- Konu Sahibi gulsahhh01
- #2.241
Adet olduğun ilk gün basliyosun 12 gün içiyorsun canimAdacayinin belirli bir içme zamanı varmı cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olduğun ilk gün basliyosun 12 gün içiyorsun canimAdacayinin belirli bir içme zamanı varmı cnm
İnsanın psikolojisi alt üst oluyo canım ben ilk denemede 1 ay kendime gelmedim çok zor allah yardimcimiz olsun canim ben daha adet olmadım olmayı bekliyorum olduğum gün arayacağım doktoru bakalım ne diyecek habire bisey çıktı artık korkuyorum ya bağışıklık serumu varmış transfer den sonra serumu takiyolar mis duydun mu canim bide gebelik aşısı varmış rahim bebegi kabul etsin diye yapiloyomusHadi insallah senin icin hersey cok guzel olacak... Bizim genetik tani yaptirmamiz lazim. 2 kimyasaldan sonra bulent bey pihtilasma olabilir dedi. 3 ay sonra baslanacakti. Zamanida geldi aslinda ama benim gidesim yok. Embriyolara yapilan tanidan yaptirmak istiyorum. Fakat bakalim ne zaman :) Ayy gücüm kalmadi artik yha bi aşilama 3 basarisiz tüp denemesi.. sanki yine yapsam yine olmayacak. Taaaaa eylüle kadar gitmem sanirim.
İgnelerin basladimi ?
Ballı karışım sabah yeniyo canim incir de aç karnına yeniyo ben öyle yapmıştım çok güzel büyütüyorCnm ben bu ay hormon testi yaptırdım prolaktin baya düşüktü zaten zeytin yağında zinciri gün içinde yiyeyim diyorum ballı karışımıza sabahları hergun tedaviye kadar yemeyi düşünüyorum tedavi aşamasında ilaçlarla birlikte hiçbirşey kullanmayı düşünmüyorum
Aaa yeni duydum. Gitdiğinde tayfun beye sor bakalim. Onlar yapiolarmi aşi serum felan. Ben raporlu hakkimizin 5e ciktigini duydum sadece ama dogrumu onuda bilmiyorum.İnsanın psikolojisi alt üst oluyo canım ben ilk denemede 1 ay kendime gelmedim çok zor allah yardimcimiz olsun canim ben daha adet olmadım olmayı bekliyorum olduğum gün arayacağım doktoru bakalım ne diyecek habire bisey çıktı artık korkuyorum ya bağışıklık serumu varmış transfer den sonra serumu takiyolar mis duydun mu canim bide gebelik aşısı varmış rahim bebegi kabul etsin diye yapiloyomus
bende iyiyim cnm bende adetimi bekliyorum birazda heyacanlaİyiyim canım . Sen nasılsın .
Daha sonra icmeyecez yanı him tmm cnmAdet olduğun ilk gün basliyosun 12 gün içiyorsun canim
Tedavideykenmi kullandin cnm bu kurleri ben tedavi aşamasında kullanmaya cekiniyorum ne yaparsam tedaviye kadarBallı karışım sabah yeniyo canim incir de aç karnına yeniyo ben öyle yapmıştım çok güzel büyütüyor
bende çok merak ediyorum doğrusu soracaklarim arasindaAaa yeni duydum. Gitdiğinde tayfun beye sor bakalim. Onlar yapiolarmi aşi serum felan. Ben raporlu hakkimizin 5e ciktigini duydum sadece ama dogrumu onuda bilmiyorum.
Hadi ya onuda sorayım ben geçen gittiğimde 3 demislerdi hepsini sorayım bakalım ne doyecekAaa yeni duydum. Gitdiğinde tayfun beye sor bakalim. Onlar yapiolarmi aşi serum felan. Ben raporlu hakkimizin 5e ciktigini duydum sadece ama dogrumu onuda bilmiyorum.
Ayy masallah hep mutlu olursunuz insallah bu yil bebisini de kucagina alirsin insallah canimMrb arkadaşlar slm herkese bugün bizim evlilik yıldönümümüz 16 yıl bitti![]()
Amin cnm inssAyy masallah hep mutlu olursunuz insallah bu yil bebisini de kucagina alirsin insallah canim
Bende öyleyim canim allah kucaklarimizi boş cikarmasin bugün dedimki ikinci tedavi de negatif olursa ben ne yaparım dayanamam dedim korkuyorum hemde çokYağmur yağıyor mis..Ama Baharla birlikte güneşli günler görelim ve o güneşli günlerde sağlıklı gebelik haberlerimiz olsun. Bu sıralar çevremde o kadar çok doğum yapan ve hamile kalan var ki...Ben de o mutluluğu tatmak istiyorum. Doğmamış bebeğimi özlüyorum.
İnss pozitif görürsun cnm inss bu yıl hepimize güzel gelecekBende öyleyim canim allah kucaklarimizi boş cikarmasin bugün dedimki ikinci tedavi de negatif olursa ben ne yaparım dayanamam dedim korkuyorum hemde çok
Amin canim insallah hepimiz hamile kalirizİnss pozitif görürsun cnm inss bu yıl hepimize güzel gelecek
Dayanamam deme canım. Allahtan hayırlısını iste güç iste sabır iste. Inşallah her şey güzel olucak. Şimdiden olumsuzu düşünme. Biz de mutlu olcaz Inşallah.Bende öyleyim canim allah kucaklarimizi boş cikarmasin bugün dedimki ikinci tedavi de negatif olursa ben ne yaparım dayanamam dedim korkuyorum hemde çok
İnss en kısa zamanda allah nasip etsin cnmAllahım sen sabır dayanma gücü ver yarabbim imtihanın çok zor allahımbizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et
Hep oyle diyorum canim hayirlisi olsun ama içimde yine korku var canim ya onun gerginliği var ya olmazsa diyorum off offfDayanamam deme canım. Allahtan hayırlısını iste güç iste sabır iste. Inşallah her şey güzel olucak. Şimdiden olumsuzu düşünme. Biz de mutlu olcaz Inşallah.