sağol kademi beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim.arkadaşın biri kalabalık diye şikayet etmişti ya acaba normal doktorlar mı öyle ben bülent beyde kalabalık görmedim.girişte 68 tl aldılar faturaya baktım yar doç ücreti.yaa ağustosta olmayacak olması beni üzdü.herşeyin hayırlısı diyorum artık yılmak yok mücadeleye devam.allahım yüce rabbim bu yolaa baş koyan herkese önce sabır sonra para versin diyorum.çünkü o kadar mücadele ediyoruz ki yıpranıyoruz artık.her seferinde doktora gittiğimde ağlayasım geliyor gözlerim doluyor hep niye bilmem.psikolojim bozuluyor .tek başıma kaçıp uzaklaşmak istiyorum hep.off of .allahım sabır versin dayanma gücü versin bize
minik kedicik ben senin yazdıgını tam olarak anlayamadım.nasıl tüp bebek bölümü agustosta kapanıyormuş AŞILAMADA YAPILMAZ OHALDEEE BENİM 2. AŞILAMA O TARİHE GELİYORR NE OLACAK PEKİİ.yakın taarihte başkente gidecek olan varsa bilgilendirsin bu konuda bizleri((
anladım minikkedicik yumurtaların inatçıysa biraz klomenle zor oluyor.ben kulladım 5 ay sadece 2 ayda yumurtam oluştu.çatlatma iğneside kullanırsın.sen kaç yıllık evlisin nekdar süredir istiyorsun bebek.daha yolun başındasın inşallah sen bir faydasını görürsünde aşılmaya geçmezsin.
benim kasığımda karnımın alt kısmında aşılamadan beri ağrı var dolgunluk basınç hissi gibi ve hala devam ediyor. herhalde bende kist oluştu. geçen aşılamada böyle şeyler olmamıştı.
geçen aşılamada hamie kalmamıştın ama
iyi düşün iyi olsun
belkide bu sefer tuttu:teytey:
infertilite bölümü ağustosta kapanacak.tüp bebek yapılamayacak dedi hemşire .neden diye sorduk dezenfekte edilecek dedi...
konuşmamızın hepsi bu.
benim ağustosta orayla işim olmadığı için detaylı sormadım canım.
telefon açıp sorabilirsiniz bilgi verirler mutlaka.
kızlar bu kapanma konusunda gidince sorar aydınlatırım.yada başka bir bilgi alan olursa bu forumd buluşalım.kademi sende öğretmendin herhalde canım.nerde görev yerin .bu sene inşallah bizimde tayinimiz çıkarda geliriz ya yoksa böyle zor oluyor.
kademi sen tüp bebeği raporlamı yaptırıyorsun.aşılamayı kaç defa denedin.birde sanırsam sen aşılama yaptırmışsıın .fiyatı ne kadar.iğneleri devlet karşılıyormu peki.aşılama ücretini karşılıyormu acaba.beni bilgilendir lütfen.rapor çıkartması zor mu peki.ne istiyor belge olarak.tüp bebek raporu için şartlar ne .aşılama için alınan raporun şartları ne ? bana yardımcı olursn çok sevinirim.
kademi çok ama çok teşekkür edrim.allah razı olsun senden beni aydınlattın negüzel.yaşayan birinden bunları duymak daha güzel oluyor.ne güzel anlatmışsın çok sağol ya.tanıştığıma memnun oldum bu arada.branş ne.inşallah tayinimiz çıkarda bu sene rahatlarız ya git gel zor olacak ama olsun bebiş için herşeye değer.allah bize sabır versin.yüce rabbim bizi darda koymaz hiçbir zaman.bu mübarek günde dua edelim birbirimize.allah bu yola başkoyan herkese yarım etsin inşallah.kimseye dermansız dert vermesin.bende saat dört buçuk gibi gitcem tekrardan bakalım ne diyecek doktor.sabah eşim sperm testi yaptırdı hem onun sonucunu hem ben kendi sonuçlarımı göstereceğim doktor bizi yönlendirir.çok şükür böyle bir hastaneye düştük ya.maraşta rezil olmuştuk.kendime o kadar kızıyorum ki niye daha önce gelmedik diye.giden emeğimize mi paramıza mı yansak bilemedim.neyse vardır elbette bir hayır bunda diyorum ben.yüce rabbim bize doğru yolu gösterir inşallah.kimseye böyle bir dert vermesin kimsenin kucağını boş koymasın.allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.kandiliniz mübarek olsun.herkesin duası kabul olur inşallah .aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?