- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Kkcani kandirmiskarValla iki katına kadar artırmaya söz vermişler eşim de kar yapacağız dedi verdi sonra bin pişman tabi gitti paralar o gidiş.
Can dostum dediği çarptı kocamı kardeşim dediği adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kkcani kandirmiskarValla iki katına kadar artırmaya söz vermişler eşim de kar yapacağız dedi verdi sonra bin pişman tabi gitti paralar o gidiş.
Can dostum dediği çarptı kocamı kardeşim dediği adam
Ve esin boyle biriyle is yapmak istedi paralari kaptirdi ha. YazikSorma zaten biz nisanliyken o adam aramızı bozardi bizi ayırmaya çalışan bir adam kaç kez kavga ettik onun yüzünden.
Bir kez de bana saldırdı dövmeye kalktı eşimin yanında eşim kurtardı beni
Eşim adamı o gün tanıdı ve birkaç gün sonra adam toz oldu tabi paralar da
AynenKkcani kandirmiskar
Adananin neresinde oturuyorsun.ben tellidereden
Adam bana saldırdığında paraları çoktan almıştı o olaydan birkaç gün sonra kaçtı gittiVe esin boyle biriyle is yapmak istedi paralari kaptirdi ha. Yazik
Hem paranizi aldi hem dovmeye kalkti saldirdi.galiba sen para verme diye kocana ikazda bulundun adamda buna sinirlendi engel oldugun icinAdam bana saldırdığında paraları çoktan almıştı o olaydan birkaç gün sonra kaçtı gitti
Toros mahallesiAdananin neresinde oturuyorsun.ben tellidereden
Evet ben ondan gıcık alıyordum çünkü eşimin parasını yiyordu sürekli bir şeyler istiyorduHem paranizi aldi hem dovmeye kalkti saldirdi.galiba sen para verme diye kocana ikazda bulundun adamda buna sinirlendi engel oldugun icin
Evet kanalin diger tarafi orada esimin amcasi oturuyorToros mahallesi
Tellidere nerede ben bilmiyorumEvet kanalin diger tarafi orada esimin amcasi oturuyor
Adam seni kuma gibi gormus ayol.var oyle erkekler.arkadasinin karisini istemez cunku parasini yiyemeyecekEvet ben ondan gıcık alıyordum çünkü eşimin parasını yiyordu sürekli bir şeyler istiyordu
Mucahitler caddesi uzerinde kardesler pastanesi var.Tellidere nerede ben bilmiyorum
Aslinda cok yakin muhitler toroslar tellidereMucahitler caddesi uzerinde kardesler pastanesi var.
Aynen öyle canım.Adam seni kuma gibi gormus ayol.var oyle erkekler.arkadasinin karisini istemez cunku parasini yiyemeyecek
Aynen öyle canım.
Ben kocamla geziyorum adam durmadan arardi kardeşim gelde kafaları çekek akşam gelirken de nevalerleri al bende para Yok resmen sanki kocamın karısı o gibi davranıyordu
Him biliyorum o caddeyi tamam şimdi çözdümAslinda cok yakin muhitler toroslar tellidere
Sorma salak yerine koydular galiba biraz öyle canımKocani kullanmis.kocan safmis.
Artik giden gitmis bundan sonra kanmasin kimseyeSorma salak yerine koydular galiba biraz öyle canım