Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana burun estetiği
- Konu Sahibi Silali
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adana adana burun estetiği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum. arkadaşım yeni oldu 6bin e Ersal kayaya yatırdı çok güzel oldu ve baya da memnun doktorundan açıkçası bende ona yaptırmayı düşünüyorum.Bir kaç yıldır burun estetiği düşüncesindeyim adanada olan arkadaşlar var mı görüştüğüm bir doktor olmadı sadece forumlarda yazan yorumlardan haberdarim. Bir de bazı estetikciler 10 bin üzeri diye duydum yakın tarihte yaptıran arkadaşlar bilgi verir mısınız :)
Ergün kürün ü araştırabilirsiniz. Ben kendisini bir buçuk yıldır takip ediyorum yeniliklere çok açık.barış çakırın eğitimlerine gitti ve letdown yapabilen tek doktor adanadaki. Ama şuan sanırım mersinde bakıyor.niyazi şimdivar diye biri var onu asla önermiyorum .annemin burnunda değişik çıkıntılar oldu
Ya bende genelde Niyazi Beyi iyi diye duymuştum ama fiyat olarak çok ucuk geldi bana 8 binden başlıyormuş galiba oErgün kürün ü araştırabilirsiniz. Ben kendisini bir buçuk yıldır takip ediyorum yeniliklere çok açık.barış çakırın eğitimlerine gitti ve letdown yapabilen tek doktor adanadaki. Ama şuan sanırım mersinde bakıyor.niyazi şimdivar diye biri var onu asla önermiyorum .annemin burnunda değişik çıkıntılar oldu
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Aa hemen öyle alıyorlar mı ki ameliyata devlette. Sorarsan sevinirim canım teşekkür ederim :)Bizim komsu kizi cukurova devlet hastanesinde bir kulak burun bogazici da 1500 ya da 2000 di sanirim yaptirdi. Yataklar odalar mis gibiydi. Kapali teknik yapti estetiği. Cok da sismedi bile. Adam gayrt iyiydi. Isterseniz isim sorarum.
- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
Zeynel abidin erkal tatlimAa hemen öyle alıyorlar mı ki ameliyata devlette. Sorarsan sevinirim canım teşekkür ederim :)
- 19 Ocak 2016
- 225
- 180
- 103
Bende 47 gün önce Zeynel Abidin Erkan’a yaptırdım ve çokta memnun kaldım ama fiyat öyle değil o eski fiyat olmalı ben 2.500 liraya oldum ayrıca dolar bu kadar yüksekte değildi biz anlaştığımızdaZeynel abidin erkal tatlim
merhabalar. bu işler biraz şans işi bence. ben çok araştırarak ve güvenerek ergün kürüne ameliyatımı yaptırdım fakat sonuçtan hem işlevsel hem görüntü anlamında memnun kalmadım ama gördüğüm duyduğum herkes kendisinden memnun. dediğim gibi şans meselesi, çok güvendiğiniz bir hekim hüsran yaratabilir veya çok da emin olmadan girdiğiniz bi ameliyattan sonra çok mutlu olabilirsiniz.
- 25 Kasım 2018
- 18
- 18
- 8
- 44
Merhaba Ergün hocadan hala memnun musunuz acabaErgün kürün ü araştırabilirsiniz. Ben kendisini bir buçuk yıldır takip ediyorum yeniliklere çok açık.barış çakırın eğitimlerine gitti ve letdown yapabilen tek doktor adanadaki. Ama şuan sanırım mersinde bakıyor.niyazi şimdivar diye biri var onu asla önermiyorum .annemin burnunda değişik çıkıntılar oldu
- 7 Şubat 2020
- 87
- 13
- 38
Siz Ergün beye mi ameliyat oldunuz?Ergün kürün ü araştırabilirsiniz. Ben kendisini bir buçuk yıldır takip ediyorum yeniliklere çok açık.barış çakırın eğitimlerine gitti ve letdown yapabilen tek doktor adanadaki. Ama şuan sanırım mersinde bakıyor.niyazi şimdivar diye biri var onu asla önermiyorum .annemin burnunda değişik çıkıntılar oldu