- 23 Şubat 2022
- 336
- 261
eyvanEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
beyzade
dede
bol kepçe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyvanEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Çok yanlış yere düşmüşün canım senTamam iste orası
Ben Osmaniye adana Konya karışımi bir alamanci olarak once hasan ustaya gitmiştim şu löküs olan yer
Hic begenmedim
Ama o yesil kapi varya o yesil kapi salaş ortam oldugu icinde rahat hissettim kendimi cok guzeldi buyil tekrar gitmek istiyorum insallah
HanimKelesimiGetir abla bizim burda ne isimiz var yawww diyet diyoz gram diyoz pazartesi cuma tarti diyoz takıldıgimiz yere bak
Yağlı ve acılı lavaşta muhteşem varya,adamlar bildiğin tepsinin içinde getirdi etleri,yanındada sırf yağ kavurma geliyor bitince bir daha istemiştimEn son 22 şubatta gittim 60tl idi tabi o zamandan bu zamana her şey çok zamlandı tahminim 75Tl dir
ama kebabı yanında veriği kuşbaşı tavuk lahmacun salatalar bol bol değer ki ne değer
hele hele o yağlı acılı pide ekmek
çok acıktım
Benimde küçük kiz otomatikden yazmis abla ya ne alaka biz sanki oburmuyuz en iyi adana kebap yemek icin buralara gelelimAman aman duymasınlar sakın aramızda kalsın,ipe götürürler yoksam sjksjksjksjk hem ben yazmadım bunları kuzenim yazmış dermişimmm
oyyyy yapma abla etme demeYağlı ve acılı lavaşta muhteşem varya,adamlar bildiğin tepsinin içinde getirdi etleri,yanındada sırf yağ kavurma geliyor bitince bir daha istemiştim
Aaa yine iyi o zaman şu anda piyasaya göre. Ben belki yanında verilen yiyecekleri azaltmışlardır diye düşünmüştüm. Ama şu da var şubattan bu zamana kadar çok fazla zam vs geldi. Ay şansıma bak ya yine de değer tabi. Çok güzelEn son 22 şubatta gittim 60tl idi tabi o zamandan bu zamana her şey çok zamlandı tahminim 75Tl dir
ama kebabı yanında veriği kuşbaşı tavuk lahmacun salatalar bol bol değer ki ne değer
hele hele o yağlı acılı pide ekmek
çok acıktım
Oy ben nerelere gidem su bogazimi tutamadigim gibi yemek lafi gecen yerde bulunan benÇok yanlış yere düşmüşün canım sen
Adres doğruda canım ya geçerken uğradık şöyle zaten kimseye deme sakın,diyetten geliyoz zatenÇok yanlış yere düşmüşün canım sen
Adana'ya gidek mi?Kebabından yiyek mi?Şalgamindan içek mi?Hele gardaş kalk gidek☺.Orda bi durucan dur kizz adanalilar güneşe degil busefer sana ates etsin
Bahaneler hazır nasılsa,göbeğimiz çatlıyor 300 gram verecez diye yansisiBenimde küçük kiz otomatikden yazmis abla ya ne alaka biz sanki oburmuyuz en iyi adana kebap yemek icin buralara gelelim
Ettim dedim bileemmoyyyy yapma abla etme deme
Aynı benOy ben nerelere gidem su bogazimi tutamadigim gibi yemek lafi gecen yerde bulunan ben
diyet miyet boş iş ben mideyi aldırdım gittim cağnım verdiğim 55kilomun 35kilocuğunu geri alan insanımAdres doğruda canım ya geçerken uğradık şöyle zaten kimseye deme sakın,diyetten geliyoz zaten
Biliyorum amelyat olduğunu,nasıl aldın tekardan kiloyu.Aynı ben
diyet miyet boş iş ben mideyi aldırdım gittim cağnım verdiğim 55kilomun 35kilocuğunu geri alan insanım
bu işte artık ordinaryüs prof oldum
İşte Adanalı olmanın avantajı diyim abla :)Biliyorum amelyat olduğunu,nasıl aldın tekardan kiloyu.
Dikkat et bitanem kendine.
Sen gene dikkat et bitaneem,ne güzel kilonda gitmişti işte.İşte Adanalı olmanın avantajı diyim abla :)
zaten bu ameliyatı olup geri kg alımı yaşayan insanlarının genelde Adana Hatay Urfa ve Antep de yaşayanlarmış
inş tekrardan vermeyi çok istiyorumSen gene dikkat et bitaneem,ne güzel kilonda gitmişti işte.
Bende diyet grubundayım sende gelsene aramıza çok güzel sohbetler oluyor,dene derim veririsin sendeinş tekrardan vermeyi çok istiyorum
Az aklımı toplayım gelim :) kaçıncı takımdasın ablaBende diyet grubundayım sende gelsene aramıza çok güzel sohbetler oluyor,dene derim veririsin sende