Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana da 0 yaş kreş var mı? lütfen yardım

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

scarlett01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
4
0
36
Adana
adana lı değilim.fakat ikamet edeceğim. Adana da 0 yaş yuva varmı acaba? fiyatları nedir bilgisi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın. acil bilgiye ihtiyacım var. yada bakıcıyımı tercih edeyim.önerirmisiniz? bakıcılar ne kadar ücret istiyorlar?:sm_confused:

bana kalırsa 0 yaş ne kreş için uygun ne de bakıcı için ama çalışmak zorunluluğunuz varsa va bakacak yakın kimseniz de yoksa ben o yaş gurubu için kreşten ziyade güvenilir bir bakıcıyı tavsiye ederim. ben 270 Tl ye akrabamıza baktırıyorum.kıızm 2 yaşına girecek ama hala kreş düşünmüyorum, uuzn süre de düşünmeyeceğim galiba.

eevet belki haklısın ama ilk defa gideceğim bir şehir ve tanıdığım hiç kimse yok. bakıcıyı düşündüm ama iyi bir bakıcı bulabilmek için çevre edinmem gerekiyor maalesef. güvenilir birini bulsam çok güzel tabi. şu an ne kereş ne bakııc bulamadığımdan zor durumdayım

joyfullhouse var neşe erberkin okulu onlar galiba tüm yaşlara bakıyor tam da emin değilim gerçi ama en azından yönlendirebilirler. yalnız fiyatlar yüksek. aslını istersen adana'nın tamamında kreş fiyatları uçuk. bakıcı bulman daha iyi olur her türlü kapıcına falan söylesen mutlaka yardımcı olacak birileri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…