Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Başın sağolsun cnm. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 4 yıl sonra kavuştuğum Bebeğimi kaybettim. 30 haftalık doğmuştu. Şimdi yeniden istiyorum ama korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
Basın sağolsun canim ya bu acı çok zor allah dayanma gücü versin neden kaybettin doktorlar ne söyledi canim

Oh maşallah cnm inss bolbol kaliteli embriyon da olsun inss annesine sımsıkı tutunsun inss çok sevindim cnm
Insallah canim benim bakalım perşembe ne diyecek benim sol biraz sıkıntılıydi geçen tedavide 1 tane orda oluşmuştu şimdi solda 5-6 tane olusmus çok mutlu oldum bide 2-3 tane kucuk varmis belki onlarda yetişir dedi bana

Yk perşembe kontrol büyük ihtimal catlatma ignesi vurulur cumartesi günü toplanır canim

Günaydin kizlar bende dün gittim tayfun beye sulu usg hsg cekildim .. Bir suru kan testi verdim smear verdim haftaya sonuclar cikacak sanirim ilk adetle asilama yapacagiz ..
Cok korkuyordum ama bir cirpida bitti gitti :)

Günaydin kizlar bende dün gittim tayfun beye sulu usg hsg cekildim .. Bir suru kan testi verdim smear verdim haftaya sonuclar cikacak sanirim ilk adetle asilama yapacagiz ..
Cok korkuyordum ama bir cirpida bitti gitti :)
Canim gozunaydin tayfun beyle hersey çok kolay rahatlik veriyo insana insallah aşılamayla tutar bebisin

Kizlar tayfun bey burayı okuyomus bugun ne yazdın sen dedi ben güldüm sultan33 bugün geldi dedi yani öyle anladım birçoğunu tanıyo doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…