• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Adana hakkında destek :(

HAFOTE

carpe diem
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
85
34
53
39
Yenı katıldım gruba arkadaslar, 2 ay oluyor evlenelı we İstanbuldan Adanaya transfer oldum .

2 aydır lazer epılasyon ıcın ıstanbula gıdıp gelıom ama zor oluyo, Adanayı bılmıorum cunku. Lazer epılasyon ıcın adanada

onerebılecegınız hıjyen bı yer warmı, cunku allerjıkım.

sımdıden tesekkurler

mekan ısım wermek ıcın ozelden yazabılırsınız :)

Yenı katıldım gruba arkadaslar, 2 ay oluyor evlenelı we İstanbuldan Adanaya transfer oldum .

2 aydır lazer epılasyon ıcın ıstanbula gıdıp gelıom ama zor oluyo, Adanayı bılmıorum cunku. Lazer epılasyon ıcın adanada

onerebılecegınız hıjyen bı yer warmı, cunku allerjıkım.

sımdıden tesekkurler

mekan ısım wermek ıcın ozelden yazabılırsınız :)

Mezoslim Estetik & Güzellik Merkezi | Adana Lazer Epilasyon, Adana Zayıflama, Adana Güzellik Merkezi, Adana Botox, Adana Dolgu, Adana PRP Kök Hücre Tedavisi

arkadaşlar adana da koltuk altı ve kol bölgeleri için iyi güvenilir,sonuç alabileceğim bi merkez arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim en kısa sürede başlayıp yaz gelmeden sonuç almam gerekiyor.bir de kol bölgesi için diod lazer gerekiyormuş bu nedenle iyice araştırmam gerekiyor.

bir de gittiğm yerde doktor oolması daha iyi olacağı için öyle bir yer olsun istiyorum bildiğiniz gittiğiniz memnun kaldığınız bi yer varsa söyleyin lütfen .acil yardım :KK42:

Meraba ben de adanada bi lazer merkezine gittim. Doktor da bulunuyordu fakat etkili sonuç alamadım bitiş garantili önereceğiniz bir yer var mi

Back