- 20 Mart 2008
- 140.521
- 210.409
- 60
Yanıyor oralarda acil bicibici içmek lazımOrda bi durucan dur kizz adanalilar güneşe degil busefer sana ates etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanıyor oralarda acil bicibici içmek lazımOrda bi durucan dur kizz adanalilar güneşe degil busefer sana ates etsin
Can düşmanım varya verdğim kiloma takıyor heppbu çok iyiydi
Bol kepçe der susarım geçen sene gitmiştik eşimle. Çok güzeldi. Gerçekten boldu. Ama şu anda nasıldır bilmiyorum. Maalesef ekonomi çok etkiliyor esnafı....İnşallah aynı devam ediyordur 2 hafta sonra yine oradayımEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Yanıyor oralarda acil bicibici içmek lazım
Sen olayı çözmüşsün abla Urfada yenen balcan(patlıcan) kebabını ve adana şişi tek geçerim. Birde mırrasını içtinmi tamamdırUrfada'da yedim patlıcan kebabıydı muhteşemdi oda,yerlen tatlı biber varmı gafletinde bulundum adam baktı güldü yok bacım dedii anladım siz turistsiniz burada dedi
Şimdi olsa afiyetle gider mideye,ilk kez denemiştim buz gibi iyi gelmiştiEki Görüntüle 3078015
Şöyle aliyim efenimm
Adana da sevemediğim tek şey sanırım ya da biz güzel yerinde yiyemedik bilmiyorum. afiyet olsunEki Görüntüle 3078015
Şöyle aliyim efenimm
Balcanmıydı adını hatırlayamadım direk patlıcan dedim zaten,mırrayı hiç içmedim bilmiyorum onu ..Sen olayı çözmüşsün abla Urfada yenen balcan(patlıcan) kebabını ve adana şişi tek geçerim. Birde mırrasını içtinmi tamamdır
Yesil kapi istasyona yakin olan 2 katlı biyermi eger oraysa bende kesinlikle orayı tavsiye ederimyeşil kapı çok salaş ama bir çok yerden cok daha lezzetli
İyi yere denk gelmemissindir teşekkür ederimAdana da sevemediğim tek şey sanırım ya da biz güzel yerinde yiyemedik bilmiyorum. afiyet olsun
evet cnm orasıYesil kapi istasyona yakin olan 2 katlı biyermi eger oraysa bende kesinlikle orayı tavsiye ederim
Kesin öyle. Herkes bayılıyor çünkü.İyi yere denk gelmemissindir teşekkür ederim
Yok walla oralar ayrı güzel ama Adana Kebap ADANA'da yenirGardeş bi durun adana kebap memleketimde yenir. İlk urfada sonra antepte
Biz has urfalılar balcan kebabı deriz Güzel türkiyemin güzel şehirleri. Yemek dediğin urfada antepte adanada yenir. Orası çok doğru oralarda yiyince ya benim daha önce yediğim samanmıydı diyenler olabilirBalcanmıydı adını hatırlayamadım direk patlıcan dedim zaten,mırrayı hiç içmedim bilmiyorum onu ..
Birde doğu gezimizde batmanda yedim,et sevmem pekte yemem aslında,et yediğimi orada anladım birde mardinde.
Birbiçer in eski lezzeti yok gibi benim favorilerim şeyhmus ve okka kebapOyumu "birbiçer" den yana kullaniyorum
Gittiğimiz yerde salaş bir yerdi,bakırcıların olduğu yerdi dünürler götürdü,tadı hala damağımdadır.Biz has urfalılar balcan kebabı deriz Güzel türkiyemin güzel şehirleri. Yemek dediğin urfada antepte adanada yenir. Orası çok doğru oralarda yiyince ya benim daha önce yediğim samanmıydı diyenler olabilir
Tamam iste orasıevet cnm orası
En son 22 şubatta gittim 60tl idi tabi o zamandan bu zamana her şey çok zamlandı tahminim 75Tl dirBol kepçe der susarım geçen sene gitmiştik eşimle. Çok güzeldi. Gerçekten boldu. Ama şu anda nasıldır bilmiyorum. Maalesef ekonomi çok etkiliyor esnafı....İnşallah aynı devam ediyordur 2 hafta sonra yine oradayım
Aman aman duymasınlar sakın aramızda kalsın,ipe götürürler yoksam sjksjksjksjk hem ben yazmadım bunları kuzenim yazmış dermişimmmTamam iste orası
Ben Osmaniye adana Konya karışımi bir alamanci olarak once hasan ustaya gitmiştim şu löküs olan yer
Hic begenmedim
Ama o yesil kapi varya o yesil kapi salaş ortam oldugu icinde rahat hissettim kendimi cok guzeldi buyil tekrar gitmek istiyorum insallah
HanimKelesimiGetir abla bizim burda ne isimiz var yawww diyet diyoz gram diyoz pazartesi cuma tarti diyoz takıldıgimiz yere bak