn canim Allah razi olsun .. Benim kirmizilar gorundu bugun yarin cogalir :-/
Bari kandil gunu gelmeseydi ..
gulsahcim inss sonuckarin temiz cikacak cnm hastane gercekten insani cildirtir yaniCikmadi canim ya gittim almaya daha yok yarina gelin dedi verdikleri kağıtta bunu saat 6 diyodu benimle biri daha geldi onada cikmadi dediler Uyuz lar ya
cnm 10 güne dediler ama ben iki hafta sonra gitmeyi dusunuyorumAl_pi ile karıştırdım canım pardon ... sonuçları ne zaman alacaksın peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?