Adana Seyhan'da güzellik salonu

kermitimbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
24
6
Herkese merhaba arkadaşlar.Adana'ya yeni geldim ve şu anda hiçbiryeri bilmiyorum.Size sorum Seyhan'da bildiğiniz,tavsiye edebileceğiniz iyi bir güzellik salonu var mı?Ama kuaför istemiyorum,kişisel bakım için temiz bir güzellik merkezi biliyorsanız yardımınızı bekliyorum.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler..:KK61:

çok kapsamlı bir soru bu :
sadece cilt bakımıysa iki şubeyle hizmet veren Efor Kozmetik'i tavsiye satış bakım bir arada ;ama temel bakımlar leke kürü vs var sahibi eczacı oldugu için ürünlerin tamamı dermokozmetik markalar arama motorundan iletişim bilgilerine ulaşabilirsin mesela maske,bakım ampülü alıyorsun orda bırakıyorsun temizlik ,peeling maske uygulama ücretsiz şekilde gerçekleşiyor 4buharlı kapsamlı bakım çok komik rakama filan

yok somon dna,vitamin bakımı ,yüz lifting, mezoterapi,dolgu,botox vs gibi medikal estetik işlemler yaptıracaksan ki yukardaki bakımlar orda da yapılmaktadır ;ama ben şahsen branşlaşmayı seviyorum ondan şunlan bunu karıştırmıyorum herşeyi yaptırdıgım yer farklıdır Mezoslim derim 2 op dr uzman hekimle 15 uzman estetisyenle iki şubeyle mükemmel hizmet vermektedir

Öncelikle ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Leke için olanı çok işime yarayacak.Bir de manikür-pedikür sir için önerebileceğiniz yerler var mı?tekrar teşekkürler.​

canım gazipaşada ve Turgut Özaldaki mezoslim senin işni fazlasıyla görebilecek yerlerdir hem de doktor eşliğinde yapıyorlar leke tedavisi falan göreceksen son derece güvenilir :KK3: bi bak derim

Öncelikle ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Leke için olanı çok işime yarayacak.Bir de manikür-pedikür sir için önerebileceğiniz yerler var mı?tekrar teşekkürler.​

isis güzellik var Atatürk Caddesi'nde bembeyaz çok ferah bir yer manikür pedikür kafayı yersin ohhhh tahta kutuluyorsun musluklu ayak küveti peeling maske masaj inanılmaz sımartılıyorsun ve kuaför fiyatıyla aynı orda sir de vardır benim yıllardır agdayla alakam kalmadıgı için ilgi alanıma girmiyo

isis güzellik var Atatürk Caddesi'nde bembeyaz çok ferah bir yer manikür pedikür kafayı yersin ohhhh tahta kutuluyorsun musluklu ayak küveti peeling maske masaj inanılmaz sımartılıyorsun ve kuaför fiyatıyla aynı orda sir de vardır benim yıllardır agdayla alakam kalmadıgı için ilgi alanıma girmiyo

işte bu :) sonunda sanırım sayende bir yer buldum.ne kadar teşekkür etsem az.Buraya gideceğim kesin zaten başka yer de bilmiyorum.tekrar çok teşekkür ederim.

tam aradığınız gibi manikür pedikür sir ağda ve bi çok işlemi gönül rahatlığıyla yaptırabileceğiniz güzellik salonum var isterseniz özelden msj atabilirsiniz bana

mrb İstanbul'dan Adana'ya gecen yıl tasındım bir çok yere gittim ve memnun kalmadım bu yüzden arayışa girdim nette gezinirken sitedeki tavsiyeler üzerine isis güzellik salonunu denedim çok çok memnun kaldım çok ferah çok temiz bi yer kızlar çok güler yüzlü her sey cok hijyen epilasyon yaptırdım ve cok memnun kaldım 3 seansta tertemizim manıkür pedikürüde 10 numara istanbulda bile göremediğim bi dizaynları var herkese tavsıye ederim.

X