Merhaba Hanımlar. Sürekli takip ediyorum forumları deli gibi okudum ama Adana'da estetik yaptıran çok kişiye denk gelmedim. 2014 yılında tüp mide ameliyatı oldum 140 kilodan 70 kiloya düştüm. Evlilik hamilelik covit derken estetik ameliyat sıralamasına yeni gelebildim. Bugün adana sehir hastanesi gazi kutalmis ile görüşmeye gittim. Ve kombine bir şekilde ameliyat yapamayacağını parça parça ameliyat yapabileceğini ve en erken Eylül ayında başlayacağını söyledi. Ameliyatların sgk kapmasina girmediğini hastanede bunun için gerekli bir kurulun oluşmadığıni söyledi. Ameliyat ücretleri içinde Eylül ayında ancak bilgi verebileceğini söyledi. Bende hazır karar vermişken bir randevu daha aldım ve yarın Çukurova unv. Balcali hastanesinden randevu aldım. Umudum ameliyatlarımi ucretsiz yaptırabilmek en azından bir kısmını. karın kol bacak germe ve göğüs silikonu istiyorum. Merak ettiğim Adana'da devlet yada unv. Hastanesinde herhangi birini yaptırmış bir tatlı kadın varmi aramızda. Fiyat bilgileri benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler.