Adana Çukurova Üniversitesinde(Balcalı)Hastahanesi Tüp Bebek Yaptıranlar

mutlumutlu00

biraz mutlu biraz manik sonra yine mutlu :)
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
44
314
13
Merhaba Arkadaşlar ,

Adana da yaşayıp Üniversite Hastahanesi olan Balcalı da Tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım deneyimlerimiizi burda paylaşalım istedim.Daha önce tedavi olan şu an o süreçte olan arkadaşlarımız varsa fikirlerinizi allaım.Ben Tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum fakat kafam karışık.Sizlerin de hastahane ve doktorları hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrıca devlet hastahanesi olduğu için şartları neler acaba ?

Canim balcalida tup bebek yaptirdin mi acaba bende orayi düşünüyorum

ben orda yaptırdım sebeepsiz infertiliteydi. ilk seferde tuttu. 26 yaşındayım raporlu 1100 civarı birşey tuttu.
Benim tedavim iptal oldu o yüzden bu ay tekrar denicez senin adina sevindim arkadaşım inşallah bize de nasip olur.ibrahim hoca sende hangi ilaçları kullandi acaba

Benim tedavim iptal oldu o yüzden bu ay tekrar denicez senin adina sevindim arkadaşım inşallah bize de nasip olur.ibrahim hoca sende hangi ilaçları kullandi acaba

balcalıda geçen ay ilk aşılamam yapıldı. ama maalesef olumsuz oldu. galiba ikinci aşılamayı deneyip tüp bebeğe geçeceğiz. benimki de sebepsiz infertilite. sen aşılamaları orda mı yaptırdın? kaçıncı aşılamadan sonra tüp bebeğe geçildi. tüp bebeğe geçildiğinde tedaviyle ibrahim hoca mı ilgileniyor. benim aşılamaları intern doktorlar yaptı.

ben orda yaptırdım sebeepsiz infertiliteydi. ilk seferde tuttu. 26 yaşındayım raporlu 1100 civarı birşey tuttu.

canım senin adına sevindim. darısı bana inşallah. benim geçen ay ilk aşılamam yapıldı. senin aşılamaların da mı balcalıda olmustu. aşılamalarını ibrahim hoca mı yaptı. hiçbiri tutmadı mı? kaç aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiliyor? ve tüp bebek tedavini ve işlemleri ibrahim hoca mı yapmıştı. 1100 TL'ye ilaç vs tüm masraflar dahil miydi?

kusura bakmayın arkadaşlar size baya geç cevap veriyrum bebegımın anatomik taramasında down sendromu için risk görüldü amniyosentez yapıldı falan zor ve uzun günler geçirdik yuzden uzunca bır sure bakamadım foruma neyseki herşey yolunda çoksükür. benım 2 aşılamam oldu ıkıside orda yapıldı ama ibrahim hoca tutma ihtimalinin %10 olduğunu bunu sadece tup bebek için bir aşama olduğunu duşunmemi söyledi. öyle de oldu zaten 2 aşılama sonrası tüp bebeğe geçildi. ilaçlar (fazla fazla almış olmamıza rağmen, gebelik sonrası o ilaçları hastaneye verdim ücretli yaptıranlara verilmessi için teslim ettim.) tüp bebek sürecinde takipleri asistanlar yaptı intörnler hiç bir müdehalede bulunmuyor o konuda endişeniz olmasın . zaten tüp bebek hemşiresi çok deneyimli ve bilgili . girişimleri ( yumurta toplama , transfer ) ibrahim hoca yapıyor. o işlemler sırasında mutlaka hocanın yaptıgını görüyorsunuz.

Canim çok sevindim bebeginde bişey olmamasina saglikla da kucagina aldigin günleri gostersin rabbim inşallah..
Bana da dua et ne olur insllah tutsun adetimi bekliyorum 1 haftam falan var baslicaz allah izin verirse

mutlaka dua edeceğim . herkes soylemiştir ama yinede ben de soyleyeyim en önemlisi moral . moralinizi yuksek tutmanız lazım. bi de bu mevsim spermler için uygun. ne çok soğuk ne çok sıcak . daha kaliteli embriyolar gelisiyormuş. ben yaz mevsimi diye çok tereddüt etmiştim . inşallah hakkınızda en hayırlısı olur.

Arkadaşlar merhaba,
Biliyorum başlık tüp bebek ama bende bir süredir ibrahim hocaya özel muayeneye gidiyordum.Sebebpsiz infertilite benim ki.Değerlerim iyi yaş 30 ve haliyle rezervim azalıyor.eşimin sperm kalitesi çok iyi ama nasip işte olmadı.aşılama yapalım dedi bizde 3 ay sitresden dolayı ara verdik ve şimdi yaptırmayı düşünüyorum.size sorum çok bekliyor muyuz aşamaları nedir ilgi durumu nedir.hocadan memnunum ama aşılamayı orda yaptırmalı mıyım lütfen yardımcı olur musunuz

Ibrahim.hoca çok iyi ve ilgili bir insan ama bence hoca daha doğru karar verir ama rezervin az ise tüp dene derim asilama orani cok düşük..benim de rezervim az 2 asilama yaptim balcali da tutmadi orani cok düşük yine karar sizin tabi ki
..

Bende balcalida tedavi goruyorum.suan tup bebek icin rapor cikmasini bekliyorum.siz tup bebege basladiniz mi balcalida.denediyseniz sonuc nedir acaba.

Kızlar slm başlıkla pek alakası Yok ama balcalı daki randevu sistemi ve hasta işleyişi konusunda bilgiye ihtiyacım var.6-7 haftalık gebeydim ki bebeğimin kalp atışları durdu dr kürtaj dedi ama araya bayram girdi bekleme kararı aldım.sorun Şuki bu benim 7. Kaybım bebeğe genetik araştırma istiyorum.balcalıya randevu alamadım bir türlü cevap vermiyorlar kaç gündür.direk gidersem bakılır mı bana? Sistem nasıl randevusuz gidersem? Tarsustayım bu arada ordan gideceğim

Merhaba yazalı bayağı olmus Ama inşallah görürsünüz mesajimi ben de balcalida tup bebek yaptırmayı düşünüyorum da yeni görüştüm 4500 fln gider dediler acaba sizinki neden bu kadar tuttu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…