Aşılama Adana'da aşılama yaptıranlar veya yaptıracak olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aren

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
3.161
5
316
Diğer
merhaba arkadaşlar

aranızda adanada olupta aşılama yaptıran var mı. 15+3 hft iken gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene oldu ama hala hamile kalamadım. yaşım 36. ben aşılama için adana başkente gittim. ama dr yaşın önemli değil yumurta yaşın iyi görünüyor. 6 ay daha bekle dedi. ama ben beklemek istemiyorum. yaklaşık 2,5 yıl oldu evleneli.özel merkez araştırıyorum. artık kaça mal olursa olsun yaptırmak istiyorum. aranızda adanada olan var mı varsa nerede aşılamanızı yaptırdınız yada nereyi düşünüyorsunuz.

bende bu ay çatlatma iğnesi vuruldum .olmazsa diğer ay aşılamaya geçecez.
metroparka gidiyorum ben selen hanıma aşılamayı da orda yaptırmak istiyorum.

canım bende başkente gittim. ama bana herşeyin normal olduğunu ve beklememi söyledi. ben beklemek istemiyorum. özel adana tüp bebekte hamdi karanfili duymuştum. ankada tüp bebekde iyi diyorlar. kafam karışık anlayacağın. selen hanım iyi mi. memnunmusun. sana önce yumurta takibi mi yaptı. bilgi verirsen sevinirim.

benim aylardır kistim vardı önce onu yok etti bu ay .
sonra çatlatma tedavisine başladık.
adetiminin 3. günü hap kullandım.yumurta büyütmek için.
sonra yumurtalarıma baktı büyümüş iğne vuruldum.
selen hanımda daha önce bahçeci kliniğinde çalışmış tüp bebek merkezinde .oyüzden güvenip gittim
anlayacağın.
birde çok sıcakkanlı istediğini rahat rahat sor konuş
istediğin zaman ara telofonla konuş .çok memnun kaldım ben

başkente giden bir arkadaşım var.
yahu kız 5 yıllık evli yaşıda ilerliyor bekle diyorlar daha bunun beklesimi kalmış.
illa tüp bebek merkezine yaptırmak istiyosanız .anka nın methini çok duydum .
birara kafayı yicektim ben nereye gidim napim diye.sonra allahın veresi olduktan sonra hertürlü verir deyip kendimi selen hanıma emanet ettim.hayırlısı olsun hepimiz için

başkente giden bir arkadaşım var.
yahu kız 5 yıllık evli yaşıda ilerliyor bekle diyorlar daha bunun beklesimi kalmış.
illa tüp bebek merkezine yaptırmak istiyosanız .anka nın methini çok duydum .
birara kafayı yicektim ben nereye gidim napim diye.sonra allahın veresi olduktan sonra hertürlü verir deyip kendimi selen hanıma emanet ettim.hayırlısı olsun hepimiz için

senden duyduğum bu arkadaşınla birlikte ben dahil 3. kişi oldu başkentin aşılama için bekle dediği. acaba durumumuz tüp bebeklik değil diye mi böyle yapıyorlar. tamam orada aşılama yapılıyor ama durumu tüp bebeğe uygun olanlara prosedür gereği 3 aşılama şartı olduğu için yapılıyor. ben oranın tüp bebekte başarısını duydum ama sadece aşılama ile hamile kalana rastlamadım. kafam karışık açıkçası. gerçi yine p.tesine randevu aldım tayfun beyden aşılama isteyeceğim. ama bugün arayıp birde özel adana tüp bebeğe soracağım.

selam arkadaşlar ben de aşılamamı prof.dr cüneyt evrükeye yaptırdım ilkinde tuttu ama kısmet tabi araştırın umarım herşey istediğiniz gibi olur

benim ilk doktorum cüneyt beydi.
çok paracı geldi bana o nedenle bıraktım.yoksa memnundum .
nekadar aldı aşılamadan cüneyt bey.

cüneyt bey aşılamayı nerde yaptı muayanede mi yoksa balcalıda mı.
ben zaten önce cüneyt hocaya başladım ilk olarak ona gidiyordum. parasından değil zaten muayaneye 150 alıyor fazla değil öyle. ama çok yoğun özel muayananesine gidiyrosun orada bile bekliyorsun ve eğer kalabalıksa alal acele muayene ediyor. o nedenlede soracağınıda soramıyorsun. bazen ilgili bazen çok ilgisiz oluyordu. bende gitmedim sonra. başkente yöneldim. cüneyt bey riskli gebeliklerde iyi, eğer Allah kısmet ederse hamile kalırsam gebelik takibi için giderim ona tekrardan.

kardelen senin bebeğini ne oldu. düşükmü yaptın. bende geçen sene normal yolla hamile kalmıştım. 15+3 hfl iken bebekte sorun çıktı ve gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene oldu hala tekrardan olmadı.

benim ilk doktorum cüneyt beydi.
çok paracı geldi bana o nedenle bıraktım.yoksa memnundum .
nekadar aldı aşılamadan cüneyt bey.

canım ben adanada pek kimseyi tanımadığımdan ona gittim tavsiye üzerine yok paracı gelmedi bana öyle.285 e yaptırdım aşılamamı ben 3-4 ay önce.ve o sırada hep arkadaşlarım başka yere 500-600 e yaptırmış.tabi siz bilirsiniz umarım herşey istediğiniz gibi olur

kardelen senin bebeğini ne oldu. düşükmü yaptın. bende geçen sene normal yolla hamile kalmıştım. 15+3 hfl iken bebekte sorun çıktı ve gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene oldu hala tekrardan olmadı.

yok canım 16 haftalık benim bebek.cüneyt hocaya gidiyorum devam:) cinsiyetini öğrendim en son erkekmiş kısmet

çok iyiymiş kardelen .
benim şuan gittiğim hastane 300 küsürlerden bahsediyor.
giderim cüneytcime ozaman ...
kendisi yaptı değilmi aşılamayı.

minikkedicik senin ne zaman olacak aşılaman.
ben p.tesi için başkentten tekrar randevu aldım tayfun beyden. orası olmazsa özel merkeze gitmeye karar verdim. ardımda özel adana tüp bebeği adetin 1.günü arayın 3.günü için randevu alın dediler. daha adetime çok var zaten başkente giderim yine bekle derlerse oraya giderim.

bu ay çatlatma iğnesi vuruldum
tutmazsa 1 ay daha çatlatma iğnesi denemek istemiyorum.
anlıcağın adetimde gidecem onbeş gün sonra.
cüneyt beye giderim herhalde ben.
kardelencim siz eşinin spermini nerde yıkattınız.
ne ücret ödediniz.sakıncası yoksa söyleyebilirmisin

Back
X