- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Evet ya onu bırak tüm maaş borçlara gidiyor anam babam kv kp den dileniyoruz yamek içmek60 bin lira azmi bu zamanda 60 bin daha koysan ustune ev alirsin ayol
İnşallah akillanir kocam.Artik giden gitmis bundan sonra kanmasin kimseye
ZorEvet ya onu bırak tüm maaş borçlara gidiyor anam babam kv kp den dileniyoruz yamek içmek
Kocan ders alirsa bundan tabiİnşallah akillanir kocam.
Fakat insanların kötülüğü beni korkutuyor artık kimseye guveniim kalmadı çok zor bir zamanda yaşıyoruz
Büyük pişmanlık duyduğunu söyledi umarım ders almıştırKocan ders alirsa bundan tabi
Sikayetci olmadiniz mi.gerci sikayetci olsaniz ne yazar hakli cikana kadar yillar gecer.mahkeme isi yillari aliyorEvet ya onu bırak tüm maaş borçlara gidiyor anam babam kv kp den dileniyoruz yamek içmek
Ben dedim ki senet yap gerek yok dedi şimdi de kanıtı yok şikayetçi olmadı elime birşey geçmez kanitlayamam dedi artık gerisini bilemiyorumSikayetci olmadiniz mi.gerci sikayetci olsaniz ne yazar hakli cikana kadar yillar gecer.mahkeme isi yillari aliyor
Dogru demis kanit yok ne deyipte sikayetci olacakBen dedim ki senet yap gerek yok dedi şimdi de kanıtı yok şikayetçi olmadı elime birşey geçmez kanitlayamam dedi artık gerisini bilemiyorum
Söylediği doğru en basta yaptı yanlısı benimki :)Dogru demis kanit yok ne deyipte sikayetci olacak
Hemserim,toprağım nasılsın?Bende adanalym bende
Safmis kocan...ben kocana acimiyorum da sana aciyorum....olan sana olmus...engellisin ve is ariyorsun..Söylediği doğru en basta yaptı yanlısı benimki :)
Evet canım ve suan acildeyim agrım var ve tekimSafmis kocan...ben kocana acimiyorum da sana aciyorum....olan sana olmus...engellisin ve is ariyorsun..
Rahatsizligindan dolayi mi?kocan i$temi niye yok yaninda?anne baba uzakta mi?Evet canım ve suan acildeyim agrım var ve tekim
Evet hastalıgımdan dolayı agrım oldu.Rahatsizligindan dolayi mi?kocan i$temi niye yok yaninda?anne baba uzakta mi?
Gecmis olsun...ilac kullaniyor musun normaldeEvet hastalıgımdan dolayı agrım oldu.
Kocam evde gece işe gidecek yatacak birazdan. Annem ve babam yaslı kıyamam onşarı yormak istemiyorm :)
Agrı kesici falan. Kullanıyorum.Gecmis olsun...ilac kullaniyor musun normalde
Sağol kuzum.Gecmis olsun...ilac kullaniyor musun normalde
Ikiside yok sende degil mi?ne deyim zaten kim rahatki..Agrı kesici falan. Kullanıyorum.
Benim ilacım, iyi bakım ve stressiz yasam ama kimin eline geciyor...
Maalesef canım. Aynen.Ikiside yok sende degil mi?ne deyim zaten kim rahatki..