- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.041
Insallah canim cok mutlu oldum 8 tane olmasinaGünaydın cnm maşallah 8 de dollenmeye devam eder ins cnm birgün geçti bile
Bilgim yok bu konuda ama böyle söyleyince bu harika haber insallah sonucta boyle guzel olur canim yaa..Biz Çok sevindik 8 tane olmasına geçen tedavide 7 tane toplandı 3 u dollendi yarın bidaha arayacaklar
Insallah canim yarin büyük ihtimal transferi belirlerler insallah perşembe olur işyerini toparlarim birazBilgim yok bu konuda ama böyle söyleyince bu harika haber insallah sonucta boyle guzel olur canim yaa..
Zaten böyle moralle kötü olmaz hic birsey
Hakkinda hayirli olan gun hangisiyse o zaman olsun canim..Insallah canim yarin büyük ihtimal transferi belirlerler insallah perşembe olur işyerini toparlarim biraz
Insallah canim yarin büyük ihtimal transferi belirlerler insallah perşembe olur işyerini toparlarim biraz
Insallah herşey yolunda gider asıl büyük gün yarın 8 tanenin kaci devam eder çok heyecanliyimHakkinda hayirli olan gun hangisiyse o zaman olsun canim..
Amin canim insallah hersey yarın belli olacak sem nasilsin nasil gidiyo canimG gulsahhh01 cnm verdiğin haberler güzel. Şimdi yapman gereken tek şey moralini yüksek tutmak. Hakkında hayırlı olan inşallah sağlıklı bir bebektir
Insallah bu ay doğal gelir bebisin hakkimizda hayirlisi canim ben cok heyecanliyim bu ikinci tedavim ama sayı güzel insallah 8 I devam ederKızlar birsey yazmasam da takipteyim siteyi. Gülşahcim sevincle takip ediyorum seni de yazmadan edemedim.
6 aylik doğal denemenin son ayındayim ben de. Sanirim gelecek ay ben de baslarim islemlere
Kizlar bende birsürü igne kaldı ya menorial aldik hiç kullanmadım gonal f 1 tane gonapeptyl 1 kutu var ben bu igneleri ne yapacağım
Canım benim az kadı maşallah.Mutlu haberlerle gelmeni tüm kalbimle diliyorum..Insallah canim yarin büyük ihtimal transferi belirlerler insallah perşembe olur işyerini toparlarim biraz
8ide devam etsin insallah :))Insallah herşey yolunda gider asıl büyük gün yarın 8 tanenin kaci devam eder çok heyecanliyim
Canım senin rahim filmi ne oldu çektirdin mi?Ya konuyu biryerde kaçırmışım sonra da bildirim gelmeyince de bian kafamdan gitmiş.Hakkinda hayirli olan gun hangisiyse o zaman olsun canim..
Dolaba koy kalsin birsey olmuyor benimde elimde iki tane igne var duruyor ..Kizlar bende birsürü igne kaldı ya menorial aldik hiç kullanmadım gonal f 1 tane gonapeptyl 1 kutu var ben bu igneleri ne yapacağım
Takip et konuyu ben ara ara kacirsamda takip ettigim önemli konulara bakiyorumCanım senin rahim filmi ne oldu çektirdin mi?Ya konuyu biryerde kaçırmışım sonra da bildirim gelmeyince de bian kafamdan gitmiş.
Haklısın canım.Eee nasıl geçti?Takip et konuyu ben ara ara kacirsamda takip ettigim önemli konulara bakiyorum
Cekildim canim ilk gorusmeye gittigim gun hemde
Çok korkmustum titreyerek girdim iceriye bumuymus dedim ciktim :) iki gun kanamam oldu agrim sonrasinda cok oldu feci karin agrisi cektim . Ama sukur bitti gitti :)Haklı
Haklısın canım.Eee nasıl geçti?
Gözün aydın canım sevindim geçirmiş olmana.Karın ağrısı hafif bende de olmuştu.Ama ben bu rahim filmini bildim bileli ne çok büyütmüşüm kafamda..:)) İnşallah gerisi de rahat birşekilde gelir nazlı bebeklerimiz bizimle olur.Çok korkmustum titreyerek girdim iceriye bumuymus dedim ciktim :) iki gun kanamam oldu agrim sonrasinda cok oldu feci karin agrisi cektim . Ama sukur bitti gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?