• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana Çukurova'da çocuk bakıcısı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kelebek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
780
1
96
Adana
1,5 yaşındaki oğluma evimde bakabilecek sabah 7.30 akşam 18.30 arası bayan arıyorum.
Çukurova bölgesinde oturan veya ulaşım problemi olmayan tercihimdir.
İlgilenen kişiler burdan irtibata geçebilirler.

Yurt mah. oturuyorum. 42 yasındayım.liseye giden iki cocuğum var.özel mesajda telefonunuzu yazarsanız tanışabiliriz.

merhaba evimizde çocuk bakılır. vatan computer yanında oturuyoruz annem daha önce anaokulunda çalıştı evde sadece annem ve ben varız bende üniv mezunuyum evdeyim ilgilenenlere..

kurttepe civarında oturuyorum 1.5 yaşındaki oğluma bakabilecek ev işleriyle de ilgili yardımcı bayan arıyorum ilgilenenlere duyurulur

Merhaba;

ben adana çukurova esenyurt bahçeli konutlarında ikiz bebeklerime bakacak yardımcı arkadaş arıyorum.bana yardımcı olacak arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum

kurttepe civarında oturuyorum 1.5 yaşındaki oğluma bakabilecek ev işleriyle de ilgili yardımcı bayan arıyorum ilgilenenlere duyurulur

Back