Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aynen öyle. Ben laparoskopi ve histeroskopi olcam ki ben çok ince eleyip sık dokuyan, hayatı kendine zehir eden acayip stresli biriyim. Aslında istanbul da olcaktim bu ameliyatımı ama bir anda kararımi değiştirdim tayfun bey yapsın istiyorum.Önce Allah a sonra Tayfun beye güveniyorum . İnşallah sende memnun kalirsin. Tayfun bey için çok konuşmuyor diyorlar ama ben ne Sorduysam cevaplıyor.
Valla çok konusuyo bana herseyi anlattı neler yapacağız nasıl yol izleyeceğiz hepsini anlatiyo ve güler yüzlü ben ona çok güveniyorum ki esimde çok güveniyorum ne derse kabul ediyo

Canim senden kan tahlili isteyecekleri hatta muayene olduğunda kan veriyosun herseye bakiyolar bir hafta içinde sulu usg yapiyolar rahim filmi ve spermiyogram yaptiriyosun eğer hersry normal se ilk adetin le tedaviye basliyosun canim 3?gün cagiriyolar
anladım cnm çok sağol kusura bakma cnm çok soru soruyorum sana bize rapor çıkar mı çıkarsa biz mi söylüyoruz doktor kendisi mi söylüyor

anladım cnm çok sağol kusura bakma cnm çok soru soruyorum sana bize rapor çıkar mı çıkarsa biz mi söylüyoruz doktor kendisi mi söylüyor
Canim benim esimde sorun var azosperm canim oyle olunca doktor hemen rapor çıkarttı benim bildiğim dusuk amh ta da rapor veriliyo erken menapoz olabilir ya bide canim orda kana bakacaklar herseye bakacaklar canim

Canim benim esimde sorun var azosperm canim oyle olunca doktor hemen rapor çıkarttı benim bildiğim dusuk amh ta da rapor veriliyo erken menapoz olabilir ya bide canim orda kana bakacaklar herseye bakacaklar canim
çok sağol kuzumm ya ALLAH razı olsun senden

Cnm benim tüpte sorun vardı tek tupum vardı zaten ondada sıvı birikimi olmuş ilk tüp bebek denemem ondan tutmamış sonra laparoskopi oldum açıldı şimdi yine deneyecegiz bide hitereskopi yaptırmayı istiyorum Dr gorusup
Canim benimde tüpümde sıvı birikmiş gibi emin olamadı bu yüzden laparaskopi onerdi. Laparoskopi benim korkulu rüyam.

İyi akşamlar kızlar erhan beyın hastası olan var mı 1 asılama 1 tup yaptık olmadı nasip degılmış
Cnm geçmiş olsun Bşk bütün Drlar iyi bence nasip kısmet işi gerisi benimde bir tup iki dondurulmuş tedavim olumsuz oldu iki düşükle sonuçlandı

Cnm geçmiş olsun Bşk bütün Drlar iyi bence nasip kısmet işi gerisi benimde bir tup iki dondurulmuş tedavim olumsuz oldu iki düşükle sonuçlandı
Sana da gecmiş olsun canım inşaallah annelik tum isteyen herkese nasip olur erhan bey ilgili bir doktor iyide transfer anında Besmele cekerek emriyoyu yerleştırdı ama vaktı daha gelmemiş

Sana da gecmiş olsun canım inşaallah annelik tum isteyen herkese nasip olur erhan bey ilgili bir doktor iyide transfer anında Besmele cekerek emriyoyu yerleştırdı ama vaktı daha gelmemiş
Aynen cnm benim dondurulmuş tedavilerin ikiside tutmuştu ama devamı gelmedi cnm inss bundan sonraki tedavilerimizde önce gobisimizde sonra kucağımizda sağlıkla görürüz bulupta kaybetmek daha üzücü cnm

Back