• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da Kebap Nerede Yenir?

Tamam iste orası
Ben Osmaniye adana Konya karışımi bir alamanci olarak once hasan ustaya gitmiştim şu löküs olan yer
Hic begenmedim
Ama o yesil kapi varya o yesil kapi salaş ortam oldugu icinde rahat hissettim kendimi cok guzeldi buyil tekrar gitmek istiyorum insallah

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. abla bizim burda ne isimiz var yawww 😂 diyet diyoz gram diyoz pazartesi cuma tarti diyoz takıldıgimiz yere bak😂
Çok yanlış yere düşmüşün canım sen :-)

En son 22 şubatta gittim 60tl idi tabi o zamandan bu zamana her şey çok zamlandı tahminim 75Tl dir
ama kebabı yanında veriği kuşbaşı tavuk lahmacun salatalar bol bol değer ki ne değer
hele hele o yağlı acılı pide ekmek
çok acıktım :-)
Yağlı ve acılı lavaşta muhteşem varya,adamlar bildiğin tepsinin içinde getirdi etleri,yanındada sırf yağ kavurma geliyor bitince bir daha istemiştim :olamaz::olamaz:

En son 22 şubatta gittim 60tl idi tabi o zamandan bu zamana her şey çok zamlandı tahminim 75Tl dir
ama kebabı yanında veriği kuşbaşı tavuk lahmacun salatalar bol bol değer ki ne değer
hele hele o yağlı acılı pide ekmek
çok acıktım :-)
Aaa yine iyi o zaman şu anda piyasaya göre. Ben belki yanında verilen yiyecekleri azaltmışlardır diye düşünmüştüm. Ama şu da var şubattan bu zamana kadar çok fazla zam vs geldi. Ay şansıma bak ya 🥲 yine de değer tabi. Çok güzel 😋

Back