Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Çok şükür bana hep iyileri denk geldi birçok dalına gitmisimdir hepsinden de memnun ayrıldım ozaman o dediginiz Dr inss ayrılır hastaneden anlattiklarinizdan bende gıcık oldum dr
endokrin doktoruna da gidiorum mesela... ona da rastgele randevu almıştım ama çok ilgili çok memnunum. mesela endokrinci beni dietisyene yönlendrdi gizli şekerim olduğu için... dietisyenin yasakladığı şeylere kışladaki hemşireler şok oldular. hocaya dile getirelim olur mu öyle şey ya dediler. yani artık başkentteki her doktor iyidir düşüncem kayboldu. hep iyi doktorlarla karşılaştırsın allah... gittiğim kbbci sanırım daha çok estetik operasyon yapıor... uyduruk buldu sanırım benim gibi bir vakayı...

Amin cnm inss çok şükür hamissin gerisini takma sen kafana inss herşey gönlünce olur bundan sonra cnm

Hayırlı olsun cnm sağlıkla gelsin bebişin. Şuan gebelik takibini hangi doktor yapıyor merak ettim..
Henüz takibe başlanmadı. Gelecek hafta esra hanımda kalp atışı için randevum var. İnşallah bi sorun çıkmazsa ondan sonra karar vereceğim nereye takibe gideceğime

zaten mantıksız da bu yolda yapılan her şeye kafa sallayıp tamam diyoruz.yılda hiç bir gwtrği yok.nasıl para kazanılacak işte by yolla.brnimde uzun protokolle 7 tane olmuştu.bakalım.iki uç hafta sonra adetin bitimine muayene olacağım.nasıl bir yol izlenecek bit fikrim yok.polip var sende dedi
belki adetle atılır onu bekleyelim dedi.beklemediyiz.iki hafta sonra bakacağız

Teşe
Maşallah canm Allah bağışlasın yavrunu,inşallah diğer tedavin de ilkinde güzel sonuç verir canm.Tedavini nerde olmuştun?Drun kimdi ve kaç embriyo transfer edildi canım?Çok sordum k.bakma..:)
teşekkür ederim canım.biz dört yıl önce urfada çalışıyorduk o şehirde yaptırdık.uzun protokolle 7 yumoş oldu.dördü dollendi.dordu yerleştirildi.ve bir tanesi de tuttu şükür kızımı doğurdun.dr şehir değişikliği yaptı şimdi farklı br yerde.inşalah senin içinde herley yolunda gider

Açıkçası ben de tek embriyo transferi yapacağını söyleyince Bülent bey canım sıkıldı.ama hamiş kalan arkadaş sevindirdi beni,inşallah bizlerin de iyi sonuçları olur. kızlar ben sık sık giremiyorum buraya.onun için nicklerinizi tsç olarak takip edemiyorum kusuruma bakmayın
öğretmenim.okulda internet yok bu aralar onun için telefondan bakıyorum tabi zor oluyor bu şekilde.bağlantımız olduğunda daha sık görüşürüz inşallah

Allah bağışlasın canım.Bizim olursa tek embriyo olacak canım.Hayırlısı inş..

Slm kızlar bugün biyopsi sonucu cikmis iltihap varmış rahimde Dr ilaç verdi onları kullanacam inş geçer G gulsahhh01 sende mi kullanmistin cnm hitereskopiden sonra
Insallah gecer canim akintin varmiydi biyopsi nasil yapiliyor .. Akintidan örnek alinarak mi ? Benimde cok akintim var korkuyorum birsey cikacak diye

Insallah gecer canim akintin varmiydi biyopsi nasil yapiliyor .. Akintidan örnek alinarak mi ? Benimde cok akintim var korkuyorum birsey cikacak diye
Amin cnm inss bende öyle bariz akıntı yok cnm hitereskopide Dr rahimden ornek aldım demişti onun sonucunda iltihap çıkmış cnm
İnss önemli birşey değildir cnm seninki de merak etme sen

Amin cnm inss bende öyle bariz akıntı yok cnm hitereskopide Dr rahimden ornek aldım demişti onun sonucunda iltihap çıkmış cnm
İnss önemli birşey değildir cnm seninki de merak etme sen
Insallah canim strest basladi 1 hafta var simdiden geriliyorum :)
Bu arada bu topiktede kimse cvp vermiyor sorularima sende olmasan yani :) topigin isminden ve gidilen yer ayni oldugu icin soru soruyorum ögrenmek amacli..

Bu arada bu topiktede kimse cvp vermiyor sorularima sende olmasan yani :) topigin isminden ve gidilen yer ayni oldugu icin soru soruyorum ögrenmek amacli..
Canım sen boşuna stres yapıp günlerini sıkıntılı geçiriyorsun.1 _2 dk sürüyor rahim filmi işlemi ve rahat.Çıkınca bunun için mi stres yaptım diceksin.

Olurmu cnm her zaman sorabilirsin elimizden geldiğince yanitlariz hepimizin nedeni aynı neticede

Canım sen boşuna stres yapıp günlerini sıkıntılı geçiriyorsun.1 _2 dk sürüyor rahim filmi işlemi ve rahat.Çıkınca bunun için mi stres yaptım diceksin.
Ben sana destek oldum sende bana destek oluyorsun canim ♡
Insallah artik yola ciktim ne gerekiyorsa yapacagim artik
Olurmu cnm her zaman sorabilirsin elimizden geldiğince yanitlariz hepimizin nedeni aynı neticede
Sagol canim evet malesef ayni ama sonu guzel olsun insallah birbirimize kese goruldumu kalp atisi duyuldumu diye soralim :)
Sana antibiyotik mi verdi igne fitil mi verdi .. ben hepsini kullanmistim igne fena yakiyordu

amin cnm inss hepimiz sırayla hamis kaliriz
Banada hepsinden verdi cnm bugün kullanmaya başladım bir hafta kullanacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…