- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.261
Cnm pozitif dusun bence düşünce gücü önemli inss güzel sonuclanacakHep oyle diyorum canim hayirlisi olsun ama içimde yine korku var canim ya onun gerginliği var ya olmazsa diyorum off offf
inşallah hepimize nasip ederİnss en kısa zamanda allah nasip etsin cnm
Gozunaydin canim insallah hemen tedaviye baslarsin canimkızlar cuma gününe tayfun hocadan randevu aldım çok şükür
Hep pozitif düşünüyorum ama korkuyorum işte ilki negatif olunca bakalım bu nasıl olacakCnm pozitif dusun bence düşünce gücü önemli inss güzel sonuclanacak
inşallah cnm sen ne yaptınGozunaydin canim insallah hemen tedaviye baslarsin canim
Ben adet olmayı bekliyorum adet olunca doktorumu arayacağım 21.gun başlıyoruz insallah bu sefer bebisim tutunur sizin randevu ne zaman caniminşallah cnm sen ne yaptın
Hayırlı olur inss cnm senin icinkızlar cuma gününe tayfun hocadan randevu aldım çok şükür
inss iyi olacak cnm ben inanıyorumHep pozitif düşünüyorum ama korkuyorum işte ilki negatif olunca bakalım bu nasıl olacak
Kesinlikle çok heyecanliyim bu ara esime sardım onunla uğraşıp duruyorumArkadaşlar guzel heyecanlar bizi bekler
Eşler bugunler icin zaten sen stres olma bosubosunaKesinlikle çok heyecanliyim bu ara esime sardım onunla uğraşıp duruyorum
Bu ay tedaviye başlayacağım ya onun stresi ve bu uzun protokol olacak offfEşler bugunler icin zaten sen stres olma bosubosuna
Valla benimki cok rahat değil bazen kötü kavga ediyoruz sonra ya bu kadar gerginim alttan alsan olurmusun diyorum yine susmuyoBenim esimde aynı rahat hep benim dememle oluyor cnm inanki erkekler hep aynı
Cnm daha şimdiden böyle olursan tedavide dahada stres olursun lütfen rahat ol biliyorum söylemesi kolay ama napacan stres bizim en büyük düşmanımız inss guzel olacak herşey geç olsun güç olmasın cnmBu ay tedaviye başlayacağım ya onun stresi ve bu uzun protokol olacak offf
Ayy canim benim SağolCnm daha şimdiden böyle olursan tedavide dahada stres olursun lütfen rahat ol biliyorum söylemesi kolay ama napacan stres bizim en büyük düşmanımız inss guzel olacak herşey geç olsun güç olmasın cnm
Cnm erkekler çok düz bizim gibi duygusal değiller ne yazıkki sen kendin için rahat ol hamis olunca o zaman yaptıklarını burnundan getirirsin şimdi sadece relakx olValla benimki cok rahat değil bazen kötü kavga ediyoruz sonra ya bu kadar gerginim alttan alsan olurmusun diyorum yine susmuyo
Zaten dun onada söyledim bir hamile kalayim bak neler yapıyorum sana dün çok üzdü beni şu iki ay hayırlısıyla geçsinCnm erkekler çok düz bizim gibi duygusal değiller ne yazıkki sen kendin için rahat ol hamis olunca o zaman yaptıklarını burnundan getirirsin şimdi sadece relakx ol
Benim esimde aynı rahat hep benim dememle oluyor cnm inanki erkekler hep aynı
cuma günü 13:30 da canım inşallah tutunur bebişin anneciğine rabbim hepimizin yüzünü güldürür 2016 nın annecikleri oluruz inşallahBen adet olmayı bekliyorum adet olunca doktorumu arayacağım 21.gun başlıyoruz insallah bu sefer bebisim tutunur sizin randevu ne zaman canim
İnş guzel haberlerle gelirsin cnm tedaviye başlıyorsunuz dimi kontrol degilcuma günü 13:30 da canım inşallah tutunur bebişin anneciğine rabbim hepimizin yüzünü güldürür 2016 nın annecikleri oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?