Adana'da Kebap Nerede Yenir?

Evet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Bol kepçe der susarım ❤️ geçen sene gitmiştik eşimle. Çok güzeldi. Gerçekten boldu. Ama şu anda nasıldır bilmiyorum. Maalesef ekonomi çok etkiliyor esnafı....İnşallah aynı devam ediyordur 2 hafta sonra yine oradayım 😋

Yanıyor oralarda acil bicibici içmek lazım :KK53:
IMG_20220528_232303.jpg

Şöyle aliyim efenimm :21::KK37:

Urfada'da yedim patlıcan kebabıydı muhteşemdi oda,yerlen tatlı biber varmı gafletinde bulundum :olamaz::olamaz: adam baktı güldü yok bacım dedii anladım siz turistsiniz burada dedi :KK53:
Sen olayı çözmüşsün abla 😍Urfada yenen balcan(patlıcan) kebabını ve adana şişi tek geçerim. Birde mırrasını içtinmi tamamdır

Sen olayı çözmüşsün abla 😍Urfada yenen balcan(patlıcan) kebabını ve adana şişi tek geçerim. Birde mırrasını içtinmi tamamdır
Balcanmıydı adını hatırlayamadım direk patlıcan dedim zaten,mırrayı hiç içmedim bilmiyorum onu ..
Birde doğu gezimizde batmanda yedim,et sevmem pekte yemem aslında,et yediğimi orada anladım birde mardinde.

Balcanmıydı adını hatırlayamadım direk patlıcan dedim zaten,mırrayı hiç içmedim bilmiyorum onu ..
Birde doğu gezimizde batmanda yedim,et sevmem pekte yemem aslında,et yediğimi orada anladım birde mardinde.
Biz has urfalılar balcan kebabı deriz 🤤😋Güzel türkiyemin güzel şehirleri. Yemek dediğin urfada antepte adanada yenir. Orası çok doğru oralarda yiyince ya benim daha önce yediğim samanmıydı diyenler olabilir 🤣

Biz has urfalılar balcan kebabı deriz 🤤😋Güzel türkiyemin güzel şehirleri. Yemek dediğin urfada antepte adanada yenir. Orası çok doğru oralarda yiyince ya benim daha önce yediğim samanmıydı diyenler olabilir 🤣
Gittiğimiz yerde salaş bir yerdi,bakırcıların olduğu yerdi dünürler götürdü,tadı hala damağımdadır.
Geldikten sonra buradakiler etmi diyede eşime anlatmıştım.

Tamam iste orası
Ben Osmaniye adana Konya karışımi bir alamanci olarak once hasan ustaya gitmiştim şu löküs olan yer
Hic begenmedim
Ama o yesil kapi varya o yesil kapi salaş ortam oldugu icinde rahat hissettim kendimi cok guzeldi buyil tekrar gitmek istiyorum insallah

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla bizim burda ne isimiz var yawww 😂 diyet diyoz gram diyoz pazartesi cuma tarti diyoz takıldıgimiz yere bak😂

Bol kepçe der susarım ❤️ geçen sene gitmiştik eşimle. Çok güzeldi. Gerçekten boldu. Ama şu anda nasıldır bilmiyorum. Maalesef ekonomi çok etkiliyor esnafı....İnşallah aynı devam ediyordur 2 hafta sonra yine oradayım 😋
En son 22 şubatta gittim 60tl idi tabi o zamandan bu zamana her şey çok zamlandı tahminim 75Tl dir
ama kebabı yanında veriği kuşbaşı tavuk lahmacun salatalar bol bol değer ki ne değer
hele hele o yağlı acılı pide ekmek
çok acıktım :-)

Mevsim normalleri uzerinde seyreden sicaklik nedeniyle nerede bulursan gir dusuncesiyle ilk buldugum yere girer yerim sonucta Adana yani kotu yemek cikmaz oradan

Tamam iste orası
Ben Osmaniye adana Konya karışımi bir alamanci olarak once hasan ustaya gitmiştim şu löküs olan yer
Hic begenmedim
Ama o yesil kapi varya o yesil kapi salaş ortam oldugu icinde rahat hissettim kendimi cok guzeldi buyil tekrar gitmek istiyorum insallah

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla bizim burda ne isimiz var yawww 😂 diyet diyoz gram diyoz pazartesi cuma tarti diyoz takıldıgimiz yere bak😂
Aman aman duymasınlar sakın aramızda kalsın,ipe götürürler yoksam sjksjksjksjk :KK70: :KK70: hem ben yazmadım bunları kuzenim yazmış dermişimmm :KK53:

X