• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Insallah canim strest basladi 1 hafta var simdiden geriliyorum :)
Bu arada bu topiktede kimse cvp vermiyor sorularima sende olmasan yani :) topigin isminden ve gidilen yer ayni oldugu icin soru soruyorum ögrenmek amacli..
Canım sen boşuna stres yapıp günlerini sıkıntılı geçiriyorsun.1 _2 dk sürüyor rahim filmi işlemi ve rahat.Çıkınca bunun için mi stres yaptım diceksin.
Sağol cnm Dr da öyle dedi inss geçer sen nasılsın ne durumdasin cnm
Benim tedavim biraz gecikecek canm.Genetik test için kan numunesi gönderdik,sonuçlanması 2_3 haftayı bulr.O yüzden Allah'ın izniyle bu gelecek adetim değil,diğer adetimde başlarız diye tahmin ediyorum.

Ben sana destek oldum sende bana destek oluyorsun canim ♡
Insallah artik yola ciktim ne gerekiyorsa yapacagim artik :KK66:

Sagol canim evet malesef ayni ama sonu guzel olsun insallah birbirimize kese goruldumu kalp atisi duyuldumu diye soralim :)
Sana antibiyotik mi verdi igne fitil mi verdi .. ben hepsini kullanmistim igne fena yakiyordu
Ama canm gerçekten fazla bişey anlamadan bitecek zaten,içini rahat tut.

zaten mantıksız da bu yolda yapılan her şeye kafa sallayıp tamam diyoruz.yılda hiç bir gwtrği yok.nasıl para kazanılacak işte by yolla.brnimde uzun protokolle 7 tane olmuştu.bakalım.iki uç hafta sonra adetin bitimine muayene olacağım.nasıl bir yol izlenecek bit fikrim yok.polip var sende dedi
belki adetle atılır onu bekleyelim dedi.beklemediyiz.iki hafta sonra bakacağız
Bende uzun protokol yaptiriyorum şimdi igneye devam ediyoruz canim polip bendede vardı ameliyatla alındı 3 ay bekledik şimdi tekrar basladik polip kendini yeniliyor öyle okudum canim

Açıkçası ben de tek embriyo transferi yapacağını söyleyince Bülent bey canım sıkıldı.ama hamiş kalan arkadaş sevindirdi beni,inşallah bizlerin de iyi sonuçları olur. kızlar ben sık sık giremiyorum buraya.onun için nicklerinizi tsç olarak takip edemiyorum kusuruma bakmayın
öğretmenim.okulda internet yok bu aralar onun için telefondan bakıyorum tabi zor oluyor bu şekilde.bağlantımız olduğunda daha sık görüşürüz inşallah
Banada tek embriyo koyacak ama ben diretiyorum canim iki tane koysun diye bakalım son gün belli olur canim

Insallah gecer canim akintin varmiydi biyopsi nasil yapiliyor .. Akintidan örnek alinarak mi ? Benimde cok akintim var korkuyorum birsey cikacak diye
Canim bende muayene ederken biyopsi yapacağım dedi sonra sulu usg de polip gördü hitereskopi yaparken biyopsi aldı ama biyopsi için anestezi ye gerek yok dedi ben çok korkmustum

Insallah canim strest basladi 1 hafta var simdiden geriliyorum :)
Bu arada bu topiktede kimse cvp vermiyor sorularima sende olmasan yani :) topigin isminden ve gidilen yer ayni oldugu icin soru soruyorum ögrenmek amacli..
Canim benim bugünlerde isim çok yoğun olduğu için işyerinde giremiyorum evde de esim her dakika okuyor yazdıklarımı ondada cevap yazamıyorum kusura bakma canim

Ben sana destek oldum sende bana destek oluyorsun canim ♡
Insallah artik yola ciktim ne gerekiyorsa yapacagim artik :KK66:

Sagol canim evet malesef ayni ama sonu guzel olsun insallah birbirimize kese goruldumu kalp atisi duyuldumu diye soralim :)
Sana antibiyotik mi verdi igne fitil mi verdi .. ben hepsini kullanmistim igne fena yakiyordu
Canim akıntım varsa iltihap olabilir dikkat et iltihap için fitil ve antibiyotik veriyolar bide penicillin veriyolar

Zorluyor doktoru ama ikna olmayacak gibi canim dun esimde söyledi hocam bize iki tane koyun şansımız artsın dedi bana yastan olmax diyo bakalım inşallah koyarlar canim ama zor canim ya
Bizim dr da kesin konuştu,bir daha deneyeceğiz şansımızı ama kabul eder mi bilmiyorum hatta sanmıyorum diyim..:(

Canım sen boşuna stres yapıp günlerini sıkıntılı geçiriyorsun.1 _2 dk sürüyor rahim filmi işlemi ve rahat.Çıkınca bunun için mi stres yaptım diceksin.

Benim tedavim biraz gecikecek canm.Genetik test için kan numunesi gönderdik,sonuçlanması 2_3 haftayı bulr.O yüzden Allah'ın izniyle bu gelecek adetim değil,diğer adetimde başlarız diye tahmin ediyorum.
hayırlısı olsun geç olsun da güç olmasın cnm bak benimkide hazirana kaldı belki beraber başlarız o zaman

Evet bana hem antibiyotik hem agri kesici verdi canim cok gecmis olsun canim bende sonra oldu ve cok kötü oldum yaniyodu duramiyodum
cnm bende hiçbirşey yok gorunurde biyopsi sonucunda iltihap çıkmış inss ilaçlar fayda eder cnm

Bunlarla geçer canim korkma imsallah üç ayda düzelir hersey canim hemen tedaviye başlarsınız
ay inss cnm ya yüreğine saglik

Ya çok Cok zor Cok zor ya Cok zor ya bu Cok zor ya bukadar Cok zor ya bu kadar uğraşıyoruz Bari iki tane koysunlar ne gıcık ya
kızlar başkent bu konuda çok katı ne yazıkki ikna olacaklarını sanmıyorum siz yinede şansınız deneyin

Canim bende muayene ederken biyopsi yapacağım dedi sonra sulu usg de polip gördü hitereskopi yaparken biyopsi aldı ama biyopsi için anestezi ye gerek yok dedi ben çok korkmustum
Gecen sene konuyu acmissin tam 1 sene olmus :) biran önce hayirlisiyla baslarsinizda sonuc guzel olur insallah ..
Canim benim bugünlerde isim çok yoğun olduğu için işyerinde giremiyorum evde de esim her dakika okuyor yazdıklarımı ondada cevap yazamıyorum kusura bakma canim
Yok önemli degil yardimci olmak icin soylemistim ama cvp vermediler ;)
Olsun ben bildigimi paylasirim yinede ;)

Back