Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Hadi insallah senin icin hersey cok guzel olacak... Bizim genetik tani yaptirmamiz lazim. 2 kimyasaldan sonra bulent bey pihtilasma olabilir dedi. 3 ay sonra baslanacakti. Zamanida geldi aslinda ama benim gidesim yok. Embriyolara yapilan tanidan yaptirmak istiyorum. Fakat bakalim ne zaman :) Ayy gücüm kalmadi artik yha bi aşilama 3 basarisiz tüp denemesi.. sanki yine yapsam yine olmayacak. Taaaaa eylüle kadar gitmem sanirim.
İgnelerin basladimi ?
İnsanın psikolojisi alt üst oluyo canım ben ilk denemede 1 ay kendime gelmedim çok zor allah yardimcimiz olsun canim ben daha adet olmadım olmayı bekliyorum olduğum gün arayacağım doktoru bakalım ne diyecek habire bisey çıktı artık korkuyorum ya bağışıklık serumu varmış transfer den sonra serumu takiyolar mis duydun mu canim bide gebelik aşısı varmış rahim bebegi kabul etsin diye yapiloyomus

Cnm ben bu ay hormon testi yaptırdım prolaktin baya düşüktü zaten zeytin yağında zinciri gün içinde yiyeyim diyorum ballı karışımıza sabahları hergun tedaviye kadar yemeyi düşünüyorum tedavi aşamasında ilaçlarla birlikte hiçbirşey kullanmayı düşünmüyorum
Ballı karışım sabah yeniyo canim incir de aç karnına yeniyo ben öyle yapmıştım çok güzel büyütüyor

İnsanın psikolojisi alt üst oluyo canım ben ilk denemede 1 ay kendime gelmedim çok zor allah yardimcimiz olsun canim ben daha adet olmadım olmayı bekliyorum olduğum gün arayacağım doktoru bakalım ne diyecek habire bisey çıktı artık korkuyorum ya bağışıklık serumu varmış transfer den sonra serumu takiyolar mis duydun mu canim bide gebelik aşısı varmış rahim bebegi kabul etsin diye yapiloyomus
Aaa yeni duydum. Gitdiğinde tayfun beye sor bakalim. Onlar yapiolarmi aşi serum felan. Ben raporlu hakkimizin 5e ciktigini duydum sadece ama dogrumu onuda bilmiyorum.

İyiyim canım . Sen nasılsın .
bende iyiyim cnm bende adetimi bekliyorum birazda heyacanla:KK69::KK68:

Adet olduğun ilk gün basliyosun 12 gün içiyorsun canim
Daha sonra icmeyecez yanı him tmm cnm
Ballı karışım sabah yeniyo canim incir de aç karnına yeniyo ben öyle yapmıştım çok güzel büyütüyor
Tedavideykenmi kullandin cnm bu kurleri ben tedavi aşamasında kullanmaya cekiniyorum ne yaparsam tedaviye kadar
Aaa yeni duydum. Gitdiğinde tayfun beye sor bakalim. Onlar yapiolarmi aşi serum felan. Ben raporlu hakkimizin 5e ciktigini duydum sadece ama dogrumu onuda bilmiyorum.
bende çok merak ediyorum doğrusu soracaklarim arasinda:cool:

Yağmur yağıyor mis..Ama Baharla birlikte güneşli günler görelim ve o güneşli günlerde sağlıklı gebelik haberlerimiz olsun. Bu sıralar çevremde o kadar çok doğum yapan ve hamile kalan var ki...Ben de o mutluluğu tatmak istiyorum. Doğmamış bebeğimi özlüyorum.

Yağmur yağıyor mis..Ama Baharla birlikte güneşli günler görelim ve o güneşli günlerde sağlıklı gebelik haberlerimiz olsun. Bu sıralar çevremde o kadar çok doğum yapan ve hamile kalan var ki...Ben de o mutluluğu tatmak istiyorum. Doğmamış bebeğimi özlüyorum.
Bende öyleyim canim allah kucaklarimizi boş cikarmasin bugün dedimki ikinci tedavi de negatif olursa ben ne yaparım dayanamam dedim korkuyorum hemde çok

Bende öyleyim canim allah kucaklarimizi boş cikarmasin bugün dedimki ikinci tedavi de negatif olursa ben ne yaparım dayanamam dedim korkuyorum hemde çok
Dayanamam deme canım. Allahtan hayırlısını iste güç iste sabır iste. Inşallah her şey güzel olucak. Şimdiden olumsuzu düşünme. Biz de mutlu olcaz Inşallah.

Dayanamam deme canım. Allahtan hayırlısını iste güç iste sabır iste. Inşallah her şey güzel olucak. Şimdiden olumsuzu düşünme. Biz de mutlu olcaz Inşallah.
Hep oyle diyorum canim hayirlisi olsun ama içimde yine korku var canim ya onun gerginliği var ya olmazsa diyorum off offf

Back