Dede kebap. Kebap hepsinde güzel zaten dede nin mezeleri de efsaneEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Takımlar kapanmış zaten,zipzip ile masterfit diye oradayım bulursun zatenAz aklımı toplayım gelim :) kaçıncı takımdasın abla
Dede kebap. Kebap hepsinde güzel zaten dede nin mezeleri de efsane
Kaya kebap kesinlikle. Off offf önden bir de lahmacun off ofEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Gidersek uğrarız inşallah bi günEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Kaburgaci yaşar'da yenmez onu biliyorum. Birbiçer ve mert restauranti deneyecegim adanaya yeni yerleşmiş biri olarakEvet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
uzak kaldığım o kadar belliTakımlar kapanmış zaten,zipzip ile masterfit diye oradayım bulursun zaten
Kebapçı ibo vardı duygu cafenin orda kapandı ora çok olduKebapçı ibo muydu ibo kebap mıydı eve dönüşte yol uğrağı yaptığımız yerdi. Çok beğenmiştim. Temizdi ortamı da.
Kaya kebap mı Walla ilkkez duydum nerde yeri bende araştırayım birKaya kebap kesinlikle. Off offf önden bir de lahmacun off of
Adanalı değilim ama Adana yaşadım diyelim
Çok doğru bir yorumAdana'da heryeree yerim ben kebabı.İstanbulu gören adam Adana'da nerde bulsa yer walla
Neden yenmez kötü birşey mi olduKaburgaci yaşar'da yenmez onu biliyorum. Birbiçer ve mert restauranti deneyecegim adanayabyeni yerleşmiş biri olarak
Ne olduğunu bende hiç bilmiyorum ki canısı,gelirsen sende çok keyif alırsın önce takılırsın baktın sana uyuyor devam edersn belkiuzak kaldığım o kadar belli
Takımlara ne oldu :)
gelirim inş orayada
Kebapçı ibo vardı duygu cafenin orda kapandı ora çok oldu
Kaya kebap mı Walla ilkkez duydum nerde yeri bende araştırayım bir
Çok doğru bir yorum
hemen bakıyorum o topiğe ablaNe olduğunu bende hiç bilmiyorum ki canısı,gelirsen sende çok keyif alırsın önce takılırsın baktın sana uyuyor devam edersn belki
Yaa şubat ayında gitmiştik biz.uzak kaldığım o kadar belli
Takımlara ne oldu :)
gelirim inş orayada
Kebapçı ibo vardı duygu cafenin orda kapandı ora çok oldu
Kaya kebap mı Walla ilkkez duydum nerde yeri bende araştırayım bir
Çok doğru bir yorum
Mesajlarımdan bulursun zatenhemen bakıyorum o topiğe abla