Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ya oylede çok korktum ya ama bitti şimdi evdeyim 17 tane toplandı yarın haber verecekler insallah bu sefer olacak ben inaniyorum eğer aksilik olmazsa perşembe transfer olacak gün sayiyorum

Ya oylede çok korktum ya ama bitti şimdi evdeyim 17 tane toplandı yarın haber verecekler insallah bu sefer olacak ben inaniyorum eğer aksilik olmazsa perşembe transfer olacak gün sayiyorum
Maşallah cnm çok güzel sağlıkla döllensinler inss son düzlüğe girdin bebisine kavusmana az kaldı cnm

15 tane olusmus canim perşembe günü cagirdi cumartesi günü toplama olacak büyük ihtimal tayfun bey bana inşallah bu sefer olacak dedi cok umutlu konuştu
yaa canım hayırlı olsun. bugün sabah hastanedeydim ben de. tayfun hoca yukarıda diye konuşuyordu hemşireler. demek ki senin işlem de o ara yapılıyordu. heyecanlı bekleyişin başladı artık. pgt falan yapılacak mı embriyolara? direkt transfer mi olacak yoksa

Yok pgt yapılmayacak Canim direk transfer olacak canin sen demi tayfun beyin hastasısin hayırlı olsun bebisin insallah saglikli bebisin olur canim

Yok pgt yapılmayacak Canim direk transfer olacak canin sen demi tayfun beyin hastasısin hayırlı olsun bebisin insallah saglikli bebisin olur canim
Yok ben esra hanımın hastasıydım. :) hadi hayırlısı kazasız belasız inşallah. Bu arada artık hiç yatırmıolar. Transfer yapılır yapılmaz kaldırıp yürüyerek odana gidiosun kısa sürede de çıkarıolar hastaneden. Yatacağını düşünüosan o gün benim moralimin bozulduğu gibi moralin bozulmasın senin de. Bol şana canım

Teşekkür ederim canim bendede ilk denemede yatirmamislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…