Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ca

Canım drum Esra hanım,dün ilk görüşmemizi yaptık.Pgt yi Ankara da mı yapacaklarmış tam bilmiyorum.Haftaya yine randevumuz var.
hayırlı olsun. benim doktorum da esra hanım. bi negatif aşılamam oldu. sonra tüp bebek yaptık ilk tüp bebek denemesinde hamileyim şu an. çok güveniorum esra hanıma doğru tercih etmişsin :)

hayırlı olsun. benim doktorum da esra hanım. bi negatif aşılamam oldu. sonra tüp bebek yaptık ilk tüp bebek denemesinde hamileyim şu an. çok güveniorum esra hanıma doğru tercih etmişsin :)
Çok teşekkür ederim canım saol,içimi rahatlattın.Ben de ilk kez başlicam tedaviye,ilk denemede tutar inş..Tek embriyo mu konuldu sende de?Bende galiba öyle olacak.Hamileliğin hayırlı olsun,Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

evet baya ısrarla daha çok olamaz mı diye sorduk 30 yaşındayım. kaliteleri kötü olursa ancak 2 tane transfer edebiliriz dedi. baya umutsuzdum o yüzden aslında. herkese 3 tane konuor öyle hamile kalıolar diye diye... ama bir tane 5.gün blastımız oldu tek embriyo o transfer edildi kalanları dondurduk. bir de artık transfer sonrası hemen kaldırıp yürüyerek odana yolluorlarmış. sonrasında da giyinip çıktık hiç yatmadım yani. daha önce transferden odaya sedyeyle getirp 2 saat yatırıolardı diye duymuştum. baya moralim bozuldu öyle olunca. bir de yumurta toplamadan sonra ohss olmuştu bende. kendi kendime sedyeye uzanıp kalkamıordum bile transfer günü... zaten çok fazla ağrı ve baskı vardı kasıklarımda bir de idrara sıkışık olarak öyle durmak falan kendimi fazla kasmışım. esra hanım çok kasıorsun kendini bu şekilde yapamam falan dedi... ona da takmıştım kafamı çok kastım kendimi kesin olmayacak diye... ama oldu işte :) darısı sana olsun. dediğim gibi doktoruna güven ve sözünden çıkma.

artniyetizm merhaba geçen ay sen de aşılama yaptırmıştın o zaman başkente gitmiordun sanırım di mi? daha önce bilmediğiniz bi problem mi öğrendiniz canım

Hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin inss

Başkentin Dr gittiğiniz için cekiyorlar cnm dışardan gelip ben rahim filmi cektirecem derseniz çekmeye bilirler

Canım maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Yardımcı olduğun için gerçekten çok teşekkür ederim.Bize de kesinlikle tek embriyo dedi.İnş herşey yolunda gider.Çok saol canm.

Kumral-ada Tatlim merhaba, sabah gittim hastaneye. Kanimi verdim. 15 nisan da sonuc alicam. Pihtilasma testininde daha sonucu cikmamisti. Pazartesi telefonla arayip ogrenecem. Neredeyse dua ediyorum insallah pihtilasma sorunu vardir die. Genetik tanida kromozonda sorun oldugunda tedevisi yokmus. Doktorunuz bi daha tup bebek denemez dediler. Haftaya pazartesi belli olacak iste. Beklicem : (

Canim pazartesiye kadar olumlu dusunuyoruz insallah hic bisey cikmayacak moral bozmak yok

Canim benim inşallah güzel sonuçlar alırsın. Genetik problem olduğunda pgt yapiyorlar değil mi neden tup bebek denemesinler ki.
Güzel düşünelim dua edelim birbirimize

Başkentin Dr gittiğiniz için cekiyorlar cnm dışardan gelip ben rahim filmi cektirecem derseniz çekmeye bilirler
anladım.ama onda da doktordan randevu alınıp istenebilir yine dışarıdan uyguna gelior. ilk muayenede 122 alıolar. 70 de hsg yine uygun... hem de anestezili anestezisiz fiyat değişmior. ben burda milyarlara çektiren çok insan görmüştüm

Evet doğru baskente gözüm kapalı guvenirim hem maddi hem manevi anestesisiz 56 şuan cnm

Evet doğru baskente gözüm kapalı guvenirim hem maddi hem manevi anestesisiz 56 şuan cnm
ben artık her doktoruna güvenmiorum ne yazık ki... hamile olduğumu öğrendiğim günden sonra şiddetli öksürük başladı. ihmal olmasın daha güvenilir olur diye doçent dr can alper çağıcıya randevu aldım. hiçbir soruma cevap vermedi. açık açık bu öksürük bebeğe zarar verir mi içimin rahatlaması gerekiyor dedim. yumurta toplamada anestezi aldım ondan kaynaklanıor olabilir mi ve bunun gibi bir sürü sordum her soruma. yüreğir başkentte göğüs hastalıklarına gidin dedi. peki sizden farklı ne yapacaklar film mi çekecekler dedim hayır gebesiniz çekilemez dedi. peki neden gideyim o halde dedim siz gidin diyor hala.. çok sinirlendim esra hanıma sordurdum hemşireleri arayıp onlar da yakın zamanda aynı doktora gidip memnun kalmamışlar keşke aklımıza gelse uyarırdık dediler. esra hanım da hayır gitme göğüs hastalıklarına dedi. yani doçent ünvanına güvenerek 86 lira muayene ücretini havaya atmış oldum.

Çok şükür bana hep iyileri denk geldi birçok dalına gitmisimdir hepsinden de memnun ayrıldım ozaman o dediginiz Dr inss ayrılır hastaneden anlattiklarinizdan bende gıcık oldum dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…