• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar tayfun bey burayı okuyomus bugun ne yazdın sen dedi ben güldüm sultan33 bugün geldi dedi yani öyle anladım birçoğunu tanıyo doktorumuz
Hahaha bende diyecektim ki bi forma girip okuyun sizin hakkinizda neler söyleniyor diye sonra vazgectim :-p
Bundan sonra gun saat vermeyeyim bari o_O Kendimi yeterince tanittim zaten :KK47:

Günaydin kizlar bende dün gittim tayfun beye sulu usg hsg cekildim .. Bir suru kan testi verdim smear verdim haftaya sonuclar cikacak sanirim ilk adetle asilama yapacagiz ..
Cok korkuyordum ama bir cirpida bitti gitti :)
hadi geçmiş olsun cnm bir çırpıda bitmiş inşallah sonuçlarında temiz çıkar cnm

Kizlar kan verdim progestana ve e2 ye bakacaklar ona göre toplama belli olacak haftaya transfer olur galiba
ne guzel inss hep böyle yolunda gitsin herşey cnm
Insallah canim ya bugün catlatma ignesi cumartesi toplama olacak haftaya salı yada perşembe transfer olur
Hadi inss bolbol kaliteli embiriyo da olsun cnm günlere takılma inss allah hayirlisini nasip etsin
Kizlar tayfun bey burayı okuyomus bugun ne yazdın sen dedi ben güldüm sultan33 bugün geldi dedi yani öyle anladım birçoğunu tanıyo doktorumuz

Hahaha bende diyecektim ki bi forma girip okuyun sizin hakkinizda neler söyleniyor diye sonra vazgectim :p
Bundan sonra gun saat vermeyeyim bari o_O Kendimi yeterince tanittim zaten :KK47:
kızlar bence de okuyor haberi var siteden bende öyle hissettim tayfun beye selam buradan ozaman :KK54::KK52:

hadi geçmiş olsun cnm bir çırpıda bitmiş inşallah sonuçlarında temiz çıkar cnm

ne guzel inss hep böyle yolunda gitsin herşey cnm

Hadi inss bolbol kaliteli embiriyo da olsun cnm günlere takılma inss allah hayirlisini nasip etsin

kızlar bence de okuyor haberi var siteden bende öyle hissettim tayfun beye selam buradan ozaman :KK54::KK52:
Okuyormuş canim çoğumuzun da tanıyorum yani kendi hastalarını çok güldüm ya çok sasirdimda

Hic Uyumadim bütün gece döndüm durdum hastanedeyim bekliyorum ve cok korkuyorum
Ayyy gulsahcimm neyden korkuyosun. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. Sen histeroskopi gormus insansin yumurta toplamada neymis. Hem ne guzel 3 gun bilemedin 5 gun sonra bebisin seninle. Ustelik bu defa olacak Allah in izniyle. Olmamasi icin hic bi sebep kalmadi. Keyfine bak. Deliksiz uyuu ohhhh ;)

Back