- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.981
Basın sağolsun canim ya bu acı çok zor allah dayanma gücü versin neden kaybettin doktorlar ne söyledi canimBaşın sağolsun cnm. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 4 yıl sonra kavuştuğum Bebeğimi kaybettim. 30 haftalık doğmuştu. Şimdi yeniden istiyorum ama korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Amin inss allah bu yolda uğraşan bütün herkese yasatsinInşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar ve sağlıklı hayırlı evlatlarin olur
Canim doktora geldim kontrol var canim insallah artık mutlu sona ulaşıriz canim galiba hafta sonu yumurtalar toplanirHerkese günaydın arkadaşlar G gulsahhh01 ne durumdasin cnm tedavi sürecinde yumilerin toplanmasına az kalmıştır artık güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy hadi inss yumilerin bolbol olmuştur güzel haberlerini bekliyorum cnmCanim doktora geldim kontrol var canim insallah artık mutlu sona ulaşıriz canim galiba hafta sonu yumurtalar toplanir
15 tane olusmus canim perşembe günü cagirdi cumartesi günü toplama olacak büyük ihtimal tayfun bey bana inşallah bu sefer olacak dedi cok umutlu konuştuAyy hadi inss yumilerin bolbol olmuştur güzel haberlerini bekliyorum cnm
15 tane olusmus canim perşembe günü cagirdi cumartesi günü toplama olacak büyük ihtimal tayfun bey bana inşallah bu sefer olacak dedi cok umutlu konuştu
Insallah canim benim bakalım perşembe ne diyecek benim sol biraz sıkıntılıydi geçen tedavide 1 tane orda oluşmuştu şimdi solda 5-6 tane olusmus çok mutlu oldum bide 2-3 tane kucuk varmis belki onlarda yetişir dedi banaOh maşallah cnm inss bolbol kaliteli embriyon da olsun inss annesine sımsıkı tutunsun inss çok sevindim cnm
Yetişir inss cnm sen merak etmeInsallah canim benim bakalım perşembe ne diyecek benim sol biraz sıkıntılıydi geçen tedavide 1 tane orda oluşmuştu şimdi solda 5-6 tane olusmus çok mutlu oldum bide 2-3 tane kucuk varmis belki onlarda yetişir dedi bana
Insallah canim ya hersey perşembe belli olacakYetişir inss cnm sen merak etme
inşallah guzel sonuçlar alırsın ve mutlu sona ulaşırsın canım.allah dualarının ve emeklerinin karşılığını versin.perşembe yumoşlar toplanacak sanırım öyle anladım.o zaman pazartesiye transfer olursun.Insiiiallah canim ya hersey perşembe belli olacak
Yk perşembe kontrol büyük ihtimal catlatma ignesi vurulur cumartesi günü toplanır caniminşallah guzel sonuçlar alırsın ve mutlu sona ulaşırsın canım.allah dualarının ve emeklerinin karşılığını versin.perşembe yumoşlar toplanacak sanırım öyle anladım.o zaman pazartesiye transfer olursun.
Canim gozunaydin tayfun beyle hersey çok kolay rahatlik veriyo insana insallah aşılamayla tutar bebisinGünaydin kizlar bende dün gittim tayfun beye sulu usg hsg cekildim .. Bir suru kan testi verdim smear verdim haftaya sonuclar cikacak sanirim ilk adetle asilama yapacagiz ..
Cok korkuyordum ama bir cirpida bitti gitti :)
Insallah canim.. Seninde hakkinda hayirlisi olsun cok beklemissin insallah feraha kavusursun bu ay .. Bebisin sana simsiki tutunsunCanim gozunaydin tayfun beyle hersey çok kolay rahatlik veriyo insana insallah aşılamayla tutar bebisin
Insallah canim ya bugün catlatma ignesi cumartesi toplama olacak haftaya salı yada perşembe transfer olurInsallah canim.. Seninde hakkinda hayirlisi olsun cok beklemissin insallah feraha kavusursun bu ay .. Bebisin sana simsiki tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?