Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Çok Üzgünüm ben bu aralar. Biz eşime arada bi sperm testi yaptiriyorduk. Kaç doktora gittiysem hepsini sorun yok dedi. Ama kimse morfoloji ye bakalım. Demedi. Şimdi morfoloji vahim %1 neden söylemiyorlar ben nerden bileyim morfoloji falan goturuyor uz testi sperm iyi iyi . Zaten doğal olmaz ki böyle . Çok sinirliyim ve hayal kırıklığı içindeyim
Cnm Dr eksik bilgi vermiş ne yazıkki keçi boynuzu kuru yapsan fayda edermi acaba ama öncelikle sen tedavini aksatma cnm inss eşinin degerleride düzelir şuan ki sonuç kesin sonuç mu cnm belki yanlış olculdu

Cnm Dr eksik bilgi vermiş ne yazıkki keçi boynuzu kuru yapsan fayda edermi acaba ama öncelikle sen tedavini aksatma cnm inss eşinin degerleride düzelir şuan ki sonuç kesin sonuç mu cnm belki yanlış olculdu
Canim sonuç yanıltıcı olsa bile ne kadar değişebilir ko % 4 olsa bile normal morfoloji az. Benim kızdigim neden istemediler bugüne kadar . Canım doğal yolu deniycek istek kalmadi ki artık tup bebek deniycem. Birde bu morfoloji sonucu düşük de olabiliyormus imsi mikroskobunda 6000 7000 kat buyutulup secilecekmis.

Canım eminsin değil mi normalin %1 olduğuna.. doktor mu yorumladı sonucu... bizim de düzen lab.da yaptırdığımız testte %9 yazıyordu. Hasarlı Sperm %9.. doktor sonuç güzel demişti.
Evet canim eminim doktorda direkt tup bebek dedi zaten . %1 bende şok. Oldum . 120 milyon total. %1 normal morfoloji

Canim sonuç yanıltıcı olsa bile ne kadar değişebilir ko % 4 olsa bile normal morfoloji az. Benim kızdigim neden istemediler bugüne kadar . Canım doğal yolu deniycek istek kalmadi ki artık tup bebek deniycem. Birde bu morfoloji sonucu düşük de olabiliyormus imsi mikroskobunda 6000 7000 kat buyutulup secilecekmis.
Anladım cnm inş hakkinizda hayırlısı olsun

Mersinde yaptırdık iyi iyi dediler.adanaya gittik bu testlerle iyi bir sıkıntı yok dediler. Ben 2 yildir uğraşıyorum strese giriyorum bende sorun sanıyordum sadece bak eşimde de varmış. Ya anne olmak için girdiğimiz bu yol zaten stresli nasıl bakılmaz. İnan ki gulsah cim çok moralim bozuldu. K. Bakma kafanı sisirdim seninde. Çok hayal kırıklığı yaşadım .
Canim ne kusuru haklısın benim anlamadigim morfoloji ye nasıl bakmazlar bide erkeklerde değişken stresli olursa degerleri çok farklı çıkıyo 1 ay sonra tekrar yaptırın ozaman bakın moralini bozma canim benim esin tekrar test yaptir sin ozaman hersey belli olur canim

Canim moralini bozma bak en azından sorunu öğrendin iz şimdi oturup plan yapın sen ameliyatını ol hemen tup bebege başlayın canim bak sizde kullanabilecekleri sperm var biz sperm elde edebilmek için 1.5 yıldır uğraşıyoruz eğer birkaç ay içinde hamile kalmazsam bizim çocuğumuz olmayacak bunada Sukrediyoruz canim kendini yipratma canim önune bak canim

Evet canim eminim doktorda direkt tup bebek dedi zaten . %1 bende şok. Oldum . 120 milyon total. %1 normal morfoloji
hakkında hayırlısı olsun kuzum bende ilk amh değerimi öğrendiğimde ağlaya ağlaya harap ettim kendimi sonra dedim en azından tüp bebek şansım var dedim ona şükür ettim tüp bebek şansı olmayan kişilerde var rabbim beterlerinden korusun

Çok teşekkürler kızlar . Eşim tekrar etsin testi bakalım sonra tup bebek. İnşallah hepimiz şu yıl hemen hamile kalırız . Allah yardımcımız olsun.
Canim bence hemen vermeyin biraz zaman geçsin şimdi moral bozukluğu var sonucu etkiler buarada esin keçiboynuzu özü yesin bide caksir otu çok etkiler canim bir ay sonra versin canim sonuc çok daha iyi cikar canim

Canim bence hemen vermeyin biraz zaman geçsin şimdi moral bozukluğu var sonucu etkiler buarada esin keçiboynuzu özü yesin bide caksir otu çok etkiler canim bir ay sonra versin canim sonuc çok daha iyi cikar canim
Benim eşim sağlığına çok. Dikkat eden birisi tatlı yemez şeker var diye .hamur işi karbonhidrat sagliksiz der.gidip koy ekmeği alıyoruz beyaz ekmek yemez. Burda köylere gidiyoruz yumurta alıyoruz. Mevsim dışı hormonlu şeyler yemez. Hergün kayısı kurusu incir kurusu ceviz yer yemeklerden sonra . Çıkan sonuca benden çok eşim şaşırdı. Dün söyledim keçiboynuzu iyi geliyormuş diye yemiycem bişey dedi kafasına taktı biraz kötü cikmasini

Benim eşim sağlığına çok. Dikkat eden birisi tatlı yemez şeker var diye .hamur işi karbonhidrat sagliksiz der.gidip koy ekmeği alıyoruz beyaz ekmek yemez. Burda köylere gidiyoruz yumurta alıyoruz. Mevsim dışı hormonlu şeyler yemez. Hergün kayısı kurusu incir kurusu ceviz yer yemeklerden sonra . Çıkan sonuca benden çok eşim şaşırdı. Dün söyledim keçiboynuzu iyi geliyormuş diye yemiycem bişey dedi kafasına taktı biraz kötü cikmasini
Kusmeyin hemen canim yesin bak nasıl faydası oluyo ona bakarsan benim esimde oyle ama böyle beslenmesi engel degilki hersey olabilir canim beslenmeye morfolojinin etkisi yokki o sayı ve hızı etkiler canim bu ara hastamiydi.ve esin canim belki o etkilemistir

Kusmeyin hemen canim yesin bak nasıl faydası oluyo ona bakarsan benim esimde oyle ama böyle beslenmesi engel degilki hersey olabilir canim beslenmeye morfolojinin etkisi yokki o sayı ve hızı etkiler canim bu ara hastamiydi.ve esin canim belki o etkilemistir
Yok canım hasta değildi gayet iyi maşallah.

Back