- 26 Nisan 2024
- 339
- 166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkentin labaratuvarı iyi değil amh düşükse başkent de yaptırmayın ben memnun kalmadımSehir hastanesine gitmeye karar verdim gittim de,orda da bazı aksilikler oldu ama yine de orda yaptırmayı düşünüyorum.orda sefa arlıer var çok memnunlar.
Benim de başkentteki sonucum negatif oldu.Doktorunuz kimdi başkentte. Önereceğiniz başka bir yer varmı.Başkentin labaratuvarı iyi değil amh düşükse kesinlikle orayı tercih etmeyin doktor seçimini de iyi yapın
Şehir hastanesinde 2 doktor var diye biliyorum.Amh başkentte yaptırdım 1.40 çıktı şehir hastanesinde yaptılar orda da 0.48 çıktı.erhan hocayı çok önermişlerdi ama ilgisiz davrandılar güven vermedi.labaratuarıni bilmiyordum tabi.ne yapacağımı şaşırdım yaşım ileri acele karar vermem lazım
Erhan hocaydı memnun kalmadım İstanbul Anadolu yakasında Yasemin çekmez e gittim çok ilgili ve bilgili bı doktor tavsiye ederim tüm işlemleri acıbadem De yapıyor fiyat olarak ta başkentle aynıydı Ocak ayında yaptırdım ben ilk defa bı yumurtam döllendi ve transfer yapıldı sonuç negatif oldu ama elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptı doktor kismetimizde yokmuşBenim de başkentteki sonucum negatif oldu.Doktorunuz kimdi başkentte. Önereceğiniz başka bir yer varmı.
Erhan hoca ya gitmeyin kesinlikle amh düşük benimde hiç ilgi alaka yok insanlara karşı tutumu da hiç iyi değil zaman kaybı başka birşey değil durumunuz varsa acıbadem de yaptırın oranın laboratuvarı çok iyiAmh başkentte yaptırdım 1.40 çıktı şehir hastanesinde yaptılar orda da 0.48 çıktı.erhan hocayı çok önermişlerdi ama ilgisiz davrandılar güven vermedi.labaratuarıni bilmiyordum tabi.ne yapacağımı şaşırdım yaşım ileri acele karar vermem lazım
Teşekkürler cevabınız için. İstanbul'a gidiş geliş problem olmadı mı? Yumurta toplanma işleminden önce bir kaç kez muayene ediliyor çünkü. Bu süreçlerde ne kadar kaldınız İstanbul'da? Çalıştığım için sorun olurmu bilmiyorum sürekli gidip gelmek.Erhan hocaydı memnun kalmadım İstanbul Anadolu yakasında Yasemin çekmez e gittim çok ilgili ve bilgili bı doktor tavsiye ederim tüm işlemleri acıbadem De yapıyor fiyat olarak ta başkentle aynıydı Ocak ayında yaptırdım ben ilk defa bı yumurtam döllendi ve transfer yapıldı sonuç negatif oldu ama elinden gelen herşeyi fazlasıyla yaptı doktor kismetimizde yokmuş
Rica ederim bende yıllık izin kullandım 15 -20 gün sürüyor doktor sürekli muayene ediyor yumurtaların büyüyüp buyumedigine bakıyor ona göre dozunu ayarlıyor taze transfer olursa 3 ncü gün transfer yapıyor 2 gün de yola çıkma diyor ben denemenizi tavsiye ederim şartlarınız uyarsa pişman olmazsınız ben çok araştırdım en iyisi diyebilirim sizin problem ne pekiTeşekkürler cevabınız için. İstanbul'a gidiş geliş problem olmadı mı? Yumurta toplanma işleminden önce bir kaç kez muayene ediliyor çünkü. Bu süreçlerde ne kadar kaldınız İstanbul'da? Çalıştığım için sorun olurmu bilmiyorum sürekli gidip gelmek.
Tekrar teşekkürler. 20 gün kalmak yetiyorsa, yıllık izin alabilirim. Bizim problemimiz kaliteli embriyo oluşmuyor.Yumurta sayısı yeterli ama 5. Güne embriyo oluşmuyor.Rica ederim bende yıllık izin kullandım 15 -20 gün sürüyor doktor sürekli muayene ediyor yumurtaların büyüyüp buyumedigine bakıyor ona göre dozunu ayarlıyor taze transfer olursa 3 ncü gün transfer yapıyor 2 gün de yola çıkma diyor ben denemenizi tavsiye ederim şartlarınız uyarsa pişman olmazsınız ben çok araştırdım en iyisi diyebilirim sizin problem ne peki
Evet 2 dr var sefa hocayı çok iyi diyorlar raporlu yatırabilirim diye düşündüm ama labaratuarı nasıl bilmiyorumŞehir hastanesinde 2 doktor var diye biliyorum.
Durumum aslında yok o yüzden şehir hastanesinde raporlu yaptırmayı düşündüm.ilk denemeyi şehir hastanesinde yaptırayım olmazsa 2.denemeyi başkentte yaptırayım diye düşündüm başkentte rapor geçiyor diye ama dediğiniz gibi erhan hocadan memnun olmayan da çok o yüzden ordan vazgeçtimErhan hoca ya gitmeyin kesinlikle amh düşük benimde hiç ilgi alaka yok insanlara karşı tutumu da hiç iyi değil zaman kaybı başka birşey değil durumunuz varsa acıbadem de yaptırın oranın laboratuvarı çok iyi
İnş güzel sonuç alırsınız. Laboratuvar çok önemli, umarım labı da iyidir.Evet 2 dr var sefa hocayı çok iyi diyorlar raporlu yatırabilirim diye düşündüm ama labaratuarı nasıl bilmiyorum
Inşallah teşekkür ederim,yaptırırsam yazarım zaten burayaİnş güzel sonuç alırsınız. Laboratuvar çok önemli, umarım labı da iyidir.
Takviyeler den alıp kullanın ben faydasını gördüm yürüyüş ve egzersiz de çok işe yarıyorTekrar teşekkürler. 20 gün kalmak yetiyorsa, yıllık izin alabilirim. Bizim problemimiz kaliteli embriyo oluşmuyor.Yumurta sayısı yeterli ama 5. Güne embriyo oluşmuyor.
İns ordaki tedaviniz iyi geçer ve olumlu sonuç alırsınızDurumum aslında yok o yüzden şehir hastanesinde raporlu yaptırmayı düşündüm.ilk denemeyi şehir hastanesinde yaptırayım olmazsa 2.denemeyi başkentte yaptırayım diye düşündüm başkentte rapor geçiyor diye ama dediğiniz gibi erhan hocadan memnun olmayan da çok o yüzden ordan vazgeçtim
Hangi takviyeleri aldınız, bende kullanmaya başlayayım. Siz tekrar mı hazırlanıyorsunuz tedaviye.Takviyeler den alıp kullanın ben faydasını gördüm yürüyüş ve egzersiz de çok işe yarıyor