• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim ben ilk tedavide 3.gun ignelere başladım şimdi adet olmadan başladım uzun protokol 21.gun ignelere basladik 2 tane canim adetin 3.gunu İki tane daha eklenecek canim daha fazla yumurta elde edebilmek için bunu yapıyoruz canim
Allah emeklerini araya vermesin,bu defa yüzünü güldürsün inşallah.Bakalım benimki nasıl olacak..:KK51:

Tmm canım mutlaka paylaşırım.Dr risk %5 dedi.Sağlıklı olma ihtimali %95 miş ama bu cgh yöntemiyle mi fish yöntemiyle mi sormayı unuttum.
ihtimalin çok yüksekmiş inşallah çabucak sonuçlanır herşey ... ben 2 tedavi gördüm döllenme olmdı bizde ara verdi dr ilaçlar verdi kullanmak için o süre boyuncada normal denedik olmadı benim de sağlıklı olma ihtimali %25

Canım riskin mi % 25,sağlıklı olma ihtimali mi?Allah kolaylık versin,herkes sağsalim evlatlarını kucaklasın inşallah..
ihtimalin çok yüksekmiş inşallah çabucak sonuçlanır herşey ... ben 2 tedavi gördüm döllenme olmdı bizde ara verdi dr ilaçlar verdi kullanmak için o süre boyuncada normal denedik olmadı benim de sağlıklı olma ihtimali %25

Canım riskin mi % 25,sağlıklı olma ihtimali mi?Allah kolaylık versin,herkes sağsalim evlatlarını kucaklasın inşa
SAĞLIKLI OLMA İHTİMALİ % 75 CANIM SENİN ŞANSIN BENDEN YÜKSEKMİŞ
Benim de % 75 canm,ancak pgtli olunca %95

Günaydın kızlar.bugün rahim filmi çekileceğim.maalesef daha önceki filmi bulamadım.bu arada benim üç yaşında bir kızım var.o da tüp bebek tedavisi ile oldu.bu da ikinci denemem olcak.yani ilk tedavide tuttu şükür kızım.tabi benim muhtemel yumurtam zor çoğalacak.rezervimde zayıflık vardı.bakalım bu tedavim nasıl olacak.inşallah rabbim herkesin kucaklarına sağlıklı evlatlar versin

Günaydın kızlar.bugün rahim filmi çekileceğim.maalesef daha önceki filmi bulamadım.bu arada benim üç yaşında bir kızım var.o da tüp bebek tedavisi ile oldu.bu da ikinci denemem olcak.yani ilk tedavide tuttu şükür kızım.tabi benim muhtemel yumurtam zor çoğalacak.rezervimde zayıflık vardı.bakalım bu tedavim nasıl olacak.inşallah rabbim herkesin kucaklarına sağlıklı evlatlar versin
Canim bir tane çocuğun varsa rahime neden bakiyolar ki zaten hamile kalmissin tuplerde bisey olsa yada rahimde olsa hamile kalamazsin neyse insallah guzel geçer buarada yumurtaliklara takılma benimde dusuk ama ilk tedavide 7 tane olusmus tu şimdi uzun protokol oluyo insallah daha fazla olacak

Canim bir tane çocuğun varsa rahime neden bakiyolar ki zaten hamile kalmissin tuplerde bisey olsa yada rahimde olsa hamile kalamazsin neyse insallah guzel geçer buarada yumurtaliklara takılma benimde dusuk ama ilk tedavide 7 tane olusmus tu şimdi uzun protokol oluyo insallah daha fazla olacak
Çocuk olsada olmasada istiyorlar aradan 1 yil gecince .. Bende dua ediyorum insallah benden istemezler diye ama kesin isterler :( bu arada bende 23ne randevu aldim .. Simdiden korku basladi haftaya carsamba gelmez bu gidisle ..

Iyiyim tatlim sen nasilsin? Sali gunu gidiyorum ikinci teste. Kromozon icin kan vericez. Belki pihtilasma testide cikmis olabilir. Sen naptin? Dusundunmu? Yaptiricakmisin bu testleri?
Ne zaman yaptirdiniz pihtilasma testini.. Devlet 45 gun gecmeden kromozom analizini karsilamiyor demislerdi bize .. Özelde mi yaptirdiniz?

Iyiyim tatlim sen nasilsin? Sali gunu gidiyorum ikinci teste. Kromozon icin kan vericez. Belki pihtilasma testide cikmis olabilir. Sen naptin? Dusundunmu? Yaptiricakmisin bu testleri?
Bende yaptiracagim inşallah canım .
Gelişmelerden haberdar et beni

Maşallah canm Allah bağışlasın yavrunu,inşallah diğer tedavin de ilkinde güzel sonuç verir canm.Tedavini nerde olmuştun?Drun kimdi ve kaç embriyo transfer edildi canım?Çok sordum k.bakma..:)

Slm canim baskent tup bebek tedavisi olanlara çektiriyor canim biz daha tedaviye başlamamis tık biz çekmiyoruz dediler canim yine sor canim ben medline de cektirmistim anestezili cektirdim 450 verdim
allah allah çok ilginç ben geçen bir buçuk yıl önceki eylül ayında seyhan başkentte hakan kalaycıya gidiordum 70 tlye falan anestezili film çektirmiştim. hatta sonradan dene bi acımıor dediler de anesteziyi de almadım damar yolum açık olduğu halde. kışlaya ise bu eylülde gitmeye başladım zaten filmim vardı.

allah allah çok ilginç ben geçen bir buçuk yıl önceki eylül ayında seyhan başkentte hakan kalaycıya gidiordum 70 tlye falan anestezili film çektirmiştim. hatta sonradan dene bi acımıor dediler de anesteziyi de almadım damar yolum açık olduğu halde. kışlaya ise bu eylülde gitmeye başladım zaten filmim vardı.
Canim ben baskentte çektirememistim sen tup bebekle mi hamile kaldım canim hayırlı olsun allah saglikla kucagina aldirsin canim

Canim ben baskentte çektirememistim sen tup bebekle mi hamile kaldım canim hayırlı olsun allah saglikla kucagina aldirsin canim
çok şaşırdım ya benden direkt istedi randevu al dedi çektirmiştim.
evet canım aşılama olacaktı yumurta fazla oluşunca aşılama iptal oldu tüp bebeğe geçtik boşa gitmesin yumurtalar diye :) teşekkür ederim daha çok yeni.

Back