- 5 Kasım 2017
- 608
- 488
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Hangi hastanedesin.askim tufekci mi?Maalesef canım. Aynen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hastanedesin.askim tufekci mi?Maalesef canım. Aynen.
Sehir hastanesiHangi hastanedesin.askim tufekci mi?
Senin muhitine uzak degil mi?ssk var mi?daha yakinin olan yere gitseydin..Sehir hastanesi
Doktora gorundun mu ne dedi?yine ilac verecektir.Sehir hastanesi
Genelde de fakir insanlardan gidiyor...fakirleri kandirmak duygularini kazanca cevirmek daha kolay sanirim..para dolandırma işleri çok can sıkıcı, allah yardımınız olsun gideceği varmış bu paranın sizden
Genelde de fakir insanlardan gidiyor...fakirleri kandirmak duygularini kazanca cevirmek daha kolay sanirim..
Hele birde insanin arkadas dedigi,guvendigi yedigi ictigi ayri gitmeyen biri tarafindan dolandirilmak en kotusu..simdi gece gunduz calis yeme icme baskasinin banka borcunu ode..yani fakir demeyelim ama para hiçbir zaman kolay yoldan gelmiyor, kolay para beklentisi insanları üzüyor işte.
Hemserim,toprağım nasılsın?
Oyle deli oluyor zaten bu duruma.Hele birde insanin arkadas dedigi,guvendigi yedigi ictigi ayri gitmeyen biri tarafindan dolandirilmak en kotusu..simdi gece gunduz calis yeme icme baskasinin banka borcunu ode..
Kan tahlilini bekliyorum yarım saate cıkacak.Doktora gorundun mu ne dedi?yine ilac verecektir.
Oyle valla kısmet.para dolandırma işleri çok can sıkıcı, allah yardımınız olsun gideceği varmış bu paranın sizden
Ssk var da ozele gıdecek dururum yok bebegımSenin muhitine uzak degil mi?ssk var mi?daha yakinin olan yere gitseydin..
Bu düşünceyle valla hayat yaşanmaz, zor durum evet ama allahın bir dilidği var diyip gönlümüzü ferah tutalım :)Hele birde insanin arkadas dedigi,guvendigi yedigi ictigi ayri gitmeyen biri tarafindan dolandirilmak en kotusu..simdi gece gunduz calis yeme icme baskasinin banka borcunu ode..
neyin var canım?Hastanede takılıyorum :)
Orak hücreli anemim var.suan agrı dolayısıyla acıldeyimneyin var canım?
Askim tufekci devlet hastanesi ozel degil ki..ssk li olan herhes gider..cok kalabalik oluyor yalniz..telefon ile randevu alsan beklemeyede gerek kalmiyorSsk var da ozele gıdecek dururum yok bebegım
Hım. Orayı pek tercih etmiyorum. Benim evin orada ozel var onu kast ettim.Askim tufekci devlet hastanesi ozel degil ki..ssk li olan herhes gider..cok kalabalik oluyor yalniz..telefon ile randevu alsan beklemeyede gerek kalmiyor