Adanalı arkadaş nereye götürürse orada yenir :)Evet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adanalı arkadaş nereye götürürse orada yenir :)Evet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Evet, Gaziantep'te ve Şanlıurfa'da yaşayan arkadaşlar nereye götürürse, dedikleri yenir. 3 kilo fazlayla geri dönülür. Bu yüzden valizde mutlaka bir beden büyük kıyafetler ya da lastikli büzdürüklü elbiselerle gezilip rahat rahat tıka basa yenirGardeş bi durun adana kebap memleketimde yenir. İlk urfada sonra antepte
Lezzet açısından degil mekani da kötülemiyorum ama sadece reklam. Fiyatlari cok hatta asiri derecede pahalı. Adanayi bilmeyen biri oraya giderse daha lezzetli bir kebaba normal fiyat odeyecekken orada iki katını ödüyor.Neden yenmez kötü birşey mi oldu
Lezzetini mi beğenmediniz
Ramazan bayramında 75 liraydı Yaşar ustaLezzet açısından degil mekani da kötülemiyorum ama sadece reklam. Fiyatlari cok hatta asiri derecede pahalı. Adanayi bilmeyen biri oraya giderse daha lezzetli bir kebaba normal fiyat odeyecekken orada iki katını ödüyor.
Eşim ve ailesi adanın yerli insanlari ve fiyat yuzunden orayi tercih ettirmiyorlar. Esimle kayinpederimle daha salaş hatta tablaci diyorlar orada yedik daha uygundu
Valla en salaş yerde yenirEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Lüks restoranlardaki kebabı sevmiyorum ben.adana seyhan da yaşıyorum., herkese sevgilerValla en salaş yerde yenir
Urfaliyim.aci biber çıkana kadar 1 kg biberi heba edebiliriz patlıcanlı, lahmacun ve cig köfte bizimdir candır diğer yerler heyecandırUrfada'da yedim patlıcan kebabıydı muhteşemdi oda,yerlen tatlı biber varmı gafletinde bulundum adam baktı güldü yok bacım dedii anladım siz turistsiniz burada dedi
Bende urfaliyim katılıyorumBiz has urfalılar balcan kebabı deriz Güzel türkiyemin güzel şehirleri. Yemek dediğin urfada antepte adanada yenir. Orası çok doğru oralarda yiyince ya benim daha önce yediğim samanmıydı diyenler olabilir
ikramıda bilmiyordumAyaküstü dürüm yiyeceksen dürümcü ikram 'da yenir. Çoluk çocuk oturup vakit geçireceksin Hasan Usta da yenir. Dün ikram'daydim
Çetinkaya 'ya çok yakın ibis otelin arka tarafında ara sokakta. Küçük ve salaş bir yer ama muazzam lezzetli:)ikramıda bilmiyordum
ora nerde :)
Sanırım siz İstanbulu diyorsunuzBence Güngören Sur Ocakbaşı Cezayir’in yeri
Gerçekten en kısa zamanda deneyeceğimÇetinkaya 'ya çok yakın ibis otelin arka tarafında ara sokakta. Küçük ve salaş bir yer ama muazzam lezzetli:)
Hatay'da ne meze veriyolarMezesi Hatay'dan, kebabi Adana'dan bi mekan yapcan aslinda
Hatay mutfaginin en meshuru mezeleridir, o bakimdan :)Hatay'da ne meze veriyolar
Adresi bu şekilde geçiyor:Hurmalı, 34006. Sk. No:6, 01060 Seyhan/Adanauzak kaldığım o kadar belli
Takımlara ne oldu :)
gelirim inş orayada
Kebapçı ibo vardı duygu cafenin orda kapandı ora çok oldu
Kaya kebap mı Walla ilkkez duydum nerde yeri bende araştırayım bir
Çok doğru bir yorum