- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.021
Ya oylede çok korktum ya ama bitti şimdi evdeyim 17 tane toplandı yarın haber verecekler insallah bu sefer olacak ben inaniyorum eğer aksilik olmazsa perşembe transfer olacak gün sayiyorumAyyy gulsahcimm neyden korkuyosun. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. Sen histeroskopi gormus insansin yumurta toplamada neymis. Hem ne guzel 3 gun bilemedin 5 gun sonra bebisin seninle. Ustelik bu defa olacak Allah in izniyle. Olmamasi icin hic bi sebep kalmadi. Keyfine bak. Deliksiz uyuu ohhhh
Cok tesekkur ederim şimdi evdeyim bekliyorum yarın sabah arayacaklarCnm inss sorunsuz atlatacaksin güzel haberlerini okuyacağız buradan dualarim seninle cnm
Anestezi insanı uyurum dağa kendime gelemedinInsallah hersey yolunda gitmistir bu gece bol bol uyursun artik14gun sonra belkide bebisin karninda uyursun
MaşallahYa oylede çok korktum ya ama bitti şimdi evdeyim 17 tane toplandı yarın haber verecekler insallah bu sefer olacak ben inaniyorum eğer aksilik olmazsa perşembe transfer olacak gün sayiyorum
Maşallah hakkınızda hayırlısı canım.Ya oylede çok korktum ya ama bitti şimdi evdeyim 17 tane toplandı yarın haber verecekler insallah bu sefer olacak ben inaniyorum eğer aksilik olmazsa perşembe transfer olacak gün sayiyorum
Canim maşallah . Hadi ben senden güzel haberler bekliyorum.Ya oylede çok korktum ya ama bitti şimdi evdeyim 17 tane toplandı yarın haber verecekler insallah bu sefer olacak ben inaniyorum eğer aksilik olmazsa perşembe transfer olacak gün sayiyorum
Insallah hepsi dollenir canim yarin arayacaklar kaç tane döllendigini söyleyeceklerim insallah hamile kalırımMaşallahcnm çok güzel sağlıkla döllensinler inss son düzlüğe girdin bebisine kavusmana az kaldı cnm
Insallah canim tesekkur ederimMaşallah hakkınızda hayırlısı canım.
Insallah canim yarin bana güzel haberler verirlerCanim maşallah . Hadi ben senden güzel haberler bekliyorum.
inss cnm hepsi döllensinler ben senden güzel haberler alacağım inanıyorumInsallah hepsi dollenir canim yarin arayacaklar kaç tane döllendigini söyleyeceklerim insallah hamile kalırım
Güzel haber vereceksin Allahın izniyle inanıyorumInsallah canim yarin bana güzel haberler verirler
yaa canım hayırlı olsun. bugün sabah hastanedeydim ben de. tayfun hoca yukarıda diye konuşuyordu hemşireler. demek ki senin işlem de o ara yapılıyordu. heyecanlı bekleyişin başladı artık. pgt falan yapılacak mı embriyolara? direkt transfer mi olacak yoksa15 tane olusmus canim perşembe günü cagirdi cumartesi günü toplama olacak büyük ihtimal tayfun bey bana inşallah bu sefer olacak dedi cok umutlu konuştu
Yok pgt yapılmayacak Canim direk transfer olacak canin sen demi tayfun beyin hastasısin hayırlı olsun bebisin insallah saglikli bebisin olur canimyaa canım hayırlı olsun. bugün sabah hastanedeydim ben de. tayfun hoca yukarıda diye konuşuyordu hemşireler. demek ki senin işlem de o ara yapılıyordu. heyecanlı bekleyişin başladı artık. pgt falan yapılacak mı embriyolara? direkt transfer mi olacak yoksa
Yok ben esra hanımın hastasıydım. :) hadi hayırlısı kazasız belasız inşallah. Bu arada artık hiç yatırmıolar. Transfer yapılır yapılmaz kaldırıp yürüyerek odana gidiosun kısa sürede de çıkarıolar hastaneden. Yatacağını düşünüosan o gün benim moralimin bozulduğu gibi moralin bozulmasın senin de. Bol şana canımYok pgt yapılmayacak Canim direk transfer olacak canin sen demi tayfun beyin hastasısin hayırlı olsun bebisin insallah saglikli bebisin olur canim
Teşekkür ederim canim bendede ilk denemede yatirmamislardiYok ben esra hanımın hastasıydım. :) hadi hayırlısı kazasız belasız inşallah. Bu arada artık hiç yatırmıolar. Transfer yapılır yapılmaz kaldırıp yürüyerek odana gidiosun kısa sürede de çıkarıolar hastaneden. Yatacağını düşünüosan o gün benim moralimin bozulduğu gibi moralin bozulmasın senin de. Bol şana canım
Sanirim güzel haber 8tane döllenmis olmasi bir öncekiyle kiyas edersen onda kac tane toplanmis kaci döllenmisti..Kizlar günaydin hastaneden aradılar 17 yumurta toplanmisti 15 I olunmuştur 8 I döllenmiş hergün arayip bilgi vereceklermiş
Günaydın cnm maşallah 8 de dollenmeye devam eder ins cnm birgün geçti bileKizlar günaydin hastaneden aradılar 17 yumurta toplanmisti 15 I olunmuştur 8 I döllenmiş hergün arayip bilgi vereceklermiş
Ya kızlar ben en son tedavide yurumemistim ama bu sefer karismiyacam demek sedyeyle odaya gecmenin bir anlamı yokTeşekkür ederim canim bendede ilk denemede yatirmamislardi
Biz Çok sevindik 8 tane olmasına geçen tedavide 7 tane toplandı 3 u dollendi yarın bidaha arayacaklarSanirim güzel haber 8tane döllenmis olmasi bir öncekiyle kiyas edersen onda kac tane toplanmis kaci döllenmisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?