- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.741
Ayrıca kiloya falan çok takılma. Zaten tüp bebek ilaçları da kilo yapıor. Hanileyken de alınıor. Bebek olsun da gider kilo sonra. Tahlillerin açısından sıkıntı yoksa mayısta başla derim. Sonra sınavın bayram şu bu olur. Olumlu olursa ne güzel. Mayısta olumsuz sonuç alırsan ağustosa kadar yine kilo verirsinTEDAVİ İÇİN KARAR VEREMİYORUM 11 HAZİRANDA SINAVIM VAR TEMMUZDA PATRON İZİN KULLANACAK VE BAYRAM VAR MAYIS ÇOK YAKIN BİRAZ KİLO VERMELİ VE SONUÇLARIMI BEKLEMELİYİM AĞUSTOSA KADAR BEKLEMEKTE ÇOK ZOR GELİYOR BİR AN ÖNCE TEDAVİ OLMK İSTİYORUM
Canim biraz beklerdim bu arada sınavını verirsin biraz kiloda verirsin ağustosta tedaviye baslarsin tabiki beklemek zor ben ekimde tup Bebek yaptırdığıma çok pismanim keşke yaptirmasaydim biraz bekleseydim diyorum beklemek inan daha iyi inşallah bebişine hemen kavuşursunTEDAVİ İÇİN KARAR VEREMİYORUM 11 HAZİRANDA SINAVIM VAR TEMMUZDA PATRON İZİN KULLANACAK VE BAYRAM VAR MAYIS ÇOK YAKIN BİRAZ KİLO VERMELİ VE SONUÇLARIMI BEKLEMELİYİM AĞUSTOSA KADAR BEKLEMEKTE ÇOK ZOR GELİYOR BİR AN ÖNCE TEDAVİ OLMK İSTİYORUM
Canım günaydın. Oğlun ne yaptı. Ne diyor Simav için. Benim öğrencilerin geneli mat zordu diyorlar.en zorlandiklaro ders sanırım. Genel kanı bu sekilde.inceleme fırsatım olmadı daha kitapçıkları.Günaydın kızlarrr
Canim benim cok sevindim senin adina insallah hersey yolunda gider bu senin son tedavin olur buraya hamileyim kizlar dersin bebisin sana sımsıkı tutunsun inşallahGünaydın kızlar. Dün kontrolü vardı. Çok şükür hersey yolunda.dün itibari ile çoğaltma iğneleri ne başladım. Ortalama ön adet yumos un olucak gibi dedi dr.mutlu oldum.bir öncekinden yedi adet olmuştu. Hayırlısı ile su günleri geçirmeyi unut ediyorum.haftaya perşembe de kontrolün var.muhtemelen hafta sonuna ya da cumaya opu yapılır gibi.sanırım yavaştan heyecanlaniyorum.daha yenice tedavi olduğumu hissetmeye basladim
KİLO YMURTA KALİTESİNİ OLUMSUZ ETKİLİYOR CANIM DİĞER 2 TEDAVİMDE YMURTA KALİTESİZDİ DÖLLENME SORUNU YAŞADIK HEP SANIRIM ACELE ETMİCEMAyrıca kiloya falan çok takılma. Zaten tüp bebek ilaçları da kilo yapıor. Hanileyken de alınıor. Bebek olsun da gider kilo sonra. Tahlillerin açısından sıkıntı yoksa mayısta başla derim. Sonra sınavın bayram şu bu olur. Olumlu olursa ne güzel. Mayısta olumsuz sonuç alırsan ağustosa kadar yine kilo verirsin
BENDE DİĞER İKİ TEDAVİ İÇİN ÖYLE DİYORUM BENİM HATAMDA MİKRO ENJEKSİYONU TAYFUN HOCA SÖYLEDİĞİNDE ARAŞTIRMAMAK SANIRIM BEKLİCEM BEKLEMEK ÇOK ZOR OLACAK BENİM İÇİNCanim biraz beklerdim bu arada sınavını verirsin biraz kiloda verirsin ağustosta tedaviye baslarsin tabiki beklemek zor ben ekimde tup Bebek yaptırdığıma çok pismanim keşke yaptirmasaydim biraz bekleseydim diyorum beklemek inan daha iyi inşallah bebişine hemen kavuşursun
GÜNAYDIN CANIMGünaydın kızlarrr
CANIM İNŞALLAH KALİTELİ OLURLAR DÖLLENİRLER SONRA GÖBİŞTE BEBİŞ OLURLARGünaydın kızlar. Dün kontrolü vardı. Çok şükür hersey yolunda.dün itibari ile çoğaltma iğneleri ne başladım. Ortalama ön adet yumos un olucak gibi dedi dr.mutlu oldum.bir öncekinden yedi adet olmuştu. Hayırlısı ile su günleri geçirmeyi unut ediyorum.haftaya perşembe de kontrolün var.muhtemelen hafta sonuna ya da cumaya opu yapılır gibi.sanırım yavaştan heyecanlaniyorum.daha yenice tedavi olduğumu hissetmeye basladim
Hayirli olsun tedavin sonucunda insallah guzel haberler alirsin ..Günaydın kızlar. Dün kontrolü vardı. Çok şükür hersey yolunda.dün itibari ile çoğaltma iğneleri ne başladım. Ortalama ön adet yumos un olucak gibi dedi dr.mutlu oldum.bir öncekinden yedi adet olmuştu. Hayırlısı ile su günleri geçirmeyi unut ediyorum.haftaya perşembe de kontrolün var.muhtemelen hafta sonuna ya da cumaya opu yapılır gibi.sanırım yavaştan heyecanlaniyorum.daha yenice tedavi olduğumu hissetmeye basladim
İnşallah canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun.sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinCanim benim cok sevindim senin adina insallah hersey yolunda gider bu senin son tedavin olur buraya hamileyim kizlar dersin bebisin sana sımsıkı tutunsun inşallah
Nesi var mikroenjeksiyonu canimBENDE DİĞER İKİ TEDAVİ İÇİN ÖYLE DİYORUM BENİM HATAMDA MİKRO ENJEKSİYONU TAYFUN HOCA SÖYLEDİĞİNDE ARAŞTIRMAMAK SANIRIM BEKLİCEM BEKLEMEK ÇOK ZOR OLACAK BENİM İÇİN
İnşallah canım. Hepimiz evlatlarıimza kavusuruzCANIM İNŞALLAH KALİTELİ OLURLAR DÖLLENİRLER SONRA GÖBİŞTE BEBİŞ OLURLAR
Sağol canım. Senin ne durumda.Sonic bekliyordum sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum yoksaHayirli olsun tedavin sonucunda insallah guzel haberler alirsin ..
Bir his yok bugun 1 hafta oldu insallah adet olmazsam o zamana kadar haftaya cuma test yapacagim ..Sağol canım. Senin ne durumda.Sonic bekliyordum sanırım. Yanlış mı hatırlıyorum yoksa
Canim bizde erkek infertilitesi biz mikroenjeksiyon yaptirdik zaten doktor yönlendiriyor sen artık rahat ol doktorla karar verirsiniz bize doktor mikroenjeksiyon yapacaz dedi diğeri zaten bize olmazKızlar bana bi akıp verin . Morfoloji sorunu olanlarda mikrocip mi imsi tekniği mi
Canim insallah pozitif olur olumsuzu düşünmüyoruz canim moralini yuksek tut canimBir his yok bugun 1 hafta oldu insallah adet olmazsam o zamana kadar haftaya cuma test yapacagim ..
Bakalim hakkimda hayirlisi neyse artik ..
Dogru hatirliyorsun yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?