- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.521
Insallah canim bir an önce güzel sonuçlar alırsıncanım üzülmemek elde değil, sabah bi posta ağladım ama çabuk toparladım çünkü ben daha önce ilaçlı olsada 5 kere aşılama olmuştum ve hastaneye başlarken tüp bebek niyetiyle gittim, doktorum bir kere iğneli yapalım ısrarıyla yaptırdım, zaten kendimi gerçekten tüp bebeğe endeksledim , bir yanım gerçekten hemen tüpe başlanmasına seviniyor, yarın bir muayene olayımda inşallah güzel güzel sonuçlar haberler olur
Canim bal tarçın çörek otu çok iyi bal polen var bide canim hatta eczanelerde var ben görmüştüm canim eger yiyebilirsiniz incir kuru bayagi etkiliydi canimyaaaa kızlar valla hastane ücreti raporlu 2042 lira, ilaçlarda bakalım ne kadar tutacak Allah yardımcımız olsun, ben sadece yumyleri nasıl çoğaltıp iyi yapabilecem onları araştırmam lazım, bileniniz var mı tavsiyeniz felan
Canim sen raporlu yaptirabiliyomusunyaaaa kızlar valla hastane ücreti raporlu 2042 lira, ilaçlarda bakalım ne kadar tutacak Allah yardımcımız olsun, ben sadece yumyleri nasıl çoğaltıp iyi yapabilecem onları araştırmam lazım, bileniniz var mı tavsiyeniz felan
cnm buradanda yazayım geçmiş olsun inss tupbebek le gelsin inss sağlıkla bebislerincanım üzülmemek elde değil, sabah bi posta ağladım ama çabuk toparladım çünkü ben daha önce ilaçlı olsada 5 kere aşılama olmuştum ve hastaneye başlarken tüp bebek niyetiyle gittim, doktorum bir kere iğneli yapalım ısrarıyla yaptırdım, zaten kendimi gerçekten tüp bebeğe endeksledim , bir yanım gerçekten hemen tüpe başlanmasına seviniyor, yarın bir muayene olayımda inşallah güzel güzel sonuçlar haberler olur
cnm balpolen arisutu iyiymis bende kullanmaya baslicam bide zeytinyağına iki incir iyiymisyaaaa kızlar valla hastane ücreti raporlu 2042 lira, ilaçlarda bakalım ne kadar tutacak Allah yardımcımız olsun, ben sadece yumyleri nasıl çoğaltıp iyi yapabilecem onları araştırmam lazım, bileniniz var mı tavsiyeniz felan
heeeeee bakarım onlara saol canım :) burdan da saol canım :) bide arkadaş keçiboynuzu pekmezi al hergün sabah eşinle bir kaşık yiyin dedi onu deneyeceğim bidecnm buradanda yazayım geçmiş olsun inss tupbebek le gelsin inss sağlıkla bebislerin
cnm balpolen arisutu iyiymis bende kullanmaya baslicam bide zeytinyağına iki incir iyiymis
Iyiyim Sağol canim sen nasilsin sen ne zaman basliyosun tedaviye ben 4 martı bekliyorum insallah baslayacagizSlm cnm nasilsin G gulsahhh01
bende iyiyim sağolIyiyim Sağol canim sen nasilsin sen ne zaman basliyosun tedaviye ben 4 martı bekliyorum insallah baslayacagiz
Saol canim aynen, bazen buraya yazmasakta napti insallah tutmustur diye tanimadigim kisilere dua ediyorum, insallah tupte hayirlisi olurGündüz nete hiç giremedim. Tam uyumak üzereykenartniyetizm geldi aklıma. Tanımadığımız birini bile düşünüp merak edebiliyoruz. Amaçlar ortak olunca. Canım hakkında hayırlısı inşallah tüp tedavin olumlu olur.
Bu ay başlayacaktın demi insallah hersey yolunda gider canimbende iyiyim sağol
Cnm yarın gidiyorum bakalım Dr ne diyecek yarın durumu yazarim
Neden istedi ki zaten yaptirmissin canim hemde laparoskopi olmuş cuma günü mu cektireceksin canim insallah hersey yolunda gider canimSlm arkadaşlar Dr dan çıktım Dr rahim filmi istedi yeniden benim 2.5 yıl önce laparoskopi olmuştum tüpten şimdi tekrar istiyor inss rahim filmi temiz çıkarsa sadece hitereskopi yapılacak yoksa ikisininde aynı anda yapacak cuma günü herşey belli olacak inss hayırlısı olsun
Cnm iki dusuk ve iki negatif olunca tekrar istedi allah korusun tüp tikaliysa bu sefer laporoskopiyle tüpü alacak ama her durumda tedavi uç ay sonraya kaldı hitereskopi yapılacak çünkü hayırlısı artık inss cumayi atlatirim sorunsuz ameliyat fikri tekrar korkutuyorNeden istedi ki zaten yaptirmissin canim hemde laparoskopi olmuş cuma günü mu cektireceksin canim insallah hersey yolunda gider canim
Olsun canim doktor her önlemi alsın da üç ay sonra olsun tedavin canım lütfen moralini bozma insallah bu kadar ugrastan sonra bebişine kavusacaksin öyle düşün canimCnm iki dusuk ve iki negatif olunca tekrar istedi allah korusun tüp tikaliysa bu sefer laporoskopiyle tüpü alacak ama her durumda tedavi uç ay sonraya kaldı hitereskopi yapılacak çünkü hayırlısı artık inss cumayi atlatirim sorunsuz ameliyat fikri tekrar korkutuyor
hayırlısı olsun canımcanım malesefnegatifi gördüm, tüp bebeğe başlıyoruz, bugün adet oldum yarın muayeneye gidiyorum hemen tüpe geçiliyor
Sağol cnm inss öyle olsun senin guzel haberlerini alırız bizde önce arkadanda bizler inssOlsun canim doktor her önlemi alsın da üç ay sonra olsun tedavin canım lütfen moralini bozma insallah bu kadar ugrastan sonra bebişine kavusacaksin öyle düşün canim
bence de iyi olmuş cnm vücudun dinlenir ilaçlara guzel tepki verecek inss buay takviye de yaparsın hemdekızlar bu ay doktor dinlenme verdi, mart adetinde başlayalım daha sağlıklı dedi, isteğe bağlı başlatırımda dedi ama bu ay dinlenmeni öneriyorum dedi, bende aynen dinleniyorum dedim ve mart adetinde başlayacağım, sadece hormonlar için kan istedi bugün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?