Adana'da Kebap Nerede Yenir?

Tamam iste orası
Ben Osmaniye adana Konya karışımi bir alamanci olarak once hasan ustaya gitmiştim şu löküs olan yer
Hic begenmedim
Ama o yesil kapi varya o yesil kapi salaş ortam oldugu icinde rahat hissettim kendimi cok guzeldi buyil tekrar gitmek istiyorum insallah

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla bizim burda ne isimiz var yawww 😂 diyet diyoz gram diyoz pazartesi cuma tarti diyoz takıldıgimiz yere bak😂
Çok yanlış yere düşmüşün canım sen :-)

En son 22 şubatta gittim 60tl idi tabi o zamandan bu zamana her şey çok zamlandı tahminim 75Tl dir
ama kebabı yanında veriği kuşbaşı tavuk lahmacun salatalar bol bol değer ki ne değer
hele hele o yağlı acılı pide ekmek
çok acıktım :-)
Yağlı ve acılı lavaşta muhteşem varya,adamlar bildiğin tepsinin içinde getirdi etleri,yanındada sırf yağ kavurma geliyor bitince bir daha istemiştim :olamaz::olamaz:

En son 22 şubatta gittim 60tl idi tabi o zamandan bu zamana her şey çok zamlandı tahminim 75Tl dir
ama kebabı yanında veriği kuşbaşı tavuk lahmacun salatalar bol bol değer ki ne değer
hele hele o yağlı acılı pide ekmek
çok acıktım :-)
Aaa yine iyi o zaman şu anda piyasaya göre. Ben belki yanında verilen yiyecekleri azaltmışlardır diye düşünmüştüm. Ama şu da var şubattan bu zamana kadar çok fazla zam vs geldi. Ay şansıma bak ya 🥲 yine de değer tabi. Çok güzel 😋

X