Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Selam kızlar.venim tel biraz kağnı sayılır.kimsenin nickini göremiyorum maalesef.sayfa hareket edip duruyor.ben geçmişi okuduğum kadarı ile kısaca cevaplar yazacağım
rahim filmini çektirecek arkadaş hiç stres olmasın ben pazartesi yaptırdım.dayanılmaz bir ağrısı yok tabiki.bir dk ancak sürüyor.

Bana da sulu usg de polip var dedi dr.eper bu adatle atılmazsa o zaman benimkini de alacak ve üç ay ertelenecek mi tedavi.ben mi yanlış anladım.arkadaşlardan birinin sanki o şekilde olmuş.inşalah bu adetle atılır da gecikmez tedavim benim rezervim ama bizdeki problem ben değil eşim.sayı,hareketlilik çok az maalesef.bu sebeple canını sıkan bir arkadaşım var sanırım.hiç üzülme bak bizim bu halimizle bir kızımız oldu.morfoloji zaten tüp bebek için problem değil.bu şekilde tüp bebekle kızı olan arkadaşım var.

Bana da sulu usg de polip var dedi dr.eper bu adatle atılmazsa o zaman benimkini de alacak ve üç ay ertelenecek mi tedavi.ben mi yanlış anladım.arkadaşlardan birinin sanki o şekilde olmuş.inşalah bu adetle atılır da gecikmez tedavim benim rezervim ama bizdeki problem ben değil eşim.sayı,hareketlilik çok az maalesef.bu sebeple canını sıkan bir arkadaşım var sanırım.hiç üzülme bak bizim bu halimizle bir kızımız oldu.morfoloji zaten tüp bebek için problem değil.bu şekilde tüp bebekle kızı olan arkadaşım var.

Ben de 6 aylık Bebeğimi kaybettim ona da 2 buçuk yıl sonra hamile kalmıştım ama biliyorum ki Allah in hikmetinden sual olunmaz. Yine hamilelik isteğim var ümidim var Anne olmak istiyoruz hepimiz biliyorum ama ben inanıyorum bekliyorsak vardır bir hayır

Levent toksoz orta doğuda bir doktor Balcalı da yıllarca çalışmış. O kadar dinç ve sıcakkanlı ki ben nedense başka doktorlara gidemiyorum ona sanırım çok guvendim

Başın sağolsun cnm. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de 4 yıl sonra kavuştuğum Bebeğimi kaybettim. 30 haftalık doğmuştu. Şimdi yeniden istiyorum ama korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…