Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adanada bakıcı isteyen varmı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

meryemcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
11
0
36
Adana
merhabalar....30 yaşında 1.5 yıllık evli bayanım 5 yıllık kreş öğretmeniyim evimde bebek bakmak istiyorum isteyenlere referans gösterebilirim hemde fazlasıyla...

merhabalar
2.5 yaşında oğluma bakıcı arıyorum adana hayal park- postahane civarında oturuyorum biz evimizde bakılmasını istiyoruz mümkün mü

merhabalar
2.5 yaşında oğluma bakıcı arıyorum adana hayal park- postahane civarında oturuyorum biz evimizde bakılmasını istiyoruz mümkün mü

merhaba gulnihalkerem öncelikle çocuğuna evinde baktırmak istemen tabiki en doğalı yalnız benim durumum şöyle ben maddi kaygıdan ziyade evimde ilgileneceğim kreşten kalan tecrübelerimi aktaracağım bir ortam istiyorum yani benim isteğim maddi değil tamamen manevi bir durum o yüzden bunu kendi evimde daha rahat sağlıcağımı düşünüyorum..eşim ilaç firmasında çalışıyor akşama kadar yalnız kalıyorum yeni evli olduğum içinde çok fazla kimseyi tanımıyorum. evim mavi bulvarda şehitler parkının içinde eğer yinede düşünürsen haberleşelim.... sevgiler...

merhabalar

biz Adana'ya yeni taşındık oğlum eve yeni yeni alışıyor evde kalıp ortamına alışmasını istiyorum
ilginize tşk ederim yine istediğim gibi birini bulamazsam size yazarım
sevgiler

Adanada mavi bulvarda oturuyorum.kızıma bakıcı arıyorum.aynı zamanda ev işlerinede yardımcı olabilecek birisini arıyorum. daha önceden tecrübeli olması tercihimdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…