- 19 Eylül 2015
- 480
- 402
- 103
- 45
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.341
Canim esim yaptırmak istemiyo oyuzden yarini bekliyoruz bide yarın is cikisi gidebilecegimAblam 10. Gün ogrenmisti. Bence sende git yaptir :)
Hep bebeğimle konuştum canim ama kismet daha adet olmadim insallah olmam canim ya hala çok korkuyorum testte yaptirmiyo esim bekliyoruz iştecanım korkma bende aynı duyguları yaşadım bir tarafım hamile gibi hissdiyordu bir tarafım ümitsizliğe düşüyordu inşallah bebişin seninle karamsarlığa kapılma iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini alacağız inşallah
Yarina test yaptiracagim bugün izin çıkmadı bana canimGülşaaaaaahhhhhh hadi canım umut olbizeinşalllaaaahhhh.sabırsızlıkla ve ümitle bekliyorum
eşin haklı cnm az daha bekle sabret rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah her namazımın arkasından dua ediyorum tüm isteyenlere sana ayrı ediyorum cnm olacak allahın izniyleHep bebeğimle konuştum canim ama kismet daha adet olmadim insallah olmam canim ya hala çok korkuyorum testte yaptirmiyo esim bekliyoruz işte
Canim benim insallah tutunmustur canim cok heyecanliyim valla bu gece uyuyamadim her an olacakmisim gibiyim insallah olmam dualarin için çok teşekkür ederim canim desteğin icindeeşin haklı cnm az daha bekle sabret rabbim emeklerimi boşa çıkarmaz inşallah her namazımın arkasından dua ediyorum tüm isteyenlere sana ayrı ediyorum cnm olacak allahın izniyle
Insallah hersey gonlune gore giderHimm hayirlisi canim. Ben hiç beklemeden haziran da asilama denemek istiyorum allahta nadip ederse tabi
Insallah canim burda ben bir çatliyorum bilsen Annemde kocama arka çıkıyo tamam dedim bekleyelim daha adet olmadim ve cok akıntım var su gibi ya normal mi acabaMeraktan catladikbir heyecanla girdim topige ama daha hala beklemedeyiz sanırım. Beceriksiz gobiste bir bebis var gibi
Valla cok umitlenmiyorum negatif olursa çok kötü olur benim için Babam rüyasında beni hamile görmüş uzun boylu bir erkek ben geldim demiş babama adamın hiç biseyden haberi yokBen bi forumda okumuştum akıntı gebelik belirtisiymiş..inşallah canım
Cnm akıntı iyiye işaret bence de inss hamilesinInsallah canim burda ben bir çatliyorum bilsen Annemde kocama arka çıkıyo tamam dedim bekleyelim daha adet olmadim ve cok akıntım var su gibi ya normal mi acaba
Valla cok umitlenmiyorum negatif olursa çok kötü olur benim için Babam rüyasında beni hamile görmüş uzun boylu bir erkek ben geldim demiş babama adamın hiç biseyden haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?