- 19 Şubat 2022
- 12
- 33
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaburgacı yaşar'da boru kebap mükemmel denenmiştirEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Biliyorum Hatay'ın meze konusunda meşhur olduğunu adana mersin de meze konusunda oldukça iyidir aslında. Humus kebapin yanında gitmez bence ama babagannus efsane olur kebapla ama vermiyorlar. Muhammara yerine ezme veriyolar benzer bahsettiğim dede restaurantta önce köri soslu makarna geliyor ortaya kocaman bir salata yanına ezme yoğurtlu meze soğan çiğ sohan salatası pismis soğan salatası lahmacun ya da ıspanaklı börek vee en önemlisi öyle bir mantar getiriyorlar kii hiçbir mezeye değişmem efsaneeHatay mutfaginin en meshuru mezeleridir, o bakimdan :)
Humus, babagannuc, muhammata, zahter salatasi, ezmeleri, vsvs
En güzeli bizim lokantada yapılırdı.Babamdan sonra daha iyisini hiç bir yerde yemedimEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Birbiçer kebabı tek geçerim. Salaş mekandan rahatsızlık duymazsanız da Cik Cik Ali derim. Bol kepçe de baharatı basıyorlar.Evet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Biliyorum Hatay'ın meze konusunda meşhur olduğunu adana mersin de meze konusunda oldukça iyidir aslında. Humus kebapin yanında gitmez bence ama babagannus efsane olur kebapla ama vermiyorlar. Muhammara yerine ezme veriyolar benzer bahsettiğim dede restaurantta önce köri soslu makarna geliyor ortaya kocaman bir salata yanına ezme yoğurtlu meze soğan çiğ sohan salatası pismis soğan salatası lahmacun ya da ıspanaklı börek vee en önemlisi öyle bir mantar getiriyorlar kii hiçbir mezeye değişmem efsanee
Beşiktaşta orası. Ben başlığı “Adana Kebap Nerede Yenir?” olarak okumuşumSanırım siz İstanbulu diyorsunuz
Orada Yüzevler var ama hangi semt ilçe bilmiyorum
Fiyatlarını da bilmiyorum
Yalnız İstanbulda birebir Adana kebap orda yenir diye duydum
Diğerleri normal salata ezme falan zaten ama makarna da çok güzel bence Adana'ya yakınım ama benzin fiyatları yüzünden gitmiyorumYedim Dede'de. Kesinlikle mantar benim de favorim. Digerleri ortalama bana gore.
Kebap da sahaneydi Adana'da olsak da yesek be
Diğerleri normal salata ezme falan zaten ama makarna da çok güzel bence Adana'ya yakınım ama benzin fiyatları yüzünden gitmiyorum
Birbiçer özellikle ciğeri şahane bu kadar iyisini yemedim daha önceEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Aynen al bizden de o kadarBize de 1,5 saat ama "o mazot parasiylan okuz aliirik okuz" diyip gitmiyoruz
CİK COK ALİEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.