• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

5dakika sürüyor merak etme .. Cok iyi anliyorum seni korkularini yeterki kendini kasma sakin ol hic aci hissetmeyeceksin ..
Sonra buraya iyiki anestezi almamisim diyeceksin :KK66:
Çok teşekkür ederim canım,3buçukta çekilecek,moralim gayet yerine geldi saol.Sulu usgde myom göründü,sezeryana yakın yerde sorun olmaz inşallah.

Çok teşekkür ederim canım,3buçukta çekilecek,moralim gayet yerine geldi saol.Sulu usgde myom göründü,sezeryana yakın yerde sorun olmaz inşallah.
Doktorun sorun olursa söyler zaten miyom 1 tane mi ?
Moralinin yuksek tut çünkü sonucunda bebegine kavusmak var oyle düşün ;)
Hic tanimadan birbirimize guveniyoruz dua ediyoruz Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin canim..

Bir tane canm.Dr 'gebeliğe enel değil ancak erken doğum olabilir.rahim filmi çektir ona göre tedavisine gerek var mı bakarız' dedi.
Doktorun sorun olursa söyler zaten miyom 1 tane mi ?
Moralinin yuksek tut çünkü sonucunda bebegine kavusmak var oyle düşün :KK66:
Hic tanimadan birbirimize guveniyoruz dua ediyoruz Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin canim..

İnşallah canım.Çok şükür rahim filmini çektirdim,düşündüğüm gibi değilmiş.Kısa sürdü ve ağrı falan da pek olmadı.Allah razı olsun sizden, vallahi siz beni motive ettiniz ve rahat geçti. :))
Super bak hic umdugun gibi olmamis ..
Sonuc nasil ne dedi doktor film icin..
Bu arada ben korkudan rahim filmi cekilmedim cekilmisim gibi sana moral verdim ;)

Super bak hic umdugun gibi olmamis ..
Sonuc nasil ne dedi doktor film icin..
Bu arada ben korkudan rahim filmi cekilmedim cekilmisim gibi sana moral verdim :KK66:
:KK36::KK36:Yaa bak görüyor musun sırf moral olsun diye yani: ))..Şimdi ben sana moral verim canım,hiç ağrı sızı yok,çok rahat bir işlem.Anesteziye hiçç gerek yok.Gerekiyorsa hiç düşünme çektir canım,inan ağrı olmuyor ve bir dk falan sürüyor.Sonuç salı günü belli olacak Allah'ın izniyle..

Back