Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Erhan bey de çok iyi doktor canım. Arkadaşlarım çok memnun. Ben de görüştüm önceki yıllarda. Başkentin tüm "tüpcü" doktorları ve hemşireleri çok ilgili bence.
Hemşireler çok iyi herseyde bilgilendiriyolar doktordan çok onlarla muhattap oluyosun ve hemen ulaşabiliyoruz iyiki baskentten başka yere gitmiyorum çok memnunum

Erhan bey de çok iyi doktor canım. Arkadaşlarım çok memnun. Ben de görüştüm önceki yıllarda. Başkentin tüm "tüpcü" doktorları ve hemşireleri çok ilgili bence.
Hemşireler çok iyi herseyde bilgilendiriyolar doktordan çok onlarla muhattap oluyosun ve hemen ulaşabiliyoruz iyiki baskentten başka yere gitmiyorum çok memnunum

Herkese slm arkadaşlar nasılsınız tedaviden önce ek bitkisel birşeyler kullaniyormusunuz
Slm canim ben bal tarçın çörek otu yapmayı düşünüyorum bide ısırgan otu yoğurt diyolar belki onuda yaparım bilmiyorum benim gelecek ay tedavim aslında şubatta baslayacak Mart adetiyle devam edecek uzun protokol yapacagiz

Bende birşeyler yapmayı düşünüyorum ama daha karar veremedim ama suna eminim bitkisel kurler bence faydalı isirgani yeni duydum nasıl tuketecegiz onu peki cnm bide neye faydaliymis

Bende birşeyler yapmayı düşünüyorum ama daha karar veremedim ama suna eminim bitkisel kurler bence faydalı isirgani yeni duydum nasıl tuketecegiz onu peki cnm bide neye faydaliymis
Canim fazla sayıda yumurta oluşuyordu burda birisi yapmış ilk tedavide 1 tane yumurta olusmus ikincisinde bunu yemiş 36 yumurta olusmus zaten şimdi hamile bende 7 tane olusmus tu canim igne tedavisi boyunca Iciyormussun

Canim fazla sayıda yumurta oluşuyordu burda birisi yapmış ilk tedavide 1 tane yumurta olusmus ikincisinde bunu yemiş 36 yumurta olusmus zaten şimdi hamile bende 7 tane olusmus tu canim igne tedavisi boyunca Iciyormussun
Öncesinde tuketilmiyormuymus tedavi sırasında mi yenilecek sadece cnm bende bal polen arisutu karışımı kullanmayı düşünüyorum ondan fayda gören de çok var cnm günde iki tane zeytinyağına bekletilmiş incir kuru de yemeyi dusunuyorum

Bence hepsini bir yapma daha kötü olmasın canim ben incir yemiyorum bi kere yedim prolaktin çok yükseldi

Bence hepsini bir yapma daha kötü olmasın canim ben incir yemiyorum bi kere yedim prolaktin çok yükseldi
Cnm ben bu ay hormon testi yaptırdım prolaktin baya düşüktü zaten zeytin yağında zinciri gün içinde yiyeyim diyorum ballı karışımıza sabahları hergun tedaviye kadar yemeyi düşünüyorum tedavi aşamasında ilaçlarla birlikte hiçbirşey kullanmayı düşünmüyorum

Ada çayı coj iyiymis duydum bende sen nasılsın canım nasıl gidiyo
Bi iyi bi kötüyüm gülşah cim. Evde bol bol oturuyorum Tedaviye baya bi sure ara verdim. İcimden de gelmiyo zaten hastaneye gitmek. Arada bi sayfaya bakiyorum. Yeni katilanlar okudum. Artiyetizm de baslamis tedaviye. Burdakiler, okuduklarim, yüksek enerjiler, pozitif sonuclar belki yeniden umut olur diede girmemezlik de yapamiyorum :)

Sen nasilsin. Iyisin insallah?

Bende iyiyim canım bu ay uzun protokol başlıyoruz canim insallah hamile kalabilirim canim bi yanim heyecanlı bir yanim korkuyor bilmiyorum öyle işte siz ne yapacaksiniz peki nasıl olacak

Bende iyiyim canım bu ay uzun protokol başlıyoruz canim insallah hamile kalabilirim canim bi yanim heyecanlı bir yanim korkuyor bilmiyorum öyle işte siz ne yapacaksiniz peki nasıl olacak
Hadi insallah senin icin hersey cok guzel olacak... Bizim genetik tani yaptirmamiz lazim. 2 kimyasaldan sonra bulent bey pihtilasma olabilir dedi. 3 ay sonra baslanacakti. Zamanida geldi aslinda ama benim gidesim yok. Embriyolara yapilan tanidan yaptirmak istiyorum. Fakat bakalim ne zaman :) Ayy gücüm kalmadi artik yha bi aşilama 3 basarisiz tüp denemesi.. sanki yine yapsam yine olmayacak. Taaaaa eylüle kadar gitmem sanirim.
İgnelerin basladimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…