- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
- 28
- Konu Sahibi Kalbimmavi
-
Yok mu adana li kimseBirisi de muhabbet e katılsa ya
Bir sen,bir ben galibaYok mu adana li kimse
Dolmusa soforun arkasinda oturdugum zaman bende muavinlik yapiyorum.:))Geçen dolmuşa bineceğim, bir kadın ben yaşlarda, o da bindi aynı dolmuşa ben ücreti ödedim sonra ondan da alıp onun için ödeme yaptım. kendimi bir an mutlu hissettim, sanki birlikte bir yerlere gidiyoruz gibi hissedince.
o kadar yalnızım işte
Nasissin eyimisin dezzen nasil emmin nasil dayin halan hala kizi hala oglu dezze kizi dezze oglu enisten yengen deden nenen eyilermiBirisi de muhabbet e katılsa ya
MerhabaDolmusa soforun arkasinda oturdugum zaman bende muavinlik yapiyorum.:))
İyi sayılırım sen nasılsınNasissin eyimisin dezzen nasil emmin nasil dayin halan hala kizi hala oglu dezze kizi dezze oglu enisten yengen deden nenen eyilermi
Ben anamdan yalniz dogmusum....yalniz dogdum yalniz olecem.Merhabasen de yalnızlar kulübünden misin?
:)))
Eh iste miyminti bir kocam var boks maci izliyor tv 8.5 daİyi sayılırım sen nasılsın
Ben de yalnız doğdum yalnız öleceğim fakat insan çevresinde bir iki arkadaş istiyor tabi doğru dürüstBen anamdan yalniz dogmusum....yalniz dogdum yalniz olecem.
Sen neler yapiyorsunİyi sayılırım sen nasılsın
Benim de gıcık olduğum bir kocam var uyuyorEh iste miyminti bir kocam var boks maci izliyor tv 8.5 da
Valla bu aralar iş arıyorum engellilere uygunSen neler yapiyorsun
:)))((Benim de gıcık olduğum bir kocam var uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?