- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.801
merhaba bayanlar.ben de dün itibari ile bu zorlu yola başlamış bulunmaktayım.işk muayene mi sr Bülent haydar beye oldum.tabi klasik rahim filmi kan tahlili ve sperm numunesi istedi.pazartesi yaptıracağım sanırım rahim filmini.daha önceki tedavide de yaptırmıştım eğer evde filmi bulsmzsam yeniden çekileceğim.umarım bulurum. Bahsettiğiniz tılama eşim de gitmşti bir faydası olmadı.ama manevi açıdan rahatlamak adına iyi olabilirAy noluyormus ki orda
Maşallah canım Allah bağışlasın inşallah..Maşallah cnm allah esirgesin yavrunu inss benimde bir tane oğlum var benimki de 15 yasında
Canım drum Esra hanım,dün ilk görüşmemizi yaptık.Pgt yi Ankara da mı yapacaklarmış tam bilmiyorum.Haftaya yine randevumuz var.canım günaydın bende pgt hastasıyım senin dr kimdi .. pgt yi nerde yaptırıyorsunuz hastalık neydi sizde
pgt ücretlerini öğrendiğinde benimle pylaşırmısın rica etsem 2016 fiyatlaarını bilemiyorumCa
Canım drum Esra hanım,dün ilk görüşmemizi yaptık.Pgt yi Ankara da mı yapacaklarmış tam bilmiyorum.Haftaya yine randevumuz var.
Tmm canım mutlaka paylaşırım.Dr risk %5 dedi.Sağlıklı olma ihtimali %95 miş ama bu cgh yöntemiyle mi fish yöntemiyle mi sormayı unuttum.pgt ücretlerini öğrendiğinde benimle pylaşırmısın rica etsem 2016 fiyatlaarını bilemiyorum
Daha once gorustunuzmu canim cunku ilk randevuda adet tarihine bakmıyo lar bende öyle olmustu bide yaza doğru randevu almak çok zor orası çok kalabalık oluyo canım ilk muayene den sonra istediğin zaman randevu alabiliyosunKizlar tayfun beyden randevu almak icin aradim .. :)
Korkmuyorum gidicegim :) Adetin ilk günü arayin 10.gunune randevu veririz dediler ..
Ilk defa aradim adet tarihini sordu 12 deyince bu ay adet ol ilk gunu ara dedi peki hemen randevu veriyormusunuz dedim evet 10.gunune veriyoruz dedi bende sasirdim cok gec tarihe veriyorlar diyordu herkes ..Daha once gorustunuzmu canim cunku ilk randevuda adet tarihine bakmıyo lar bende öyle olmustu bide yaza doğru randevu almak çok zor orası çok kalabalık oluyo canım ilk muayene den sonra istediğin zaman randevu alabiliyosun
Canim simdi kalabalık değildir oyuzden hemen veriyolardir yoksa çok bekliyosunIlk defa aradim adet tarihini sordu 12 deyince bu ay adet ol ilk gunu ara dedi peki hemen randevu veriyormusunuz dedim evet 10.gunune veriyoruz dedi bende sasirdim cok gec tarihe veriyorlar diyordu herkes ..
O zaman tam gitme zamani nasil olsa ikinciye randevuyu kolay aliyormusuz..Canim simdi kalabalık değildir oyuzden hemen veriyolardir yoksa çok bekliyosun
hoşgeldin cnm hayırlı olsun rahim filmi eskiyse yeni cektir daha iyi olurmerhaba bayanlar.ben de dün itibari ile bu zorlu yola başlamış bulunmaktayım.işk muayene mi sr Bülent haydar beye oldum.tabi klasik rahim filmi kan tahlili ve sperm numunesi istedi.pazartesi yaptıracağım sanırım rahim filmini.daha önceki tedavide de yaptırmıştım eğer evde filmi bulsmzsam yeniden çekileceğim.umarım bulurum. Bahsettiğiniz tılama eşim de gitmşti bir faydası olmadı.ama manevi açıdan rahatlamak adına iyi olabilir
hadi gözün aydın hayırlısı olsun insKizlar tayfun beyden randevu almak icin aradim .. :)
Korkmuyorum gidicegim :) Adetin ilk günü arayin 10.gunune randevu veririz dediler ..
Öyle canim ilk randevuda sonrası kolayO zaman tam gitme zamani nasil olsa ikinciye randevuyu kolay aliyormusuz..
Sagol canim korkunun ecele faydasi yok :))hoşgeldin cnm hayırlı olsun rahim filmi eskiyse yeni cektir daha iyi olur
hadi gözün aydın hayırlısı olsun ins
Kizlar tayfun beyden randevu almak icin aradim .. :)
Evet canım ben dün gittiğimde çok sakindi.Sonradan biraz biraz gelen oldu.Canim simdi kalabalık değildir oyuzden hemen veriyolardir yoksa çok bekliyosun
Ben rahat geçirdiysem sen hayli hayli geçirirsin.İğneden bile korkarım normalde,dün gayet rahat geçti.Sagol canim korkunun ecele faydasi yok :))
Ilkini atlatirsam sonrasi kolay ..
Ayy inşallah ama adet olmadim atesim var lekelenme var gelmiyor gerisi umarim kist vs olusmamistirda biran önce gelir hemen giderim baslarim tedaviye..Ben rahat geçirdiysem sen hayli hayli geçirirsin.İğneden bile korkarım normalde,dün gayet rahat geçti.
Ayy inşallah ama adet olmadim atesim var lekelenme var gelmiyor gerisi umarim kist vs olusmamistirda biran önce gelir hemen giderim baslarim tedaviye..
Bende korkagim accik ama sessim cikmaz gidene kadar gece uyumam kendi kendimi yerim o kadar.. bende korkardim igneden ama basa gelince cekiliyor 3bucuk senede 100e yakin igne yemisimdir belkide fazla :)
Bu aydan sonra artar canim ben tayfun beye randevuyu zor aldımE
Evet canım ben dün gittiğimde çok sakindi.Sonradan biraz biraz gelen oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?