Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yok canım bende 68 lira ödedim.bülent beydi doktorum ve çok yoğun her seferinde öyle oluyor.yada bana denk geliyor herhalde

Selam minikkedicik ağustos da başkent tüp bebek bölümünün dezenfekte olacağı haberi gerçek mi ?
Bende ağustos adetimde tüpe başlıyacaktık.Dr.lar başka katta mı devam edecekler yoksa hasta mı almayacaklar?Bilği verirsen memnun kalırım.Teşekkürler.

infertilite bölümü ağustosta kapanacak.tüp bebek yapılamayacak dedi hemşire .neden diye sorduk dezenfekte edilecek dedi...
konuşmamızın hepsi bu.
benim ağustosta orayla işim olmadığı için detaylı sormadım canım.
telefon açıp sorabilirsiniz bilgi verirler mutlaka.

kızlar bu kapanma konusunda gidince sorar aydınlatırım.yada başka bir bilgi alan olursa bu forumd buluşalım.kademi sende öğretmendin herhalde canım.nerde görev yerin .bu sene inşallah bizimde tayinimiz çıkarda geliriz ya yoksa böyle zor oluyor.

evet adanadayım.
klomenle yumurta büyütmeye başladık bu ay.
3-4 ay böyle denicez tabi yumurtalarım ilaca tepki verirse.
sonra aşılama.
sana aşılama yapılacaktı dimi

minik kedicik ben senin yazdıgını tam olarak anlayamadım.nasıl tüp bebek bölümü agustosta kapanıyormuş AŞILAMADA YAPILMAZ OHALDEEE BENıM 2. AŞILAMA O TARıHE GELıYORR NE OLACAK PEKıı.yakın taarihte başkente gidecek olan varsa bilgilendirsin bu konuda bizleri ((

anladım minikkedicik yumurtaların inatçıysa biraz klomenle zor oluyor.ben kulladım 5 ay sadece 2 ayda yumurtam oluştu.çatlatma iğneside kullanırsın.sen kaç yıllık evlisin nekdar süredir istiyorsun bebek.daha yolun başındasın inşallah sen bir faydasını görürsünde aşılmaya geçmezsin.

kademi sen tüp bebeği raporlamı yaptırıyorsun.aşılamayı kaç defa denedin.birde sanırsam sen aşılama yaptırmışsıın .fiyatı ne kadar.iğneleri devlet karşılıyormu peki.aşılama ücretini karşılıyormu acaba.beni bilgilendir lütfen.rapor çıkartması zor mu peki.ne istiyor belge olarak.tüp bebek raporu için şartlar ne .aşılama için alınan raporun şartları ne ? bana yardımcı olursn çok sevinirim.

anlamayacak bişey yok tatlım
tüp bebek bölümü ağusta ayında tatil dediler.
başka da bi bilgim yok

3 yıllık evliyim.2 yıldır da korunmuyoruz.
ama yaklaşık 6 aydır uğraşmaya başladık.
daha önce çatlatma iğnesi denemiştik yumurtalarım ilaca tepki verdi hatta çatladı ama yine olmadı.
bu sefer olur inşalah.

benim kasığımda karnımın alt kısmında aşılamadan beri ağrı var dolgunluk basınç hissi gibi ve hala devam ediyor. herhalde bende kist oluştu. geçen aşılamada böyle şeyler olmamıştı.

benim kasığımda karnımın alt kısmında aşılamadan beri ağrı var dolgunluk basınç hissi gibi ve hala devam ediyor. herhalde bende kist oluştu. geçen aşılamada böyle şeyler olmamıştı.

geçen aşılamada hamie kalmamıştın ama
iyi düşün iyi olsun
belkide bu sefer tuttu:teytey:

geçen aşılamada hamie kalmamıştın ama
iyi düşün iyi olsun
belkide bu sefer tuttu:teytey:

canım ne güzel söylüyorsun ama bu normal kasık ağrısı gibi değil. hiç umudum yok. yumurta sayısıda fazlaydı arkadan gelenelr vardı kistmi oluştu acaba.
senin ilk yumurta kontrolün ne zaman.

her ay kistim olur benim ve hiç ağrım olmaz.umarım seninde hamilelik ağrısıdır.
haftaya perşembe gitcem

Canım teşekkürler haffa sonu uğradığımda öğrenirim.Hayırlısı.

Canım Seyhan İnkıilaptayım.Hayırlısı Temmuzda tekrar atamalar için başvuru var İl içi il dişı beraber olunca il içi isteyenlerinde geçen atamalarda olmadı.inşallah gelirsiniz.Tedavi sürecinde burada olman çok ii olur.Yoksa git gel yorucu olur.Selamlar.

Canım tüp için rapor çıktı.Rapor için evrakları hazırladık hastane raporu çıkardı.Rapor için hatırladığım kadar nüfüs kayıt örnekleri,evlilik belgesi fotokobisi,fotoğraf birde senin ve eşinin başka evlilikten çocuğu olmadığına dair nüfüs kayıt örneği vardı.Aşılamada klomen kullanacaksan ucuz ama iğneye geçilecekse iğnelerden gonol f alırsan kutusu 380tl.Ben aşılama yaptırmadım benim 3 yıl önce doğal hamilelik ve sonrası anne karnında kaybettik kürtaj sonrası enfeksiyon olmuş.2 histereskobi oldum gonol f ile yumurta geliştirildi çatlatıldı doğal sürece bırakıldı ama olmadı.2. histereskobi sonrası Esra Hanım direk tüp kararı verdi.Rezerv azlığı oluşmuş.Ayrıca kişiye görede farklı iğnelerde vriyorlar.Sözde devlet iğneleri karşılıyor ama yine de büyük bölümünü biz ödedik.Aşılamanın şartlarını bilmiyorom.Bende rezervden dolayı direk tüpe geçtiler.3 yıllık evlilik şartı ve hayatta yaşıyan çocuğumun olmaması bize yetti.Tüp için 5 kutu gonol f ,1 lucrın,2 çatlatma pregly-ye rapor olduğu halde 1050lira ödedik .tüp içinde 1600 lira hastaneye ödenecek.1.denemem yumurta gelişmediği için yarım kaldı.Çok ilaç kullandık.Ben günlük 400 liralık ilaç enjekte ettim Tabiki bazı kişilerde benim günlük yaptığım 1 tedavi için yetiyor.Alah tan umut kesilmez hemşirer her konuda bilği veriyorlar .Ayrıca doktor ile bireysel görüşmek istediğinde öğleden sonraya randevu veriyorlar.Ama dr yoğun olduğu için 1 hafta önceden görüşme randevusu almak gerek.Yüce Rabbim cümlemizin emeklerini boş çıkartmasın.Gün de döndü saat 00:25

Kızlar KANDİLİMİZ mübarek olsun.Hayırlara vesile olsun.

kademi çok ama çok teşekkür edrim.allah razı olsun senden beni aydınlattın negüzel.yaşayan birinden bunları duymak daha güzel oluyor.ne güzel anlatmışsın çok sağol ya.tanıştığıma memnun oldum bu arada.branş ne.inşallah tayinimiz çıkarda bu sene rahatlarız ya git gel zor olacak ama olsun bebiş için herşeye değer.allah bize sabır versin.yüce rabbim bizi darda koymaz hiçbir zaman.bu mübarek günde dua edelim birbirimize.allah bu yola başkoyan herkese yarım etsin inşallah.kimseye dermansız dert vermesin.bende saat dört buçuk gibi gitcem tekrardan bakalım ne diyecek doktor.sabah eşim sperm testi yaptırdı hem onun sonucunu hem ben kendi sonuçlarımı göstereceğim doktor bizi yönlendirir.çok şükür böyle bir hastaneye düştük ya.maraşta rezil olmuştuk.kendime o kadar kızıyorum ki niye daha önce gelmedik diye.giden emeğimize mi paramıza mı yansak bilemedim.neyse vardır elbette bir hayır bunda diyorum ben.yüce rabbim bize doğru yolu gösterir inşallah.kimseye böyle bir dert vermesin kimsenin kucağını boş koymasın.allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.kandiliniz mübarek olsun.herkesin duası kabul olur inşallah .aminn

Canım birşey değil 3 yıldır sabırla ilerliyoruz .Siz daha yolun başındasınız .Benim enfeksiyon oluşum süreci uzattı .Tabiki Allahın izniyle olacak.Tahlillerin durumuna göre dr.sizi yönlendirecek Hayırlısı olsun.Dr. sonrası bilğilrndirirsen sevinirim.Branşım sınıf .Sen Maraşta hangi okuldasın?Branşın?Selamlar Hayırlı kandiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…