- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.921
Aynen öyle olabilir canım,ben Mayıs diye tahmin ediyorum ama ekstra bişey çıkarsa Haziran'ı bulabilir.Tek embriyo konusunda bence de iki taneyi kabul etmezler gibi.hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın cnm bak benimkide hazirana kaldı belki beraber başlarız o zaman
cnm bende hiçbirşey yok gorunurde biyopsi sonucunda iltihap çıkmış inss ilaçlar fayda eder cnm
ay inss cnm ya yüreğine saglik
kızlar başkent bu konuda çok katı ne yazıkki ikna olacaklarını sanmıyorum siz yinede şansınız deneyin
Evet canim tam 1 sene oldu canim ilk deneme negatif oldu canim sonra ameliyat oldum 3 ay bekledim şimdi uzun protokol basladik hergün 3 igne vuruluyorum canim haftaya salı kontrol var galiba haftaya toplama olur sen rahim filmi cekilecek sin galiba benim tiplerine biri hafif tikaliydi oyuzden agrim olmustu ama tıkalı değilse hiç agri sizi olmuyomusGecen sene konuyu acmissin tam 1 sene olmus :) biran önce hayirlisiyla baslarsinizda sonuc guzel olur insallah ..
Yok önemli degil yardimci olmak icin soylemistim ama cvp vermediler
Olsun ben bildigimi paylasirim yinede
Ya pardon telefon donmustu oyuzden böyle yazmış canim kusura bakmaAynen canım bukadar uğraştan sonra bir de tutmazsa.. İnşallah kavuşuruz ya..
Akıntım sarılı ve kokuluysa iltihap canim benim şu sıralar geçmiyo canim tayfun beye sorarsan canim o anlıyor benim ilk muayenemi yaptığında hafif var dedi ilaç ve fitil verdi banaIltihap degil diyor doktorla israrla ilac vs vermiyorlar bakalim tayfun bey ne diyecek bakteriyal enfeksiyon diyorlar hic gecmiyorcok kullandim yoksa fitil igne ilac ..
Ayy öyle deme ya tayfun bey bana 82 li olsaydın belki yapardık ama yasin tutmuyo dedihayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın cnm bak benimkide hazirana kaldı belki beraber başlarız o zaman
cnm bende hiçbirşey yok gorunurde biyopsi sonucunda iltihap çıkmış inss ilaçlar fayda eder cnm
ay inss cnm ya yüreğine saglik
kızlar başkent bu konuda çok katı ne yazıkki ikna olacaklarını sanmıyorum siz yinede şansınız deneyin
biz araya tanıdık bile soktuk rica etsin diye yine de tek transfer etti :d baya uğraştık yani... ama her şey kısmet işteCanım ısrar etsek kabul ederler mi?Benimki de olursa,tek olacakmış.
işte kanunen 34 yaş üstüne, embriyo kaliteleri kötüyse veya 3. denemede yaşa bakmaksızın 2 tane transfer ediliyor. onun dışında tek ve gerçekten de başkent aşılamada bile yumurta sayısı 3 ise aşılama yapmıyor. acıbademde hiç sallamıorlar mesela kaç yumurta olsuğunu...Ayy öyle deme ya tayfun bey bana 82 li olsaydın belki yapardık ama yasin tutmuyo dedi
Evet okudum gecmisi .. Insallah Allah bu sefer ol demistir de olur canim ..Evet canim tam 1 sene oldu canim ilk deneme negatif oldu canim sonra ameliyat oldum 3 ay bekledim şimdi uzun protokol basladik hergün 3 igne vuruluyorum canim haftaya salı kontrol var galiba haftaya toplama olur sen rahim filmi cekilecek sin galiba benim tiplerine biri hafif tikaliydi oyuzden agrim olmustu ama tıkalı değilse hiç agri sizi olmuyomus
Yok canim beyaz kokusuz kasintisiz öyle amacsiz bir akinti :)Akıntım sarılı ve kokuluysa iltihap canim benim şu sıralar geçmiyo canim tayfun beye sorarsan canim o anlıyor benim ilk muayenemi yaptığında hafif var dedi ilaç ve fitil verdi bana
Ama bende düşünme sinin nedeni 83 lu olmam hani sinirdasin dedi bude 2.denemem benim oyuzden belki yapar dedim ya tutma ihtimali yüksek olsun diye istiyoruz kismet tabiki insallah tek olsada tutarbiz araya tanıdık bile soktuk rica etsin diye yine de tek transfer etti :d baya uğraştık yani... ama her şey kısmet işte
Canim daha önceki doktorun kimdi tayfun bey çok iyi canim senide çok güzel yönlendirir ben ilk gittigimden itibaren guvendim canim sende güven canimEvet okudum gecmisi .. Insallah Allah bu sefer ol demistir de olur canim ..
Bilmiyorum ama sanirim ilk muayenede isteyecek gibi geliyor bana .. Artik kacis yok cok kactim bu sefer ne derse yapacagim
Yok canim beyaz kokusuz kasintisiz öyle amacsiz bir akinti :)
Insallah birde o cikmaz asilama yaptiracagim dedim ustunden 6 ay gecti her ay bir sorun cikti bende doktorumu degistirmeye karar verdim ani bir kararla tayfun beyden randevu aldim ..
Bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler..
Insallah canim strest basladi 1 hafta var simdiden geriliyorum :)
Bu arada bu topiktede kimse cvp vermiyor sorularima sende olmasan yani :) topigin isminden ve gidilen yer ayni oldugu icin soru soruyorum ögrenmek amacli..
Ozaman iltihap değildir caninEvet okudum gecmisi .. Insallah Allah bu sefer ol demistir de olur canim ..
Bilmiyorum ama sanirim ilk muayenede isteyecek gibi geliyor bana .. Artik kacis yok cok kactim bu sefer ne derse yapacagim
Yok canim beyaz kokusuz kasintisiz öyle amacsiz bir akinti :)
Insallah birde o cikmaz asilama yaptiracagim dedim ustunden 6 ay gecti her ay bir sorun cikti bende doktorumu degistirmeye karar verdim ani bir kararla tayfun beyden randevu aldim ..
Bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler..
ben hastanenin siyasi olarak buna özellikle özen gösterdiğini düşünüyorum. iktidarla mehmet haberal ters olduğu için muhtemelen yoğun teftiş geçiriyorlardır...Ama bende düşünme sinin nedeni 83 lu olmam hani sinirdasin dedi bude 2.denemem benim oyuzden belki yapar dedim ya tutma ihtimali yüksek olsun diye istiyoruz kismet tabiki insallah tek olsada tutar
:)) Valla ben de okadar kızmışki bu şekilde yazmış diye düşündüm,bozuntuya vermedim..Ya pardon telefon donmustu oyuzden böyle yazmış canim kusura bakma
Ben antakyadan gelecegim burda iki doktora gittim birisi telal bey birisi erdem bey ikisindende memnundum ama tayfun beyi cok övüyorlar o yuzden ona gitmek en azindan bir kerede olsa muayene olmak icin gelecegim adanaya..Canim daha önceki doktorun kimdi tayfun bey çok iyi canim senide çok güzel yönlendirir ben ilk gittigimden itibaren guvendim canim sende güven canim
Sagol canim destegin icin .. Ben ilk muayeneye gidecegim o gun ister diye dusunuyorum .. anestezi almam zaten her ay siddetli adet agrisi cekiyorum sanirim zor olmaz o sancilari cekmekte ..ben bulamadım neyi sorduğunu... rahim filmiyse ben anestezili randevum olduğu halde bi deneyelim canın yanarsa hemen uyuturuz boşa anestezi alma dedi filmi çeken doktor. başladık canım yanmadı. sonlara doğru bi rahatsızlık hissi oldu sancı gibi bişi kesinlikle dayanılmaz bişi diildi ki canım çok tatlıdır... ama sonrasında biraz tansiyonum düştü korkudan stresten. eve dönerken de çokk aşırı şiddetli bi adet sancısı başladı yarım saatürdü sonra bıçak gibi kesildi. o gün yanında ped götür hemen sonrasında az bi kanama oluor. bende kanama devam etmedi sonrasında. gerçekten insanların burda abartıp yazdığı gibi değil kesinlikle
Doktorlarda öyle diyor bakalim haftaya ak kara belli olacak ..Ozaman iltihap değildir canin
hemen çekmezlee filmi çünkü uygunluk durumuna göre randevu veriorlar. en azından bi hafta içinde bir güne verirler randevunuSagol canim destegin icin .. Ben ilk muayeneye gidecegim o gun ister diye dusunuyorum .. anestezi almam zaten her ay siddetli adet agrisi cekiyorum sanirim zor olmaz o sancilari cekmekte ..
Ya telefon dondu kapandı etti bi baktım göndermiş canim pardon valla ☺☺:)) Valla ben de okadar kızmışki bu şekilde yazmış diye düşündüm,bozuntuya vermedim..
Canim cok iyi yaparsın güven bu doktora canim antakyalimisin canim ben antakyaliyim ama adanada yasiyorum ailem antakyadaBen antakyadan gelecegim burda iki doktora gittim birisi telal bey birisi erdem bey ikisindende memnundum ama tayfun beyi cok övüyorlar o yuzden ona gitmek en azindan bir kerede olsa muayene olmak icin gelecegim adanaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?