Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ya yok bu şimdi vuruldugüm igneler okadar tuttu transfer sonrası ne verir ler bilmiyorum canim o ne kadar tutar belli değil
benim kafam bir milyon şimdi yazdığını okudum ve anladım 3 gündür banka kayıtları ile uğraşıyorum idare et

Selam kizlar size bir sorum olacak adanada tayfun beye gideniniz vardir sanirim..
Aşılama yaptiranlar ne kadara mal oldugunu yazabilirler mi ?

Herkese slm arkadaşlar disardaydim yeni geldim çok güzel haber olmasına çok sevindim
Cnm gözün aydın çok sevindim inşallah allah tamamına erdirsin
cnm gulsahin dediğini bende dusundum bide erken doğum yaşadığım için araştırma hastanesine geldiğini ifade edersin çok takma inanırlar bence neticede her turlu hasta gelebilir yanı oraya

Okudum gecmisi biraz :)
Bayagi zorlu yollardan gecmissin.. Allah yardimcin olsun.. Bende cok karasizim tayfun beye gidip gitmemekten acikcasi islemlerden korkuyorum biraz :)
Evet cnm amin sağol hepimizin inss cnm inan korkulacak birşey yok yeter ki o bebisler göbîşlere gelsin tayfun bey iyi bir Dr

Sizdeki sorun ne cnm
Sebepsiz diyorlar hersey yolunda her ay olacak diyip umut veriyorlar .. 3bucuk senedir iki kere gebelik yasadim ilki kimyasal ikincisi 7+3de kaybettim.. sonra testler yaptirdim..
Kan pihtilasmasi cikti kromozomlar normal cikti.. Ama 1 senedir de hic gebe kalamadim hataydayim arkadasim tayfun beyi öneriyor asilama düsünüyordum burda bugun yarin adet olacagim.. ama oraya gelince randevu alana kadar muayene kontrol derken bayagi zaman gececek o yuzden cok kararsizim..

Geçmiş olsun cnm eğer kesin düşünüyorsanız adetin ilk gunu telefonla arayın hemen gelin derlerse bu adetle baslaya bilirsiniz belki cnm hayırlısı olsun inş hakkinizda

Canim bende tayfun beyde tup bebek yaptiriyorum muthis bir doktor ilk negatif tüpten sonra beni aradı nasıl motive etti anlatamam sonra ikinciye başlamadan rahime bakmam lazım dedi sulu usg yapti polip olusmus hemen ameliyat dedi ilk sulu usg de hicbisey yoktu galiba tüpten sonra olusmus oturdu bana iki ultrasonu gösterdi benimle bukadar ilgilenen olmadı doktorumu her gördüğümde yüzümde gülümseme oluyo cok pozitif bir doktor ve her soruma sabırla cevap veriyo hiç bozmadan guleryuzlu

Arkadasimda öyle söylüyor o yüzden çok gitmek istiyorum bir yandanda sil baştan herseyi tekrar anlat yasa bunlardan cekiniyorum..
Benim gittigim doktorlar alanlarinda uzman ama cok soguklar beni rahatlatip derdimi dinleyen olmadi acikcasi ..
Git gel zor olur ama sanirim en güzeli bir telefon açmak gerisi gelir ..
Tesekkür ederim bu arada ikinizede cvp verdiginiz icin..

Tüp bebek dışında başka şeylere de bakılıyor mu orda?Canım ilk kez geleceğim için hastaneyle ilgili hiç bir fikrim yok

köy tam olarak nerde .bir arkadaş bahsetmişti çocuk düşürenler gidiyordu ve hayrına yapıyordu aynı hocadan mı bahsediyoruz bilemedim
cnm ceyhanda tılan köyü yanlış değilsem gazi mahallasindediydi bizde tam olarak bilmiyorduk bizi de bir arkadaş götürdü düşük yapanlara çocğu olmayanlara bakıyo hiç bir ücrette talep etmiyo belki de aynı yerdir cnm

sağol canım benim rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip eder inşallah

Canım Esra hanım hakkında bilgin var mı?Nasıl bir dr?

Tüp bebek dışında başka şeylere de bakılıyor mu orda?Canım ilk kez geleceğim için hastaneyle ilgili hiç bir fikrim yok
Cnm araştırma hastanesi dersin orası çıkarsın onlarda araştıracak değiller ya seni orada çok stres yapma cnm lütfen tedavide bu çok önemli

Çok haklısın canım.Yarın sulu usg var,nasıl çıkacak dr ne dicek merak ediyorum? Ondan sonra nasıl bir süreç bizi beklicek,Allah yardımcımız olsun..
Cnm araştırma hastanesi dersin orası çıkarsın onlarda araştıracak değiller ya seni orada çok stres yapma cnm lütfen tedavide bu çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…