- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.541
Canim stres etkiliyo hatta bize doktor sperm çok değişken birbirleriyle tutmaz demişti o yüzden rahat ol canim insallah guzel sonuclar alirsin canimArtniyetizm canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.Rabbim gönlüne gore versin.
Kızlar Eşimin morfolji %1 çıkmıştı .geçen hafta düzen laboratuvar a gitti morfoloji %7 olmuş nasıl oldu anlamadim morfoloji öyle değişen bişey değil diye biliyorum.
Canim bu kadar igne oldu dinlenme vermesi çok iyi olmuş insallah olumlu sonuçlar alırsın canimkızlar bu ay doktor dinlenme verdi, mart adetinde başlayalım daha sağlıklı dedi, isteğe bağlı başlatırımda dedi ama bu ay dinlenmeni öneriyorum dedi, bende aynen dinleniyorum dedim ve mart adetinde başlayacağım, sadece hormonlar için kan istedi bugün bakalım
Sayı etkileniyor da morfoloji etkilenmez kolay kolay diye biliyordum ben .karışımları yapıyoruz şimdi onları yiyor iciyor inşallah güzel sonuçlar alirizCanim stres etkiliyo hatta bize doktor sperm çok değişken birbirleriyle tutmaz demişti o yüzden rahat ol canim insallah guzel sonuclar alirsin canim
Insallah canim keci boynuzu özü ve caksir koku yapın canim müthiş canimSayı etkileniyor da morfoloji etkilenmez kolay kolay diye biliyordum ben .karışımları yapıyoruz şimdi onları yiyor iciyor inşallah güzel sonuçlar aliriz
Slm kizlar nasilsiniz nasıl gidiyo[/QUOTE
çok şükür iyiym kuzum biz beklemedeyiz zaman kısaldıkça heyecan basıyor yaaa heyecanlanıyorumm sen nasılsın nasıl gidiyor
selam canım, valla ders ders ders :) dinlenmede iken bu ay kpss çalışıyorum, sonraki ay hastane ile uğraşırken azıcık kafa yoğun olcak bende en iyi derslere yoğunluk vereyim dedim, bi yandan da ateş ölçmeye başladım, bu ay boş geçmeyecem kendi imkanlarımızıda katacağım :) şu an adet ateş ölçümüne başladım ve bir sonraki adete kadar ölçümlü çalışmalarımda sürecek :) bu kadar yılın üstüne bakalım ne olacak :)Slm kizlar nasilsiniz nasıl gidiyo
Yok canım. Önceki farklı bi yerde. Düzende yaptırdık dna hasarına baktiriyoruz onun sonucu daha çıkmadı.Kumral-ada Tatlim meraba, peki daha öncede mi duzen labaratuarinda yapmistiniz?
Canim gozunaydin insallah guzel haberler alirsin canim ☺☺Kızlar bende kisla başkentte tedavi görüyorum yarın embriyonun 3. Günü 5 tane embriyom varmış ☺☺ ya yarın ya cumartesi transfere gidicem inşallah ☺☺☺
Canim gozunaydin insallah guzel haberler alirsin canim ☺☺ buarada doktorun kimKızlar bende kisla başkentte tedavi görüyorum yarın embriyonun 3. Günü 5 tane embriyom varmış ☺☺ ya yarın ya cumartesi transfere gidicem inşallah ☺☺☺
Canim gozunaydin insallah guzel haberler alirsin canim ☺☺ buarada doktorun kimKızlar bende kisla başkentte tedavi görüyorum yarın embriyonun 3. Günü 5 tane embriyom varmış ☺☺ ya yarın ya cumartesi transfere gidicem inşallah ☺☺☺
Pınar Aytaç canım Dr um ve ben şimdi hastaneye gidiyorum 3. Gün embriyolarimin kalitesi iyiymis transfere çağırdılar ne olur dua edin bize ismim Zahide ☺☺☺Canim gozunaydin insallah guzel haberler alirsin canim ☺☺ buarada doktorun kim
Pınar Aytaç canım Dr um ve ben şimdi hastaneye gidiyorum 3. Gün embriyolarimin kalitesi iyiymis transfere çağırdılar ne olur dua edin bize ismim Zahide ☺☺☺Canim gozunaydin insallah guzel haberler alirsin canim ☺☺ buarada doktorun kim
rabbim yüzünü güldürsün inşalllah cnm bebişi annesine sıkı sıkı tutunur inşallahPınar Aytaç canım Dr um ve ben şimdi hastaneye gidiyorum 3. Gün embriyolarimin kalitesi iyiymis transfere çağırdılar ne olur dua edin bize ismim Zahide ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?