Adanalı arkadaş nereye götürürse orada yenir :)Evet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana'da Kebap Nerede Yenir?
- Konu Sahibi AzRASILAM
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet, Gaziantep'te ve Şanlıurfa'da yaşayan arkadaşlar nereye götürürse, dedikleri yenir. 3 kilo fazlayla geri dönülür. Bu yüzden valizde mutlaka bir beden büyük kıyafetler ya da lastikli büzdürüklü elbiselerle gezilip rahat rahat tıka basa yenirGardeş bi durun adana kebap memleketimde yenir. İlk urfada sonra antepte
Lezzet açısından degil mekani da kötülemiyorum ama sadece reklam. Fiyatlari cok hatta asiri derecede pahalı. Adanayi bilmeyen biri oraya giderse daha lezzetli bir kebaba normal fiyat odeyecekken orada iki katını ödüyor.Neden yenmez kötü birşey mi oldu
Lezzetini mi beğenmediniz
Eşim ve ailesi adanın yerli insanlari ve fiyat yuzunden orayi tercih ettirmiyorlar. Esimle kayinpederimle daha salaş hatta tablaci diyorlar orada yedik daha uygundu
- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Ramazan bayramında 75 liraydı Yaşar ustaLezzet açısından degil mekani da kötülemiyorum ama sadece reklam. Fiyatlari cok hatta asiri derecede pahalı. Adanayi bilmeyen biri oraya giderse daha lezzetli bir kebaba normal fiyat odeyecekken orada iki katını ödüyor.
Eşim ve ailesi adanın yerli insanlari ve fiyat yuzunden orayi tercih ettirmiyorlar. Esimle kayinpederimle daha salaş hatta tablaci diyorlar orada yedik daha uygundu
ben belki kaburga çok sevdiğim için lezzetli geliyordur
Çukurovada bir çok restaurantta şuan 75tl 1 porsiyon Dede kebapta 100TL hatta eminim Asyada öyledir fiyatları aynı oluyor genelde
sizin o tablacı neresi
doğru diyorsunuz çok iyi bildiğiniz bir yerde tablacı kebabı çok daha lezzetli ve uygun fiyat
- 13 Şubat 2020
- 77
- 43
- 18
- 35
- 27 Ekim 2011
- 698
- 228
- 323
Valla en salaş yerde yenirEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
- 27 Ekim 2011
- 698
- 228
- 323
Lüks restoranlardaki kebabı sevmiyorum ben.adana seyhan da yaşıyorum., herkese sevgilerValla en salaş yerde yenir
- 20 Temmuz 2014
- 5.170
- 14.691
- 498
Urfaliyim.aci biber çıkana kadar 1 kg biberi heba edebiliriz patlıcanlı, lahmacun ve cig köfte bizimdir candır diğer yerler heyecandırUrfada'da yedim patlıcan kebabıydı muhteşemdi oda,yerlen tatlı biber varmı gafletinde bulundum adam baktı güldü yok bacım dedii anladım siz turistsiniz burada dedi
- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.785
- 548
- 36
- 20 Temmuz 2014
- 5.170
- 14.691
- 498
Bende urfaliyim katılıyorumBiz has urfalılar balcan kebabı deriz Güzel türkiyemin güzel şehirleri. Yemek dediğin urfada antepte adanada yenir. Orası çok doğru oralarda yiyince ya benim daha önce yediğim samanmıydı diyenler olabilir
- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
ikramıda bilmiyordumAyaküstü dürüm yiyeceksen dürümcü ikram 'da yenir. Çoluk çocuk oturup vakit geçireceksin Hasan Usta da yenir. Dün ikram'daydim
ora nerde :)
- 21 Şubat 2022
- 1.776
- 2.765
- 63
- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.785
- 548
- 36
Çetinkaya 'ya çok yakın ibis otelin arka tarafında ara sokakta. Küçük ve salaş bir yer ama muazzam lezzetli:)ikramıda bilmiyordum
ora nerde :)
- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Sanırım siz İstanbulu diyorsunuzBence Güngören Sur Ocakbaşı Cezayir’in yeri
Orada Yüzevler var ama hangi semt ilçe bilmiyorum
Fiyatlarını da bilmiyorum
Yalnız İstanbulda birebir Adana kebap orda yenir diye duydum
- 26 Nisan 2008
- 21.008
- 7.621
- 773
- 39
Gerçekten en kısa zamanda deneyeceğimÇetinkaya 'ya çok yakın ibis otelin arka tarafında ara sokakta. Küçük ve salaş bir yer ama muazzam lezzetli:)
Çok sağolun
Benim için önemli bir bilgidir
Hatay'da ne meze veriyolarMezesi Hatay'dan, kebabi Adana'dan bi mekan yapcan aslinda
- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Adresi bu şekilde geçiyor:Hurmalı, 34006. Sk. No:6, 01060 Seyhan/Adanauzak kaldığım o kadar belli
Takımlara ne oldu :)
gelirim inş orayada
Kebapçı ibo vardı duygu cafenin orda kapandı ora çok oldu
Kaya kebap mı Walla ilkkez duydum nerde yeri bende araştırayım bir
Çok doğru bir yorum